28-04-2010, 21:10
28/4/2010 Imaret limani
Saat 16:00...Limandayim.Iki gundur esen poyraz bu gun denizde lodosa donmustu
.Hatta lodosta biraz dalga kaldirmis,ve bu nedenle sirtimi yakin merada yapmaya niyetlendim.45 dakika sirti yaptim,tik yok.
Saat 16:45...rotayi uzak meraya cevirdim.
Saat 17:00..Sirtileri su ile bulusturdum.Burada dalga biraz daha fazlaydi
.Kamis,ve bir el sirtisi kullanmaya basladim.Az sonra buyuk boy olan ilk melanuru tekneye attim.Iceride suru vardi.Ayni yerde dolasiyor,melanurlari aliyordum.
Saat 18:30..Bir an,kovama baktim,yarim kova melanur...yeterli dedim.Sirtileri topluyordum ki,uzerinde bir melanur daha.Onu da tekneye aldim ve limanin yolunu tuttum.Sirti icin daha 1,5 saat vardi...daha o kadar melanur tutabilirdim..fakat bunlar bile cok...bereket versin dedim,limana ciktim.
Bundan guzel avlar sizlerin olsun
PRATIK COZUM
Ercan abi(ALTAYLI)bana detayli olarak melanur sirtisi taktigi vermisti.buradan kendine tekrar tesekkur ediyorum
.Sadece kamistaki misineyi 15 kulac nasil salirim diye hep dusunuyordum...neticede onuda buldurdum.Makinanin uzerindeki misinenin uzerine 15 kulac baska renk misine sardim.Boylece sirtiyi salirken sadece yeni sardigim mor renk misineyi saliyordum..buda sirtinin tam 15 kulacta seyretmesini sagliyordu.
Saat 16:00...Limandayim.Iki gundur esen poyraz bu gun denizde lodosa donmustu

Saat 16:45...rotayi uzak meraya cevirdim.
Saat 17:00..Sirtileri su ile bulusturdum.Burada dalga biraz daha fazlaydi

Saat 18:30..Bir an,kovama baktim,yarim kova melanur...yeterli dedim.Sirtileri topluyordum ki,uzerinde bir melanur daha.Onu da tekneye aldim ve limanin yolunu tuttum.Sirti icin daha 1,5 saat vardi...daha o kadar melanur tutabilirdim..fakat bunlar bile cok...bereket versin dedim,limana ciktim.
Bundan guzel avlar sizlerin olsun

PRATIK COZUM
Ercan abi(ALTAYLI)bana detayli olarak melanur sirtisi taktigi vermisti.buradan kendine tekrar tesekkur ediyorum

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]