04-05-2012, 15:17
Kaptanım Bahadır yazmış. Bu BERBER Balıklarından Foça'da hemen her zaman karşılaşırız irice olmadıkları sürece aynen iade ederim. Deniz ve av hasretine su serpmişsin

30-4-2012 Orhan Ekmekci
|
04-05-2012, 15:17
Kaptanım Bahadır yazmış. Bu BERBER Balıklarından Foça'da hemen her zaman karşılaşırız irice olmadıkları sürece aynen iade ederim. Deniz ve av hasretine su serpmişsin
![]() ![]()
04-05-2012, 21:51
Cihan Deniz yazdı:Sevgili Orhan abi bereketli bir av olmuş tebrikler bencede bu balığın adı berber balığı bende çakmaklıda gemi batığında tutmuştum çakmaklı raporumda var sağ altta ve sağ üstte 2 tane denk geldiİlgincdir ben ilk kez rastgeldim,demekki bu bölgedede coğalmaya başladılar mera hakgetire ![]() BALIK and OZAN yazdı:orhan abi tebrikler..saygılar..rastgele.. bahriyeli yazdı:tebrikler orhan abi afiyetler olsun rastgele.Teşekkür ederim arkadaşlar ![]()
Bornova - izmir
04-05-2012, 21:55
aahmet yazdı:orhan kaptan bereketli olsun.bilgiler yakında rauf kaptandan gelir.Rauf kaptan konuyu görünceye kadar olay çözüldü kaptanım ![]() ![]() ALTAYLI yazdı:Kaptanım Bahadır yazmış. Bu BERBER Balıklarından Foça'da hemen her zaman karşılaşırız irice olmadıkları sürece aynen iade ederim. Deniz ve av hasretine su serpmişsinAnlaşılan Focada yaşam alanı buldular şimdide çevreyi kolacan ediyorlar ![]() ![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|