Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 gün Antalya gezisi
YaKaMoZ yazdı:Gecmis olsun ALPER kardesim ta neden hic haberimiz olmuyor boyle zor gunlerde benim ev tip fakultesine 500 metre yayan 10 dakika ziyaretinize gelirdim uzuldum bak simdi gecmis olsun telini bana verebilirmisin ziyaretinuze gelmek isterim...

Sağol Murat kadeşim numaramı özelden de attım buraya da yazıyorum 0530 9217988.
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
araphüso26 yazdı:rabbım acil şifa versin değerli kardeşim..1 ay önce bende burdurdan geçtimMahcup

Sağol abim niye uğramadın ki...Snifsinf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alperburdur yazdı:Sağol Murat kadeşim numaramı özelden de attım buraya da yazıyorum 0530 9217988.

Sen su an burdur damisin ANTALYA dami...ANTALYA daysan hemen bir sicak cay yapip yanina gelecem...
Bul
Alper gecmis olsunAffet
Allah acil sifalar versinAffet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
alperburdur yazdı:Abi biz Antalyaya babamı bypass yaptırmak için geldik, Antalyada tıp fak. deyiz bypass oldu babam yeni uyandı Nihat abi biliyodu konuşmuştuk, tabi ben özel msj çekiyomuş gibi yazdığım için anlaşılmadı kusura bakmayın Gulumse
alper bey geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.yapılacak bir şey olursa başımız üstüne,haberimiz olsun,tekrar geçmiş olsun.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
NIHAT abiyi havaalaninda karsiladim gorustuk ve gorusmek uzere NIHAT abiyi otele yolcu ettim bende ise geldimAlkis
Bul
murat mahçup ettin beni bide o kadar beklemişsin teşekkür ederim.otele yerleşip kahvaltı ettim biraz dolaştım sahilde fırtına var zaten uçak piloto 60km ile esen fırtına var diye anons etti indikten sonra.resmen uçuyor burası.
Bul
murat saolsun sabah 07:00 geleceğimi düşünerek erkenden gelmiş,uçak 07:30 da kalktı yani baya beklemiş benide mahçup etti,işin kötüsü servis otobüsü kalkacağı için ayak üstü 5 dakika anca konuşabildik..saolasın muratçım teşekkür ederim ilgine..Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
resime bakarmısınız,iki delikanlı ikisi de bir birinden yakışıklı.
Murat'a teşekkürler.siteye yakışır bir şekilde,kısa bir sürede olsa görüşmüş.AlkisAlkis
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat saolsun sabah 07:00 geleceğimi düşünerek erkenden gelmiş,uçak 07:30 da kalktı yani baya beklemiş benide mahçup etti,işin kötüsü servis otobüsü kalkacağı için ayak üstü 5 dakika anca konuşabildik..saolasın muratçım teşekkür ederim ilgine..Seerf

AlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya da tanışma ve balıkavı hakkında.. ANTALYALI07 93 10,913 04-12-2008, 22:47
Son Yorum: alperburdur
  antalya durum merkez balıkdurumu RIFAT YAMAN 9 1,982 24-02-2007, 13:21
Son Yorum: AFALA
  antalya organizasyonu......? ANTALYALI07 9 2,186 11-01-2007, 04:01
Son Yorum: haydud

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi