Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nihayet Kurtları Döktüm
Ellerinize sağlık. Bereketli olsun Ahmet Abi. Mercanlar harika. Dökülen kurtlara iyi balık gelmişSiyirdim Rastgele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
bu yoklukta harika iş çıkmış abicim.. raporlarınızı çok özlemişiz tabii en çok sizleri afiyet olsunAlkisWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
elinize sağlık arkadaşım.güzel mercanlar almışsınız.ama çilingiri göremedik.Hibalık yakalamakatan fırsatınız olmadımı.Siyirdimafiyet olsun.Seerfyanise arkadaşa hürmetler.76
Bul
orhanekmekci yazdı:Yeni sezonun hayırlı olsun KaptanımAlkisaçılışta hava deniz kadar gelenlerde nefismiş maşallah,afiyetleSeerf
Teşekkürler kaptanım , evet hava çok güzeldi , keyifli balıkçılık oldu , rastgele 76
bahriyeli yazdı:tebrikler ahmet abi maşallah çok güzel mercanlar almışsınız.mercan tarlası gibiymiş mera devamını dilerim rastgeleAlkisAlkisAlkis
Teşekkürler İsmail , sana da rastgele 76
turna yazdı:Allah bereketinizi arttırsın, tutamayanlara da versin.

Teşekkürler Mehmet abi , rastgele 76
Bul
polat_can yazdı:maşallah Ahmet abi Smile kurt falan kalmamış ne var ne yoksa denize bırakmışsın Alkis
Teşekkürler Polat kardeşim ,rastgele 76
makineci yazdı:Ahmet abi iyi balik almissiniz tebrikler, biz kuflendik birturlu baliga cikamiyoruz,program her hafta sonu bozuluyor abi, tekrar terkler afiyet olsun
Teşekkürler Burhan ,haklısın bu sıralarda bahçe işleri de var , bende bahçede uğraşıyorum , rastgele 76
ALTAYLI yazdı:Of be abicim resmen gözümüz gönlümüz açıldı.AlkisAlkisSüper bir gün. İnşallah hep böyle bereketli ve keyifli olur. O kırmızılar nasıl da giderSeerf
Teşekkürler Ercan kaptan ,İnşallah herkeze böyle bereketli avlar olur, evet kırmızıların hakkı verilmiştir Seerf rastgele
HIDIR yazdı:tebrikler abi bütün kış seni beklemişlerAlkis
Teşekkürler Hıdır , rastgele 76
Bul
Cahit Acun yazdı:Denizde ne var,ne yok vidanjör gibi çekmişsin Ahmet.Sana yakışan bir av olmuş.Tebrik ediyorum ve devamını diliyorum..AlkisAlkisSeerf
Teşekkürler üstadım ,evet kurtları döktük , rastgele 76
srtnmrc yazdı:edirneye yakınmı bura abi yav, aklım kaldı valla, tebrik ederim süper av..Alkis
Teşekkürler Sertan , eh yakın sayılır Maronya denizi BATI TRAKYADA ,sizlerde DOĞU TRAKYADASINIZ , rastgele 76
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi maşallahınız var dizmişsiniz balıkları boy boy AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler adaşım , rastgele 76
Bul
fotokopici yazdı:eline sağlık valla kurt murt kalmamış.
Teşekkürler Erol ,evet kurt-murt kalmadı , rastgele 76
bucalıfikret yazdı:ahmet eline sağlık güzel mercan almışsın rast geleSeerf
Teşekkürler Fiko , sanada rastgele 76
yalova tatar yazdı:Dansoh oh bu kadarmı resim var ahmet uzo nerde abi SiyirdimSeerf nisan ayına aday fotolar bol bereketli avlarınız olsun faruk kurudu bu aralar Wink

Teşekkürler Erden kaptan , bu sefer balığa giderken yanımıza uzo almadık Snifsinf hakikaten iyi gidecekti Seerf denizde yağ gibiydi , rastgele 76
Bul
kılçık yazdı:Ellerinize sağlık. Bereketli olsun Ahmet Abi. Mercanlar harika. Dökülen kurtlara iyi balık gelmişSiyirdim Rastgele.
Teşekkürler Vedat , sanada rastgele 76
araphüso26 yazdı:bu yoklukta harika iş çıkmış abicim.. raporlarınızı çok özlemişiz tabii en çok sizleri afiyet olsunAlkis
Teşekkürler Hüseyin , rastgele 76
yycolak yazdı:elinize sağlık arkadaşım.güzel mercanlar almışsınız.ama çilingiri göremedik.Hibalık yakalamakatan fırsatınız olmadımı.afiyet olsun.Seerfyanise arkadaşa hürmetler.76

Teşekkürler arkadaşım , cilingir sofrası için hazırsıs gittik Siyirdimhemde bu sakin denizde iyi gidecekti Hehe,rastgele 76
Bul
mariner8 yazdı:
Teşekkürler arkadaşım , cilingir sofrası için hazırsıs gittik Siyirdimhemde bu sakin denizde iyi gidecekti Hehe,rastgele 76

olsun bir dahakine hazırlanırsınız arkadaşım.Smile
alışmıştıkya o güzel görüntülere.Wink
Bul
ohhh mis gibi deniz,haca süper,balıklarda gelmiş..harika bir av olmuş ellerine sağlık abicim..saygılar..rastgele..Alkis
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Artık tavuk yemek yok, nihayet Palamutlar var. Torik Orhanbaba 35 4,816 26-02-2013, 10:43
Son Yorum: nihatkr
  mariner8 kurtları döktü mariner8 25 3,655 30-11-2012, 21:21
Son Yorum: mariner8
  Nihayet bol balıklı bir rapor :))) tatar35 43 6,040 16-09-2010, 12:56
Son Yorum: tatar35
  Nihayet kurtları döktüm mariner8 58 7,564 21-03-2010, 20:26
Son Yorum: ishak BALLICA
  Yine kurtları döktük mariner8 50 7,071 21-03-2010, 20:19
Son Yorum: ishak BALLICA
  nihayet ava gittim ama!!!! memoli3579 18 3,392 17-11-2008, 16:33
Son Yorum: naxos 5
  nihayet lüfer mudanya 39 6,236 15-11-2008, 21:03