Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba
ALTAYLI yazdı:Ah be abicimGulumse Allah seni de güldürsün hiç öyle şey olur mu. Sanırım sen yüklemede hata yapmışsın. Bu arada işin oldukça keyifli olmalı çünkü sürekli yeni montürler peşindesin76 yanılıyormuyumGulumse

Herhalde bir yerde yaptım hataSiyirdimEvet İşim oldukça zevkli ve çok seviyorum,dediğiniz gibi hep yenilik peşindeyiz iş icabı,bir montürün aynısından yap dediklerinde afaganlar tepeme çıkıyo,onun için bana karışmazlar sadece nasıl bişe istediklerini söylerler gerisini ben hallederimGulumseSeri imalatı hiç sevmem lakin iş olta takımı yapmaya geldimi nedense sıkılmıyorumSeerf
dagistan yazdı:Herhalde bir yerde yaptım hataSiyirdimEvet İşim oldukça zevkli ve çok seviyorum,dediğiniz gibi hep yenilik peşindeyiz iş icabı,bir montürün aynısından yap dediklerinde afaganlar tepeme çıkıyo,onun için bana karışmazlar sadece nasıl bişe istediklerini söylerler gerisini ben hallederimGulumseSeri imalatı hiç sevmem lakin iş olta takımı yapmaya geldimi nedense sıkılmıyorumSeerf
Bir ressama aynı resmi bir daha yap dersen ne kadar hakaretse sizlere de aynı duyguyu hissettiereceğinden şüphem yokRolleyes Tabii ki çok haklısın çünkü bu bir sanat.Alkis ANLAYANLARARolleyes
Bul
Olta yapmaktan sıkılmak söz konusu bile olamaz çünkü o biziz diyerek abartsam bile ifade etmeye yeter.Seerf Hayallerimizi taşırrrrr76
Bul
ALTAYLI yazdı:Bir ressama aynı resmi bir daha yap dersen ne kadar hakaretse sizlere de aynı duyguyu hissettiereceğinden şüphem yokRolleyes Tabii ki çok haklısın çünkü bu bir sanat.Alkis ANLAYANLARARolleyes

Kesinlikle doğru bir tesbit.AlkisKopya yapmak kötü bir şey,adam uğraşmış bir sürü taslaktan sonra bir ürün yapmış sende ona baka baka aynısını yapmaya çalışıyorsun,ne kadar benzetsende o ruhu yansıtamassın.Biraz duyarlılığın varsa zaten yaparken sıkılırsın,bir şeyler engeller seni,bilmem benim düşüncem bu yani.

NOT:Benim resim gene çıkmadı profil ayarlarıma girdim sildim yükledim gene olmadıRolleyeshayırlısı olsunSeerf
ALTAYLI yazdı:Olta yapmaktan sıkılmak söz konusu bile olamaz çünkü o biziz diyerek abartsam bile ifade etmeye yeter.Seerf Hayallerimizi taşırrrrr76

Kesinlikle doğru,bir iğne bağlarken ne hayeller geçiyor insanın aklındanSeerf
dagistan yazdı:Benim resim gene çıkmadı profil ayarlarıma girdim sildim yükledim gene olmadıRolleyeshayırlısı olsunSeerf
Aydın bey tahminime göre yüklemek istediğiniz resmin boyutu büyük.Mümkünse bir şekilde 64 kb. tan küçük bir değere düşürün.
Bunun için forumumuzda bir kaç yöntem izah edilmiş :

Forum Kullanımı - Amatör Balıkçı
Bul
Lakerda yazdı:Aydın bey tahminime göre yüklemek istediğiniz resmin boyutu büyük.Mümkünse bir şekilde 64 kb. tan küçük bir değere düşürün.
Bunun için forumumuzda bir kaç yöntem izah edilmiş :

Forum Kullanımı - Amatör Balıkçı

Resmin boyutu 10,4 kb.100x100px neyse ben biraz daha deneyeyim,uyarınız için teşekkürler.
Aramıza hoşgeldin Aydın,keyifli paylaşımlar dilerim.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Aramıza hoşgeldin Aydın,keyifli paylaşımlar dilerim.Rasgele.

Teşekkür ederim hoş buldum
Güzel paylaşımlar dileğiyle hoşgeldin, rastgele.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Edirne bölgesi merhaba !!! tatar1301 16 3,094 08-09-2016, 23:24
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  merhaba Can_Kurtul 13 1,242 25-03-2016, 10:37
Son Yorum: HAŞİM77
  Merhaba Arkadaşlar Devranİzmir 17 1,666 23-02-2016, 10:55
Son Yorum: yaser2sultan
  Merhaba Arkadaşlar. Ergun ŞİRİN 20 2,139 21-02-2016, 00:33
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  Merhaba çömez 8 841 18-02-2016, 19:32
Son Yorum: gobekbalığı
  Tekrar merhaba oguzcanagca 14 2,220 05-04-2015, 21:14
Son Yorum: oguzcanagca
  Zonguldak'tan merhaba! tarumar 18 2,407 19-05-2014, 13:29
Son Yorum: ufuktan26
  Merhaba zaad 12 1,846 04-02-2014, 09:47
Son Yorum: mariner8
  Merhaba Sokrates 10 1,620 01-12-2013, 13:15
Son Yorum: mariner8
  Herkese merhaba usta amatör balıkçılar :) umutcertel 4 1,369 14-10-2013, 20:06
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi