Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanoz'da Sırtı ile Turna
ben konuyu yeni görüyorum ama yorum hep tanıdık.hepinize sonsuz teşekkürler.
bana düşen parçayı biraz farklı pişirdim:
soğanları slata soğanı gibi doğrayıp zeytin yağı ve limon suyuyla acı pul biberi birleştirdim ve müthiş bir lezzet ortaya çıktı.tavsiye ederim mutlaka denenmeli.barış ve atakan kardeşim minik birer lokma tadabildiler ancak.yüzlerindeki ifade beni çok mutlu etti.bundan sonra yakalanacak turnaların bendeki pişme şekli belli.gerisi sizlerin yorumlarına kalmış.76
Bul
yycolak yazdı:ben konuyu yeni görüyorum ama yorum hep tanıdık.hepinize sonsuz teşekkürler.
soğanları slata soğanı gibi doğrayıp zeytin yağı ve limon suyuyla acı pul biberi birleştirdim ve müthiş bir lezzet ortaya çıktı.tavsiye ederim mutlaka denenmeli.barış ve atakan kardeşim minik birer lokma tadabildiler ancak.yüzlerindeki ifade beni çok mutlu etti.bundan sonra yakalanacak turnaların bendeki pişme şekli belli.gerisi sizlerin yorumlarına kalmış.76

abicim birdahaki sefere turnalar bizden pişirmesi sendenSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:abicim birdahaki sefere turnalar bizden pişirmesi sendenSmile

nasıl istersen şekerim.çok güel olmuştu değilmi.Smile
Bul
bucalı yazdı:Tebrikler abiler .. ee nasılmış barakuda eti bize nasip olmadı henüz?
Barış teşekkürler. Valla sen benden önce tatmışsın. Ben daha bu akşam boğucam.

Dr.Güner yazdı:tebrikler beyler,turnanın gelişide bir başkadır değilmi? bayağı yürek hoplatırAlkis
Gerçekten gelişi levreği aratmıyor. Çok keyifliydi.
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Bereketli olsun Ercan kaptan Alkis ıskarmozlar tavada çok lezzetli oluyor Seerf ah daha burada sirti başlamadı Snifsinf
keyifli boğmalar dilerim Seerf rastgeleyin 76
Ahmet kaptan daha önceden bildiğim bu tadı Yalçın'ın yeni tarifiyle bu akşam boğulacak.

yycolak yazdı:ben konuyu yeni görüyorum ama yorum hep tanıdık.hepinize sonsuz teşekkürler.
Yalçın belki arayıp canlı tarif alabilirim. Bu akşam ksmetse onunla süsleneicemSeerf
Bul
ALTAYLI yazdı:Ahmet kaptan daha önceden bildiğim bu tadı Yalçın'ın yeni tarifiyle bu akşam boğulacak.

Yalçın belki arayıp canlı tarif alabilirim. Bu akşam ksmetse onunla süsleneicemSeerf

afiyet şeker olsun abicim.Seerf
Bul
bucalı yazdı:abicim birdahaki sefere turnalar bizden pişirmesi sendenSmile

işte buna bayılır barış pişirmek onun işi HappyHappySeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:işte buna bayılır barış pişirmek onun işi HappyHappySeerf

bak doğru söyledin şekerim.pişirmeyede yemeyede balyılırım.yeterki balık olsun yeterki dostlarla olsun.gel bir günde birlikte olsun.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19 Mayıs kısa turna avı kovboy 6 1,927 24-05-2014, 08:38
Son Yorum: orhanekmekci
  Yakın avlakta turna avı: muratcoskun 4 1,465 24-07-2013, 07:41
Son Yorum: bucalıfikret
  Maydanoz'daki pasoporta vize ALTAYLI 45 5,321 18-04-2013, 14:43
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,883 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,697 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,322 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,385 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,827 22-12-2011, 18:39
  Turna avi(13.10.2011) kovboy 32 5,230 20-10-2011, 20:29
Son Yorum: turna
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,401 28-09-2011, 23:42

Hızlı Menü: