Yorumları: 15,531
Konuları: 117
ben bu levrek avını sazan avına çok benzetiyorum. tabiki yemli tarzda yapılanı..değerli güzel bir paylaşım. teşekkürler üstadım. saygı ve sevgilerimle

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Kardeşim ellerine sağlık.Bu değerli bilgiler mutlaka arkadaşlarımızın işine yarayacaktır.Sağ olasın,var olasın:
Sağol kardeşim.Teşekkürler ediyorum.Sevgilerimi gönderiyorum.Kendine iyi bak.
araphüso26 yazdı:ben bu levrek avını sazan avına çok benzetiyorum. tabiki yemli tarzda yapılanı..değerli güzel bir paylaşım. teşekkürler üstadım. saygı ve sevgilerimle

Teşekkürler ediyorum sevgili Hüseyin.Levrek ve Sazan avlarında şansın bol olsun.Sevgiler..
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Çok değerli paylaşımlar Cahit abim elinize emeğinize sağlık saygılar.

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Cahit abi, bilgilendirme için teşekkürler. Birgün inşallah bende bunlardan yakalayacağım

maşallah resimler süper.
doktor yazdı:Çok değerli paylaşımlar Cahit abim elinize emeğinize sağlık saygılar.

Teşekkürler ediyorum.Sağol.Sevgiler..
nihatkr yazdı:Cahit abi, bilgilendirme için teşekkürler. Birgün inşallah bende bunlardan yakalayacağım
maşallah resimler süper.
İnşallah kısmet olur.Çok mutlu olurum.Çokta zor değil bunları avlamak.Sadece azim ve sabır...Rast gelsin kardeşime...
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Cahit Acun yazdı:"Yemlerin kesilmesi,ve iğnelere takılması" diye bir rapor hazılayacağım.Orada detaylı olarak istediğinizi bulacaksınız.Sağlıcakla kalın değerli hocam..
Bekliyoruz Cahit abi.Özellikle canlı balığı iğneye takma konusunu bekliyorum

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Cahit Acun yazdı:Sadece Levreğimi özledin, yanında başka bir şey yok mu?
ah be abi ben o levreğin herşeyini özledim,levrek avına giderkenki heyecanı özledim,levrek tutmak için yem tutarken ah küçük bir ispari gelsede işim kolay olsa deyişimi özledim,levrek oltasını salarken ki heyecanımı özledim,balık geldikten sonra çekerken hadi be koçum hayırlısıyla bi gel deyişimi ve o anki kalbimin atış sesini özledim,5 kg üstü geldiğinde ayaklarımın tutmayarak sandala oturup o şekilde misinayı çekmeyi özledim,balık tekneye gelince attığım çığlığı özledim,o balığı diğer teknelerden gelen dostlarımın kutlamalarıyla onlara göstermeyi özledim,kıyıya gelince yapılan kutlamaları ve sahildeki insanların bakışların özledim,ve tabiiki masadaki halini özledim