Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda sırtı -2-
Sabahın erken saatinde uyandırdı Ercan abim haydi kalk diye.Birlikte güzel bir kahvaltı yapacağız.Boyozlar yolda sıcak sıcak.Allaaaaaah...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Açık bir pc görülürde bir selam verilmezmi dostlara....

Bul
Hava müthiş güzel.Teknemizi sevgili kardeşim Ertürk'ün gayretiyle sağ-sağlim indiriyoruz Egenin masmavisine.

Bul
Hedefimiz aldığımız tioyu değerlendirip 8-10kg.lık torikler tutmak.Git o tarafa gel bu tarafa tık yok.Zaten daha ilk çıkışta yine Ercan abimin yeni gözdesini misine kopması yüzünden kaybettik.Gitti güzelim gıcır gıcır rapala.Ama adamcağız olgunmu olgun.Umursamadı bile.Be ise kahroldum.En azından avcılığını denemeliydik.Neyse sonuşta kaptan ani bir karar değişikliğiyle rotayı mercana çevirdi.Yer bildiğimizden değil.Ercan abim göz kararı tekneyi akışa bıraktı.Oltalar denizde.Bildiğiniz klasik mercan takımı.Yem mamun.Sonuçlar aşağıda.

Bul
Ha bu arada Ercan abimin rapala gittikten sonraki yakışıklılığını unutmayalım.

Bul
Bir dip bir sırtı bir dip bir sırtı.bu arada biz balık kovalarken az uzağımızda koca bir kılıç sırtıdaki hüsranın sebebi benim der gibi fırlıyor suyun üzerine.Bir daha bir daha.Ercan kaptan düşüyor kılıcın peşine ama maalesef bir sonraki sefere.Avı sonlandırıyoruz benim iç işleri bakanımın fırçasıyla;hani erken dönecektiniz.Yazık dükkanda bunalmış.Ne yapalım emir demiri keser.Döndük tabii.Teknemizi temizledik.Hazır olan çayımızı yudumlayarak.Tabii küçük hasılatımızla birlikte.

Bul
Buda bizim TEPSİ....
Ve sondan bir önceki tablo.Az sora son tabloda görüntülenecek.Ercan abim yine hakkından feragat etti.Ama bu sefer bir sonraki Maydanozda sırtının tüm hasılatı benim olacak diyerek.Helal olsun sana egenin tüm balıkları Ercan kaptan.Helal sana Ortadoğu ve Balkanların en kral balıkçısı Ertürk.Sayenizde yılların birikimlerini gömdüm yine Egeye.Allah muradınızı versin.Seri devam edecek inşallah.Bizi izlemeye devam ediniz.

Bul
Benim kocaman gönül lü kardeşimWinkBu ne güzel anlatım. Ben de kısaca şunu söylemek istiyorum. Senin gibi bir arkadaşımın olması benim için bir kazanç. Hele aileni de tanıdıktan sonra AlkisAlkis Afiyet olsun balığın lafı mı olur gönüller bir olsun. Benim kara kızlarım bir sende 2 Ertürk'te 3ü de balık tutkunuSeerfSen süslenmezsen olmaz ama. Balığa yazık etmeyelim değil miSeerf
Bul
hey gözünü sevdiğim bir rapor bu kadarmı güzel olur.. vallahi hayal kurarak okudum..o kılıcı bende kovaladım.aranızdaydımSnifsinf maşallah mercanlarda süper şu kayık maydonazdan gitmeden bi uğrasakmı napsak.. ercan abi ve ertürk bize böyle güzel bir rapor okuma fırsatı verdiğiniz için teşekkürler..resimler canlı gibi çıkmış valla helal olsun saygı ve sevgilerimleAlkisAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:hey gözünü sevdiğim bir rapor bu kadarmı güzel olur.. vallahi hayal kurarak okudum..o kılıcı bende kovaladım.aranızdaydımSnifsinf maşallah mercanlarda süper şu kayık maydonazdan gitmeden bi uğrasakmı napsak.. ercan abi ve ertürk bize böyle güzel bir rapor okuma fırsatı verdiğiniz için teşekkürler..resimler canlı gibi çıkmış valla helal olsun saygı ve sevgilerimleAlkisAlkisAlkis
Arap ne zaman istiyorsan gel ne demek ya. Çok memnun olurum. Sadece şu 10 gün içinde olmasın sonra tamamdır76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,504 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,652 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,628 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,537 01-12-2012, 12:11
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,283 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,896 16-05-2012, 08:45
  maydanozda -4- yycolak 90 7,307 05-10-2011, 20:09
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,135 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,640 26-04-2011, 21:10