Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akdeniz team
Akdeniz deyince benim aklima antalya geliyor oyuzden Antalya team yazdim Siyirdim
81
Bul
Akdenizde adalya ve yakamozdan baska kimse yokmu kac kisi ile organizasyin yapacagiz71
81
Bul
Ekleme yapılmıştır.
Bul
07CNY yazdı:Akdeniz deyince benim aklima antalya geliyor oyuzden Antalya team yazdim Siyirdim

Akdeniz bolgesinde baska boldelerdende arkadaslar oldugu icin akdeniz koyduk ADALYA koyacakti koysaydiuk pisti olacakmisiz...
Bul
07CNY yazdı:Akdenizde adalya ve yakamozdan baska kimse yokmu kac kisi ile organizasyin yapacagiz71

Hele bir orgonizasyon yapalim katilim olur...
Bul
07CNY yazdı:Akdenizde adalya ve yakamozdan baska kimse yokmu kac kisi ile organizasyin yapacagiz71

cüneyt aslında Antalya'da daha fazla kişiyiz,yakında herkes toplanır diye düşünüyorum,bende burada eski değilim ama Murat kardeşim (YAKAMOZ)forumun kıdemlilerinden ve bu işin piri,Antalya'daki bütün arkadaşlarlada buluşup tanışmayı çok isteriz.Alkis
Bul
ADALYA yazdı:cüneyt aslında Antalya'da daha fazla kişiyiz,yakında herkes toplanır diye düşünüyorum,bende burada eski değilim ama Murat kardeşim (YAKAMOZ)forumun kıdemlilerinden ve bu işin piri,Antalya'daki bütün arkadaşlarlada buluşup tanışmayı çok isteriz.Alkis

Estagfurullah abicim...Hepimizin ortak paydasi amatorcede olsa balik avlamak balik avini herkez bir sekilde yanlizda olsa yapacak maksat bu balik avina gonul veren dostlar olarak renkli ve eglenceli hale getirmek ve yeni abiler arkadaslar kazanmak bu site olmasa ben senin gibi guzel ve hos abilerimi nereden bulacaktimSeerf
Bul
Murat'cım hadi izinin bitmeden bi organizasyon ayarlada,burada Akdeniz Team ekibinin neler yapabileceğini sergileyelim.Gulumse
Bul
ADALYA yazdı:Murat'cım hadi izinin bitmeden bi organizasyon ayarlada,burada Akdeniz Team ekibinin neler yapabileceğini sergileyelim.Gulumse

Ya bak bana boyle deme abi zaten kivilcim ariyorum Happy
Bul
ADALYA yazdı:[Resim: 1267015-kivilcim.jpg]

Yetermi bu kadar kıvılcım.Hadiordan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akdeniz Team 1. Organizasyon DeLi_KuRT 27 6,148 24-03-2013, 23:46
Son Yorum: ufuktan26
  Akdeniz team 1. Organizasyon AkDeNiZ TeaM 53 9,407 15-05-2012, 19:53
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü: