Yorumları: 81
Konuları: 18
Bügün galata köprüsüne istavrit izmarit ve sardalya yakalamaya gittim sabah saat 8 gibi köprüye ayak bastım hoop adamın biri palamutu karaya aldı ondan sonra millet rapala ve çapari ile palamut show yaptılar palamutlar küçükte değil kiloluktu bense gerekli takımlarım yanımda olmadığı için eve elim boş döndüm
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
vayy demek kamil abi bugün palamut tutmuş olabilir

ilker yazık olmuş senin tutamaman.
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
rebel yazdı:Bügün galata köprüsüne istavrit izmarit ve sardalya yakalamaya gittim sabah saat 8 gibi köprüye ayak bastım hoop adamın biri palamutu karaya aldı ondan sonra millet rapala ve çapari ile palamut show yaptılar palamutlar küçükte değil kiloluktu bense gerekli takımlarım yanımda olmadığı için eve elim boş döndüm 
İlker Bey...
Bir haftadır söylüyoruz "palamut burada "diye..Bizden size inmesi havaya bağlı olarak bir gün sürmez bile...Meraklı olan herkesin hazırlıklı olması gerek..
Küçük bir hatırlatma...
Dün kovalayıp yakaladığımız oynaklar daha o tarafa inmediler..
Rastgele..
LeVrEkCi yazdı:vayy demek kamil abi bugün palamut tutmuş olabilir
ilker yazık olmuş senin tutamaman.
Furkan işi yoksa kesin oradadır..
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi malzemeleri duvardan indirip tekneye al diyorsun yani 
mesaj alınmıştır
Evet Nihat..
Ama takım bana biraz ufak geldi..Tam da seçemiyorum resimden detayları...Palamutlar 700 gram ve daha fazla..Yine de sen bilirsin..Size gelene kadar kiloyu bulur..
Hadi seni de görelim..Hepsini yakalayacaktım..Aklıma siz geldiniz biraz da size bıraktım..
Rastgelsin...
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
paylaşım için teşekkürler İstanbul l u dostlar palamut resimlerinizi bekliyoruz.
Dostum o duvarda asılı olan takım birde el yapımı , göz nuru ise benim için sanat eseridir
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
aygroup yazdı:Evet Nihat..
Ama takım bana biraz ufak geldi..Tam da seçemiyorum resimden detayları...Palamutlar 700 gram ve daha fazla..Yine de sen bilirsin..Size gelene kadar kiloyu bulur..
Hadi seni de görelim..Hepsini yakalayacaktım..Aklıma siz geldiniz biraz da size bıraktım..
Rastgelsin...
ahmet abi boşver palamutu benim meradan lüfer sesleri yükseliyor hemde ne yükselme tavan yapmış lüfer ahhh ahhhh

gidemiyorum haftaya kadar el kol bağlı ne yazıki.
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi boşver palamutu benim meradan lüfer sesleri yükseliyor hemde ne yükselme tavan yapmış lüfer ahhh ahhhh
gidemiyorum haftaya kadar el kol bağlı ne yazıki.
Bizde çok az lüfer haberi var..Dün gezdik ama tık yok..Ben de anlamadım..
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ilker sen sen ol yanında gerekli takımları bulundur millet balık almış sen bakmişsın bu ders olsun rast gele.