Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show
Dün aniden karar verdik ve bugün için Maydanoz dedik. Yalçın da abi Çakır Hocaya haber vereyim mi deyinceSmile Tabiiki kardeşim memnun olurum
Sabah, Ertürk 3 Paket sülünez ile saat 10.30 gibi beni aldı ve Çarşamba Pazarından 2 kg Sardalya Benim börekçiden Boyoz-Üçgen börek ve açmalar
Saat 13.30 gibi denizdeyiz. Yerimize aslanlarlar gibi konduk. Ufak tefek erkek mercan yapılandırıyoruz ve ümitler beklenen balık Çipura ve iri Mercan.
Çakır hoca pek umutlu değil. Ben ise akşama doğru irileri gelicektir diyorum
O ne taramaya başladık. Yalçın da Hayal'in veli toplantısı için sonradan bize katılacaktı onu sonradan kıyılayıp alacaktık. Tam o sırada aradı ve bizim çapa maalesef zincirinden ayrılmış.(Hikayesini sonra anlatırımHadiordan
Ertürk kıyıda (Öyle istedi) Yalçıın teknede. Doğru yerimize 1-2 verkaçtan sonra taştayım ve ben Ercan çeker MERCAN modundayım. Baktım olmayacak benim daha önceden hazırladığım takımları balıklar tatanoz Siyirdimolmasınlar diye Çakır hocama verdim ve avımız renklenmeye başladı.
Çakır hocam bir yandan Yalçın bir yandan Çipura show ben ise Mercan'a devam. Sanırım fotolar herşeyi anlatıyor. Hariha bir gündü. Başta Çakır hocam'a bizimle birlikte olduğu için ve arkadaşlarma teşekkür ediyorum. Umarım daha keyifli ve bereketli avlar yaşarız76
Bu arada Yalçın kardeşimiz artık eni konu Çipuracı olmuştur. Bugün kendisine Pasaportunu vermiş bulunuyorum.Wink Hayırlısı ve daha babişkolu olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Çupracı Yalçın abi.GulumseAlkis
Bu günleri de gördük. Helal olsun Yalçın abi.AlkisAlkisAlkis
Tebrikler tüm ekibe ve Ercan abiye. Yalçın abiyi de çupracı yaptın yaSiyirdim
Herdaim keyifli avlara.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Yalçın abi o ne güzel bir çupra AlkisAlkis tüm ekibe tebrikler Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Çupracı Yalçın abi.GulumseAlkis
Bu günleri de gördük. Helal olsun Yalçın abi.AlkisAlkisAlkis
Tebrikler tüm ekibe ve Ercan abiye. Yalçın abiyi de çupracı yaptın yaSiyirdim
Herdaim keyifli avlara.
Sevgi ve selamlar...

hiç sorma güzel hastalık bu.çipura müthiş bir balık.ama çok heyecanlanıyorum çekerken.kalbim duracak gibi.teşekkürler bahadırcım.76
Bul
rusan yazdı:Yalçın abi o ne güzel bir çupra AlkisAlkis tüm ekibe tebrikler Gulumse

bir tane olsa iyi 3 tane birden yakaladım.keyfi sen hesap et kardeşim.teşekkürler.76
Bul
ercan abi, yalçın abiyle ve dostlarla birlikte güzel bir av yapmışsınız,yalçın abi seni ayrı tebrik ediyorum,pasaportunu da almışsınSmile ercan abi çupra yönünden şansız mış. yanlız çupraların maşallahı var gerçekten.ellerinize mıhabbetinize sağlık.muhabbetiniz neşeniz daim olsun.saygılar sevgiler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bu günlerde egenin havası hiç yerinde durmuyordu aynı bizim kurtlar gibi.bu gün yağmur yarın rüzgar balıkçılıkta arayı çok açmıştık.Snifsinfsağolsun ercan abimsürekli takipte.Alkissonunda dün ani bir hareketle nihayet sudaydık.hikayeyi ercan abim anlatmış.havanın kararmasına yakın bizim abiler gelmeye başladı yavaştan.Smileönce çakır hocam bir tane kocamanı aldı tekneye,peşinden ben.sonra bir daha bir daha.aman yarabbi,o ne ihtişam.,o ne vahşilik.bir taraftan balık asılıyor bir taraftan ben.artık kendimden korkuyorum.kalbim dayanmayacak sanki.Nayirolamazbir tanesinide kuyruğundan taktırmışım,iğnenin yanından geçerkenSiyirdim.seyret bendeki keyfi.bağırış çığırış gırla.bu arada mercanları ve erkek mercanları baba bir istavriti saymaya gerek yok.Siyirdimhepimiz evlerimize balık götürdük sonuçta,güzel bir paylaşımla.Gulumse
ekime hürmetlerimi sunuyorum.yine harika bir av günü yaşattılar bana.
seviyorum bu çipura denen balığı.Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ANTALYALI07 yazdı:ercan abi, yalçın abiyle ve dostlarla birlikte güzel bir av yapmışsınız,yalçın abi seni ayrı tebrik ediyorum,pasaportunu da almışsınSmile ercan abi çupra yönünden şansız mış. yanlız çupraların maşallahı var gerçekten.ellerinize mıhabbetinize sağlık.muhabbetiniz neşeniz daim olsun.saygılar sevgiler.rastgele.

sağol aytekincim.güzel bir gün geçirdik ercan abimin sayesinde.76
Bul
Hepiniz harikasınız, çok hoş resimler. Ellerinize sağlık, tebrikler.Alkis
Bul
Vay be sonunda dibine vurmuşsunuz. Şekerim helal sana bu iş oldu işte.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,615 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Bucalılardan menekop show bucalı Murat 43 6,333 20-12-2012, 09:48
Son Yorum: bucalı
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,453 01-12-2012, 12:11
Son Yorum: yycolak
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,085 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,644 22-12-2011, 18:39
  maydanozda -4- yycolak 90 7,276 05-10-2011, 20:09
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,025 28-09-2011, 23:42
  Galatada palamut şhow. rebel 20 4,901 17-09-2010, 21:10
Son Yorum: rebel
  Kalamar show Albatros-gr 57 8,039 24-08-2010, 14:37
Son Yorum: Albatros-gr
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 6,850 09-06-2010, 11:44