Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ben konuyu yeni görüyorum ama yorum hep tanıdık.hepinize sonsuz teşekkürler.
bana düşen parçayı biraz farklı pişirdim:
soğanları slata soğanı gibi doğrayıp zeytin yağı ve limon suyuyla acı pul biberi birleştirdim ve müthiş bir lezzet ortaya çıktı.tavsiye ederim mutlaka denenmeli.barış ve atakan kardeşim minik birer lokma tadabildiler ancak.yüzlerindeki ifade beni çok mutlu etti.bundan sonra yakalanacak turnaların bendeki pişme şekli belli.gerisi sizlerin yorumlarına kalmış.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
yycolak yazdı:ben konuyu yeni görüyorum ama yorum hep tanıdık.hepinize sonsuz teşekkürler.
bana düşen parçayı biraz farklı pişirdim:
soğanları slata soğanı gibi doğrayıp zeytin yağı ve limon suyuyla acı pul biberi birleştirdim ve müthiş bir lezzet ortaya çıktı.tavsiye ederim mutlaka denenmeli.barış ve atakan kardeşim minik birer lokma tadabildiler ancak.yüzlerindeki ifade beni çok mutlu etti.bundan sonra yakalanacak turnaların bendeki pişme şekli belli.gerisi sizlerin yorumlarına kalmış.
abicim birdahaki sefere turnalar bizden pişirmesi senden
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bucalı yazdı:abicim birdahaki sefere turnalar bizden pişirmesi senden
nasıl istersen şekerim.çok güel olmuştu değilmi.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
bucalı yazdı:Tebrikler abiler .. ee nasılmış barakuda eti bize nasip olmadı henüz?
Barış teşekkürler. Valla sen benden önce tatmışsın. Ben daha bu akşam boğucam.
Dr.Güner yazdı:tebrikler beyler,turnanın gelişide bir başkadır değilmi? bayağı yürek hoplatır
Gerçekten gelişi levreği aratmıyor. Çok keyifliydi.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
ALTAYLI yazdı:Ahmet kaptan daha önceden bildiğim bu tadı Yalçın'ın yeni tarifiyle bu akşam boğulacak.
Yalçın belki arayıp canlı tarif alabilirim. Bu akşam ksmetse onunla süsleneicem
afiyet şeker olsun abicim.