Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucalılardan menekop show
Merhaba balıkçı dostlar;
Barış kardeşimle birgün önce yapmış olduğumuz av bizi çok heyecanlandırmıştı. Yorgun olsakta tekrar merayı yoklamaya karar verdik.Cuma günü iş çıkışı yemlerimizi ve yiyecek içecek malzememizi alıp Barış , ben ve iki yeğenim meramızın yolunu tuttuk.Zaten artık bizimkisi evden işe- işten eve değil, işten balığa, balıktan işe olmaya başladı.Arada birde eveuğruyoruz.Smile
Neyse oltalarımızı yemleyip takımlarımızı suya bıraktık.Yaklaşık 3 saatlik bekleme sonunda herhangi bir hareket yoktu.Bu arada Barış kardeşimde masayı kurup güzel bir sucuklu yumurta pişirdi.(İşin kolayına kaçtı ama olsun, ben menemen istemiştim)Peşinden de çaylarımızı içip ısındık.Bir ara ben telefonla konuşurken Barış Murat kepçe der gibi oldu.Hemen alıp kepçeyi koştum yanına ve ilk balığımızı aldık.Daha onu oltadan çıkarmamıştık ki bir zil sesi geldi , koşup balığı vurdum tasmayı.Elimde 0,45 misina vardı.Hayvanda iri geliyordu.Barış da yanıma geldi ve bizim klasik misina kavgamız başladı.Barış bana kızıyor neden ince misina attın diye , ben Barış'a. Tabi bunlar o anlık şeyler.Uzun uğraşlardan sonra yaklaşık 4 kg. lık hayvanı aldık dışarıya.TAbi ellerimiz hafiften kesildi.Bu arada yeğenlerde bizi izliyor balık işine tam ısınmaya çalışıyor.Bu iş böyle sabaha kadar devam etti, bizede gene balıktan işe gitmk kaldı.Smile Hava ne kadar soğuk olsada bu kadar emeğin ve uğraşın sonunda karşılığını almak her şeye bedel. Daha iyisi siz dostlara..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Murat abi yine harika minakoplar almışsınız, tüm ekibe tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Buca`lilar bu isi biliyor..Seerf
tebrikler beylerAlkis
guzel avlarinizin devamini dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ben size ne diyeyim Big Grin
tebrik ederim murat ve barış abi levreği brakabılsem bende menakopa bakıcamda vazgeçemiyrm b turlü rast gelsin Smile
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
Bucalıları kıskanmamak elde degil tebriklerAlkisAlkisAlkis
Bul
arkadaşlar maşallah'ınız var elinize sağlık bereketli avlarınız olsun rast gele.AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
barış o gülüşün altında birşeyler seziyorum.SiyirdimBoboHappyAlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:barış o gülüşün altında birşeyler seziyorum.SiyirdimBoboHappyAlkisSeerf

Abi adam sapık baksana balıklarla öpüşüyorSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
hay maşşallah coştu bucalılılar.emeğinize sağlık.madeni buldunuz çalışın gençler.helal olsun.AlkisAlkisAlkis
Bul
Tebrik ederim süper balık avı gerçekleştirmişsiniz. O soğukta balıklar içinizi ısıtmış Seerf

daha niceleri rastgelsinAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  12 Nisan menekop ve çupra avı bucalı 35 5,199 19-04-2013, 14:05
Son Yorum: bucalı
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,505 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  13-12-2012 Bucalı menekop avında. bucalı 46 6,553 20-12-2012, 09:50
Son Yorum: bucalı
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,112 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  Galatada palamut şhow. rebel 20 4,940 17-09-2010, 21:10
Son Yorum: rebel
  Kalamar show Albatros-gr 57 8,071 24-08-2010, 14:37
Son Yorum: Albatros-gr
  Melanur show Albatros-gr 47 8,244 01-05-2010, 09:34
Son Yorum: bestvz
  modada balık show fotokopici 15 2,997 06-07-2007, 23:29
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi