Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Melanur show
28/4/2010 Imaret limani
Saat 16:00...Limandayim.Iki gundur esen poyraz bu gun denizde lodosa donmustuHi.Hatta lodosta biraz dalga kaldirmis,ve bu nedenle sirtimi yakin merada yapmaya niyetlendim.45 dakika sirti yaptim,tik yok.Snifsinf
Saat 16:45...rotayi uzak meraya cevirdim.
Saat 17:00..Sirtileri su ile bulusturdum.Burada dalga biraz daha fazlaydiHi.Kamis,ve bir el sirtisi kullanmaya basladim.Az sonra buyuk boy olan ilk melanuru tekneye attim.Iceride suru vardi.Ayni yerde dolasiyor,melanurlari aliyordum.
Saat 18:30..Bir an,kovama baktim,yarim kova melanur...yeterli dedim.Sirtileri topluyordum ki,uzerinde bir melanur daha.Onu da tekneye aldim ve limanin yolunu tuttum.Sirti icin daha 1,5 saat vardi...daha o kadar melanur tutabilirdim..fakat bunlar bile cok...bereket versin dedim,limana ciktim.

Bundan guzel avlar sizlerin olsun76

PRATIK COZUM

Ercan abi(ALTAYLI)bana detayli olarak melanur sirtisi taktigi vermisti.buradan kendine tekrar tesekkur ediyorum76.Sadece kamistaki misineyi 15 kulac nasil salirim diye hep dusunuyordum...neticede onuda buldurdum.Makinanin uzerindeki misinenin uzerine 15 kulac baska renk misine sardim.Boylece sirtiyi salirken sadece yeni sardigim mor renk misineyi saliyordum..buda sirtinin tam 15 kulacta seyretmesini sagliyordu.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
İşte budur kardeşim. Demekki avlamak istediğimiz balık ne ise ona hazırlık yapıyoruz ve onun özelliklerine uyuyoruz. Geçen avlarını ve geçen seneyi hatırlarsan olamaz diyordum. Şimdi olay bitti ve sen çok güzel bir örnek oldun. Başarılı avlarını diliyorum Çok yakında benim rekoru da geçersin.AlkisŞimdi sıra LEVREK denemelerine başlamak. Yöntemi konuşur paylaşırız. Tekrar tebrik ediyor ve afiyet olsun diyorumSeerf
Bul
maşallah güzel av olmuş faruk abi,
15 kulaç değilde 16 veya 17 olsada sorun olmaz abi o kadar ince hesaba gerek yok bence Gulumsebereketli olsun rastgele.
Bul
Süper av olmuş abi afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
Eline sağlık Faruk abi,doldurmuşsun kovayı aslında , avı yeter deyip bırakmak o kovayı aslında doldurup taşırmaktır..AlkisSeerf
Merak ettiğim bir şey var abi, bu sırti olayında mesela sırık kullanırken o sahteler aynı anda beraber bir şekilde mi salınıyor suya, yani 3lü çapari hesabı..(sor ki cahil kalma demişler değilmi? )Smile
Bul
tebrikler abicim 1,5 saatte şov yapmışın afiyet olsun gerçi birazdan afiyet olacak tavernada Seerfbalıklar taze taze iyi süslenmelerSeerf sırtı işi güzelmiş bereketli olsun rastgele.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
1,5 saatte bu balıklar...Helal olsun Faruk abicim.
İnsanın sınırını bilmesi bir başka güzellik. Herkese seninki gibi bilinçli ve güzel avlar diliyorum.
Bereketli ve afiyet olsun. Rastgele....AlkisSeerf

