Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben Torik Orhan baba ben de aranızdayım.
monawar yazdı:Orhan Abi aramiza hosgeldin hos vakit gecirmen dilegiyle

Çok teşekkürler sevgili Ali kardeşim, ben de sizlere tutmuş olduğum torik avlarımdan bahsederek sırtı ile torik yakalamanın ne kadar heyecanlı olduğunu anlatacağım, yapmış olduğum avlarım da çok ucuza mal ettiğimiz takımları sizlere anlatacağım, ben avlarımı genellikler el ile yaparım, makine yani kamış kullanmayı bir türlü öğrenemedim bir de sağ bileğimde kemik erimesi olmuş onun için elle avlarıma devam ediyorum, kamış ile avlananların en doğrusunu yaptıkları söyleyebilirim, onlara saygım sonsuz.
Ben de sizlerin yapmış olduğunuz avları izleyerek burada da çok mutlu olacağımı şimdiden hissediyorum, sana da güzel avlar dilerim, hoşça kal.GulumseGulumseGulumse
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Çok teşekkürler sevgili Ali kardeşim, ben de sizlere tutmuş olduğum torik avlarımdan bahsederek sırtı ile torik yakalamanın ne kadar heyecanlı olduğunu anlatacağım, yapmış olduğum avlarım da çok ucuza mal ettiğimiz takımları sizlere anlatacağım, ben avlarımı genellikler el ile yaparım, makine yani kamış kullanmayı bir türlü öğrenemedim bir de sağ bileğimde kemik erimesi olmuş onun için elle avlarıma devam ediyorum, kamış ile avlananların en doğrusunu yaptıkları söyleyebilirim, onlara saygım sonsuz.
Ben de sizlerin yapmış olduğunuz avları izleyerek burada da çok mutlu olacağımı şimdiden hissediyorum, sana da güzel avlar dilerim, hoşça kal.GulumseGulumseGulumse

geçmiş olsun orhan abicim.allah elden ayaktan etmesin kimseyi zor....ama avları etkilemediği sürece sorun yok.Gulumse
Bul
yycolak yazdı:geçmiş olsun orhan abicim.allah elden ayaktan etmesin kimseyi zor....ama avları etkilemediği sürece sorun yok.Gulumse

Çok teşekkürler Yalçın kardeşim, elle avlanırken sorun yok, devamlı elle avlandığım için bileğim daha da kuvvetlendi, velhasıl idare ediyoruz,sevgiler hoşça kal.GulumseGulumseGulumse
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Çok teşekkürler Yalçın kardeşim, elle avlanırken sorun yok, devamlı elle avlandığım için bileğim daha da kuvvetlendi, velhasıl idare ediyoruz,sevgiler hoşça kal.GulumseGulumseGulumse

işleyen demir pas tutmazmış abicim.aynen devam.avlarını merakla bekliyoruz.
Bul
yycolak yazdı:işleyen demir pas tutmazmış abicim.aynen devam.avlarını merakla bekliyoruz.

Aynen dediğin gibi oldu şu anda eskisinden daha iyi, havalar düzelsin, deni ana da bizlere balık verirse sizlerle paylaşacağım ve sizlerin raporlarınızıda okumak, izlemek emeklilikte keyif veriyor, hoşça kalın.GulumseGulumseGulumse
Bul
Aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlarGulumseRasgele
Bornova - izmir
Bul
BABUÇ yazdı:aramıza hoşgeldin orhan kardeş raporlarını zevkle izleriz

Çok teşekkürler Fahrettin ağabeyim, ben de karınca kararınca belirttiğim gibi her avı bilmem , ama sırtı avlarında teknem ile güzel balıklar yakaladım bunların raporlarını zamanla sizlerle paylaşacağım, maksat muhabbet olsun, sevgiler saygılar hoşça kalın.GulumseGulumseGulumse
Bul
dagistan yazdı:Hoşgeldin Orhan baba AlkisSeerfhoş sohbetinizden,Tecrübenizden ve bilgilerinizden yararlanmak çok güzel olacak.Bayramınız kutlu olsun Seerf

Çok teşekkürler Aydın kardeşim, zaten hepimizin burada olmamızın sebebi bu, birbirimizin değişik balık avları uygulamalarını, yöntemlerini ve değişik takımlarını paylaşmak ve daha çok bilgi sahibi olmak, ben de amatör bir balıkçıyım, çok fazla balık yakalamak benim için önemli değil, yetecek kadar olsun ve akşam masamı süslesin yeter....GulumseSeerf
Sevgiler inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz.GulumseGulumseGulumse
Bul
fish or die yazdı:ikinici bir orhan babamız oldu Gulumsearamıza hoşgeldin orhan abi Seerf

Teşekkürler sevgili Murat kardeşim, diğer Orhan baba ile biraz sonra tanışacağım, sevgiler hoşça kal.GulumseGulumseGulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlarGulumseRasgele

Çok teşekkürler ben de sizlerin göstermiş olduğunuz bu güzel karşılamadan dolayı çok memnun oldum, burada çok güzel keyifli ve seviyeli paylaşımlarda bulunucağımı şimdiden hissediyorum.GulumseGulumseGulumse
Sevgiler hoşça kalın.GulumseGulumseGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  orhan afacandan selamlar ORHAN AFACAN 3 2,029 28-10-2014, 11:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kalamar Baba hoşgeldin... Bahadır Sarıca 33 4,986 23-09-2010, 13:15
Son Yorum: kalamar baba
  Meteor Orhan ile Aygroup buluşması.. aygroup 57 5,694 20-10-2009, 00:51
Son Yorum: meteor
  bende aranızdayım dede 26 3,829 26-03-2009, 14:42