11-06-2012, 20:31
Ege yazdı:hosgeldiniz..
Bahadır Sarıca yazdı:Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim.
mariner8 yazdı:Aramıza hoşgeldin Kamiliyi paylaşımlar
herkeze tekrar teşekkür ederim.

rastgelsin.

rastgelsin.:)
|
11-06-2012, 20:31
Ege yazdı:hosgeldiniz.. Bahadır Sarıca yazdı:Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim. mariner8 yazdı:Aramıza hoşgeldin Kamil herkeze tekrar teşekkür ederim. ![]() rastgelsin. ![]()
tekrar tüm amatörbalık avcılarına selamlar.
amatör/sportif balık avcılarının ortak çıkarları ve balıkların geleceği için forumlar arası kavgaların,en iyi benim,bu işi en iyi ben yaparım,en çok üye bende tartışmalarının son ermesini savunan;özgür bir amatör avcıyım.bu sebeplerden zaman buldukça yazacağım ve dostluk paylaşacağım tüm sitelerde,moderatörlük yaptığım sitenin linkini imzama yazarak;yazıyorum. bu birçok forumun kurallarına aykırı.neden aykırı olduğunuda anlamış değilim.saygı duyuyorum.kabul etmeyen forumlara diyecek bir sözüm yok. ama bence nihat beyinde,mehmet beyinde veya ercan beyin ( herhangi bir üyenin ) imzasında benimsediği forumun linki olmalı.ruhu ve avcılık şekli birbirine uyan avcılar birbirini bulmalı. ağcıyla-trolle-tırıvırı vb şeylerle ne kadar mücadele ediyorsak,amatör kisvesi altında katliam yapanlarlada tüm amatörler / forumlar olarak tek yumruk olarak savaşmalıyız. nihat beyin burada bölgesindeki ispendekleri korumak için açacağı bir konuya her forumdan yönetici ve üye katkı ve yorum yapabilmeli.kendini ve kimliğini saklamadan.veya herhangi bir forumda açılan farklı bir konuya nihat bey forumunun adını taşıyan imzayla katkı yapıp,yorum yazabilmeli. üye kaybetme korkusu olmayan,kendine,yönetimine,savunduğu ilkelerin doğruluğuna inanan forumlar için bu durumun hiçbir sakınca yarattığına inanmıyorum. tabi ki bu ortak hareket her forumun kendine ait kurallarına saygı duyarak,kişilerin birbirine saygı duymasıyla olabilir. saygısızlık,hakaret veya kfr.veya genel ahlak kuralları dışındaki hertürlü davranışın sonunda kimliğine bakılmaksızın forumdan uzaklaştırmaya karşı olmadığımıda belirteyim. birçok öz toprağımın ( yunanistan ) bulunduğu bu forumun üye kaybetme veya çıkar korkusu olmadan bunu kabul etmesini dilerim.aynı şekilde imzasında forum adı olarak heryerde özgürce,korkmadan,çekinmeden;amatör/sportif balıkçıların geleceği ve balıkların geleceği için yazmalarını dilerim. bizim kurallarımıza aykırısın,bunu kabul edemeyiz denirse de üyeliğimi silebilirsiniz.kesinlikle saygı duyarım. tekrar hepinize rastgelsin.dost olmak ve dost kalmak dilekleriyle. mod olduğum forum: ( imzada yazmayıo denedim.sisteminiz izin vermedi.)
20-06-2012, 18:53
Kamil bey ne güzel şeyler yazıp değinmişsiniz
![]() Ancak sizde çok iyi biliyorsunuzki çok ilginç bir toplumda yaşamaktayız ve bu toplum sidik yarışını çok sever ![]() ![]() Tabi buradan olmaz dediğimi çıkarmayın soruların sebebini anlatmaya çalıştım ![]() Gel gelelim amatör balıkçı forumlar birliğine ![]() Sonuç olarak; konulmuş kurallara uymak o sistemin düzgün işleyişi için olmazsa olmaz bir şartdır ve yukarıda bahsetdiğim altyapı eksiğimiz büyük çabalar ile oda belki aşılabilir der ve sizin bile yazdığınız kelimelerde mücadele isteği olmadığını, isterseniz silebilirsiniz vs. yaklaşımı ile giriş şeklinizin bir rica yada fikir paylaşımından öte ben buyum işinize gelirse tarzı içermektedir. Yanlış anlamadığınızı ümit ederek, okuduğum yazınıza nacizane yorumum budur, saygılarımla...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
20-06-2012, 19:06
kengin yazdı:tekrar tüm amatörbalık avcılarına selamlar.kamil bey sitemiz kuralları gereği sitede link vermek yasaktır lütfen bu konuları özelden konuşalım.teşekkürler.
20-06-2012, 20:24
MaVrUşGiL yazdı:Kamil bey ne güzel şeyler yazıp değinmişsinizyanlış anlaşılacak hiçbirşey yok serkan bey.siz buradasınız ve busunuz.başka forumları bilmemek eksiklik filanda değil.huzur bulduğunuz,dostlarınızın olduğu yer burasıdır ve bundan güzel birşey olamaz. ama neden siz ait olduğunuz,huzur bulduğunuz yerin ismini taşıyarak,mesela benim -balığı çıplak elle tutmanın zararları--isimli paylaşımı ma katkıda bulunmayasınız.veya benim gelip burada sizin açtığınız bir konuda bilgimi ve fikrimi yazmamın ne kötülüğü var.birbirimizle yarışıp kötülemek zorundamıyız.kim kazanıyor bundan.doğamı,balıklar mı.? forumlar mı.? eğer amaçlarımız aynıysa neden birbirimize saygı gösterek hem zevk alıp,hemde çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmayalım. amatör balık avcısı olmayan kişilerin burada duracağını sanmıyorum.hepimiz amatörüz.bu bizim hobimiz. neden hobimizi katledenleri,çocuklarımızın geleceğini katledenleri tek yumruk olarak silmeyelim bu alemden. forumlar arası yarışlar bitmeli. ustalar arası yarışlar bitmeli ( bitmeli derken balık tutmasınlar değil,saygı ile yapılsın.ben iyiyim demek için çuvalla balık öldürmenin ne anlamı var.). üye ve para kaybetme korkusu olmayan forumlar bunu yapabilmeli.en azından yönetici ve modlarıyla başlayıp,daha sonra seçkin üyeleri ve ustaları ile bunu yapabilmeli.neden sazan ustası ile levrek ustası balıkların geleceği için ortak hareket etmesin.özgür fikrini her ortamda yazmasın.? silin me olayına gelince.evet ben buyum.forumlar arası ortak birlikteliği savunuyorum.forumunuza uygun değilse silmek hakkınız.bir kurallar zinciriniz var ve saygı duyuyorum.bunun için beni banlamanızdan saygı duyarım.neden gocunayım veya alınayım. kimse için uğraşmıyorum.çocuklarıma gelecek bırakmak için uğraşıyorum. hepsi şahsi fikrimdir.tabi olduğum forum bu fikirlerimi bilmesine rağmen henüz bunu kabul etmiş değildir.forum sahipleri ve yöneticiler gelecek için ortak payda da birleşmeli. tekrar belirteyim.ben özgür bir avcıyım.çekinmeden korkusuzca yazarım.
20-06-2012, 23:13
kengin yazdı:yanlış anlaşılacak hiçbirşey yok serkan bey.siz buradasınız ve busunuz.başka forumları bilmemek eksiklik filanda değil.huzur bulduğunuz,dostlarınızın olduğu yer burasıdır ve bundan güzel birşey olamaz. Bu şekilde yazarak daha anlaşılır olacağını düşündüm ve şunuda unutmamak gereklidirki yazı ile anlaşmak çok zordur çünki mimikler ve ses tonu olmadığı için yanlış anlaşılmalara oldukça açıktır. Saygılarımla...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
21-06-2012, 00:21
MaVrUşGiL yazdı:Bu şekilde yazarak daha anlaşılır olacağını düşündüm ve şunuda unutmamak gereklidirki yazı ile anlaşmak çok zordur çünki mimikler ve ses tonu olmadığı için yanlış anlaşılmalara oldukça açıktır. serkan bey.cevap vermenize bile teşekkür ederim. ![]() tabi olduğum forum bu ortak dostluk ve paylaşım birleşimini yerel bir forumla kabul ederek beni mod yaptı. şu an farklı 3 forum daha benim ve linkin kalmasına izin verdi. tabi olduğum forum sahibi burayada üyedir.şu an bu yazışmaları takip ediyor.fikirsel olarak amatör/sportif avcıların ve balıkların geleceği için hiçbir ayrıcalığımız yoktur.bülent bey gayet uyumlu ve sabırlı bir insandır. tek fikri şudur;amacımız ortaksa,bu hobi ve çocuklarımızın geleceğiyse neden ortak payda da fikirsel olarak birleşmiyelim.ne kaybederiz.birbirimize saygı duyup,bilgi ve tecrübelerimizi paylaşsak ne kaybederiz.? yani uzun lafın kısası,bülent bey fikrimi ve özgür hareketimi şu an itibariyle desteklemektedir. tabiki karşı çıkanlar da olacaktır.onlarında fikirlerine saygı duymalıyız.ve neden karşı çıktıklarını yazmalarını gerçekten isterim. forumlarda özgürlükler kısıtlıdır ve olmalıdır da serkan bey.canı isteyen senin.... yazarsa olmaz.bu sebepten yönetici ve modlar var.huzur için.dostluk için.bilgilerin toparlanması ve bu sevdanın devamı için. dünyada hiyerarşi olmayan hiçbir oluşum yoktur.hiyerarşi kontrol için gereklidir ve olmalıdır. amaçlarımız ve savunduğumuz fikirler aynıysa,forumların birbirini tanıyıp,saygı duyup,beraber mücadele vermesinde hiçbir sakınca yoktur bence. sizi istemezseniz buradan kim koparıp alabilir serkan bey.sadece siz isterseniz gidersiniz. benim herşeyi bilmek gibi bir süpermenliğim yok.basit bir amatör avcıyım.geleceğimiz için siz bana tecrübenizi aktarıcaksınız,ben size bildiklerimi aktarıcam.siz levreği korumalıyız diyeceksiniz,sebebini yazıcaksınız.saygı çerçevesinde katkı sağlıyacam veya karşı fikir yazıcam.ben turnayı koruyalım diyecem.sizde potansiyel zararlı;şu gölde bunu yaptı,şu barajda bunu bitirdi diyeceksiniz.veya hiç olmadı iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız diyerek bir halinizi hatrınızı sorarak buraya katkı yapıcam.amaç ortak payda da gerektiğinde tek yumruk olarak hareket etmektir. benim bu forumdan 15 gün önce haberim oldu.belkide gelecekteki tüm dostlarım buradan olacak.neden insanların önünü kapatalım.isteyen istediği yerde katılım yapsın.kimse kimseyi engellememeli.ve geleceğimiz için ortak noktalarda birleşmeliyiz. kötü üyeyse,zararlıysa zaten heryerde eninde sonunda zararlı.hepsinden birden silinsin gitsin.buna bende dahilim. kötü forumsa,oda silinsin gitsin.o kadar çok mitoz forum varki.şifrelerini unutuyorum. ![]() bazıları silinmeli. kim geleceğimizi ve bu güzel hobimizi düşünerek hareket ediyorsa,onlar kalsın. fikrim katıda olsa budur. zaman ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim. ![]()
21-06-2012, 01:16
kengin yazdı:serkan bey.cevap vermenize bile teşekkür ederim. Kamil bey inanın ne demek istediğinizi yada anlatmaya çalıştığınızı anlayamaz hale geldim ama şunu çok iyi bilinki kapımız dostça olan herşeye sonuna kadar açıktır ve dostça davetlere her zaman icab ederiz ![]() Bülent beyin takibinede çok sevindim ![]() ![]()
21-06-2012, 01:44
MaVrUşGiL yazdı:Kamil bey inanın ne demek istediğinizi yada anlatmaya çalıştığınızı anlayamaz hale geldim ama şunu çok iyi bilinki kapımız dostça olan herşeye sonuna kadar açıktır ve dostça davetlere her zaman icab ederiz çok yazıyorum kafanızı karıştırdım sanırım. 1-buranın tüm yöneticileri ve modları imzasında Amatör Balıkçı - Amatör Balık Avı yazarak ortak paydada beraber hareket edicez diyen tüm forumlarda ( forumların kuralları dahilinde ) istedikleri gibi özgürce fikirlerini ve tecrübelerini paylaşabilsinler. 2-benim tabi olduğum ve ortak paydada birleştik diyen diğer forumların yönetici ve modları,tabi oldukları forumların linklerini imzalarında taşıyarak ( bu forumun kuralları çerçevesinde ) özgürce fikirlerini paylaşsınlar. 3-bir balığın korunması için,veya yapılmış olan bir balık katliamı için,veya yasak olan bir avcılık şekli için aynı anda ortak payda paylaşımı yapan forumlar,konuyu açsın.üyelerinin fikir ve tecrübelerini alsın. 4-tebliğ,kanun ve bunları uygulayıp yürüten kuruluşlarda bir eksiklik görülürse,bu forumlar beraber hareket ederek,tebliğin değişmesi için fikirleri toplayıp,birleştirerek ortak bir fikir ortaya sunsunlar. 5-kanun uygulayıcı kurumlar zayıf kalıyorsa;etkin hale gelmeleri için bu forumlar beraber hareket etsin. 6-örnek;sakaryada yasak ağlar atılıyorsa,bu forumlar bana ne demeden hep beraber buna karşı çıksın.konuyu aynı anda tüm forumlarda açıp,şikayetleri aynı anda yapsınlar. örnek;trol izmir kıyısını yasak zamanda harap ediyorsa yine herkez beraber hareket etsin. 7-amatör balık avcısıyım diyerek kurallara uymayanlara beraber tepki verilsin. birlikten kuvvet doğar diyorum.bir elin nesi var iki elin sesi var diyorum. ![]() 5-6 forumun sahipleri,yöneticileri ve modları birbiriyle yarışmadan,savaşmadan,kavga etmeden,kişisel çıkar düşünmeden beraber hareket etsinler bak neler olur diyorum. kötü örnekler silinsin diyorum.amatör/sportif balık avcılarının ve balıkların sırtındaki asalaklar temizlensin diyorum. ![]() yine uzun yazdım sanırım. ![]() bülent beyle-nihat bey görüşseler iyi olur sanırım. ![]() iyi geceler.
21-06-2012, 11:31
kamil bey biz amatör balıkçılık için olumlu herşeyde varız,daha öncede belirttiğim gibi bizim sitemiz ne üye kaygısı nede maddi çıkarlı bir site değildir.eğer böyle olsa robot üyelik açar 1 senede 30000 üye olabilirdik.online süremizi uzatıp günde 1000 kişi online yapabilirdik,sık sık tekne turları ve şapka,yağmurluk vs ile para kazanablirdik.bizler gerçekten burada huzurlu oldugumuz için varız.
bülent abiyle yüzyüze tanışma imkanımız olmadı,birkaç kez mesaj yoluyla görüştük beni kırmadı ve kibarca karşıladı,kendisine saygım sevgim vardır. olumlu olan her olayda biz varız,en azından deneyebiliriz.sonuçta sizler veya bizler sıkıntı çekeceğiz ama bununla başetmeyi biz öğrendik,bizim prensibimiz tamamen mantıklı olan insan ve olaylara maximum sabrederek sonuna kadar kazanma yoluna giderek hareket etmektir. kimseyi bu güzel ortamdan uzaklaştırmak istememişizdir ama ne yazık bazen insanların sabırlarını zorladılarmı yapacak birşey kalmamaktadır. yazdıgınız her satıra katılmaktayım ve denemekten yanayız. bizim için sorun yok hayırlısı olsun.bülent abiye selamlar saygılar. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Rastgelsin...yeni kullanici.. | YaKaMoZ | 31 | 4,267 |
04-07-2007, 18:33 Son Yorum: YaKaMoZ |
|
Herkeze rastgelsin... | ishak BALLICA | 10 | 2,860 |
06-11-2006, 12:05 Son Yorum: BALIK and OZAN |
|
Herkeze rastgelsin ? | denizkurdu1990 | 5 | 1,904 |
26-10-2006, 18:56 Son Yorum: GÖKSEN |