Bizim kısmı gene boş geçtinSiyirdimAma iyi de olmuş hani...Biraz da balık görelim değil miBobo
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
realdeath yazdı:Eline sağlık Faruk abi,doldurmuşsun kovayı aslında , avı yeter deyip bırakmak o kovayı aslında doldurup taşırmaktır..AlkisSeerf
Merak ettiğim bir şey var abi, bu sırti olayında mesela sırık kullanırken o sahteler aynı anda beraber bir şekilde mi salınıyor suya, yani 3lü çapari hesabı..(sor ki cahil kalma demişler değilmi? )Smile
tek tek salınıyor ortak,
sagdan soldan kamışlar ortadan el oltası.
Bul
faruk melanurun belini kırmışsın eline saplık afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
ALTAYLI yazdı:İşte budur kardeşim. Demekki avlamak istediğimiz balık ne ise ona hazırlık yapıyoruz ve onun özelliklerine uyuyoruz. Geçen avlarını ve geçen seneyi hatırlarsan olamaz diyordum. Şimdi olay bitti ve sen çok güzel bir örnek oldun. Başarılı avlarını diliyorum Çok yakında benim rekoru da geçersin.AlkisŞimdi sıra LEVREK denemelerine başlamak. Yöntemi konuşur paylaşırız. Tekrar tebrik ediyor ve afiyet olsun diyorumSeerf
Ercan abi..
ne kadar tesekkur etsem azdir..
acaip zevkli bir av cikardim...
her sey tam dedigin gibi..
senelerdir melanurlarin uzerinden gecer gidermissik..
bu gun denizi biraz dalgali gorunce,senin yazdiklarin aklima geldi..bir yerlerde melanur dalgali havayi sever demistin..aynen dedigin gibi oldu
levrek te biraz bos cakabiliriz,buradaki levreklere kisin cok av yapiliyor..eski bereketler yok..fakat gayret edecegiz yine..
cok-cok sagol
rastgele

bu arada Ercan abi ,senin rekor kac taneydi..
bir foton var,albumlerinde,bir masanin uzeri melanur dolu,masa hatta ufak gelmis baliklara, o av mi?
LeVrEkCi yazdı:maşallah güzel av olmuş faruk abi,
15 kulaç değilde 16 veya 17 olsada sorun olmaz abi o kadar ince hesaba gerek yok bence bereketli olsun rastgele.
tesekkurler Nihat..
bende ayni fikirdeyim..15 ile 16-17 nin pek farki yok,fakat makinadan misineyi salirken kac kulac gittigini hesaplamak,her seferinde cok zor..
el sirtisinde oyle olmuyor,aciyorsun sirtiyi bir defa ,istedigin misineyi her seferinde ayni saliyorsun
sizlerede rastgele
rusan yazdı:Süper av olmuş abi afiyet olsun
tesekkurler Rusan sizlerede rastgele
realdeath yazdı:Eline sağlık Faruk abi,doldurmuşsun kovayı aslında , avı yeter deyip bırakmak o kovayı aslında doldurup taşırmaktır..
tesekkurler Omer..
vallahi ben bir yerde dur demesini her zaman biilmeye calisiyorum..
inan yeminle soyluyorum,bu gun kovama konuda da yazdigim gibi bir baktim,bir suru melanur,saatte daha var,daha o kadar belki daha da fazlasini tutabilirdim..yeter abi dedim...
yukarida bakiyorum sirti salimi icin Nihat gerekli cevabi vermis...
sizlerede rastgele
bahriyeli yazdı:tebrikler abicim 1,5 saatte şov yapmışın afiyet olsun gerçi birazdan afiyet olacak tavernada balıklar taze taze iyi süslenmeler sırtı işi güzelmiş bereketli olsun rastgele.
tesekkurler Ismail..
ayiptir soylemesi..cok ta lezzetliydiler
cok -cok guzel bir ogleden sonraydi..
sizlerede rastgele
Bahadır Sarıca yazdı:1,5 saatte bu balıklar...Helal olsun Faruk abicim.
İnsanın sınırını bilmesi bir başka güzellik. Herkese seninki gibi bilinçli ve güzel avlar diliyorum.
Bereketli ve afiyet olsun. Rastgele....

Bizim kısmı gene boş geçtinSiyirdimAma iyi de olmuş hani...Biraz da balık görelim değil miBobo
tesekkurler Bahadir...
inan ilk 45 dakika gezdigim merada kulaklarini cinlattim..icimden bekle Bahadir,konu gerektigi yere geliyor dedim..
fakaaaat asil benim merama gectigimede,cok uzgunum isler degisti..
bir dahakine belki oradayim..Siyirdim
cok sagol..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,610 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  Bucalılardan menekop show bucalı Murat 43 6,472 20-12-2012, 09:48
Son Yorum: bucalı
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,164 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  Galatada palamut şhow. rebel 20 4,969 17-09-2010, 21:10
Son Yorum: rebel
  Kalamar show Albatros-gr 57 8,197 24-08-2010, 14:37
Son Yorum: Albatros-gr
  Yine sirti,yine melanur Albatros-gr 77 12,230 17-05-2010, 14:00
Son Yorum: bahriyeli
  marmaris selimiye karagöz ve melanur (2) bucalıfikret 20 5,264 10-07-2008, 16:40
Son Yorum: bucalıfikret
  modada balık show fotokopici 15 3,023 06-07-2007, 23:29
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi