Bu mini org. her şeyin hakkı verilerek yapılmış.Yiyecekler, içecekler,balıklar, dostlar ve her şeye özen gösterilmiş örnek olarak hepsi. ben bu güzelliğin tekrar tekrar yaşanması dileklerimle sizleri ayakta 

MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI
|
Bu mini org. her şeyin hakkı verilerek yapılmış.Yiyecekler, içecekler,balıklar, dostlar ve her şeye özen gösterilmiş örnek olarak hepsi. ben bu güzelliğin tekrar tekrar yaşanması dileklerimle sizleri ayakta
![]() ![]() ![]() ![]()
25-02-2013, 20:38
deniz sohbet arkadaşlık harika balıklar desen süper.. muhabbetiniz bol olsun dostlar
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
25-02-2013, 20:54
Lakerda yazdı:Ereğli raporu bu defa gerçekten dört dörtlük olmuş. Muhabbet ve sofra zaten her zaman dorukta oluyordu ki hele Ozan ve Murat gibi mutfak hünerli ustalar varken tavan yapmış görülüyor..Bu defa Ozan'ın videoları da rapora zenginlik katmış.Nihat (niko) show izlettirdi bize.Videolu rapor daha bir başka.İzleyene de olayı yaşatıyor. Yaa Ozan hani levrekçinin lüferleri ? nikoya torpil.. abi valla elimde olta vardı nihat abiye çekim yapamadım...kamerayı murat abiye verdim ama video devreye girmemiş..ruşan çekim yapmadı o bize canlı yem yetiştirmenin peşinde idi..ama oda seri bir şekilde balıkları aldı..niko abimizde gelince showunu yaptı ben oltayı ona devrettim ve güzel çekimler yapma imkanım oldu..dediğin gibi abi video da ayrı bir tad katıyor rapora..torpil falan yok inan benim için hepsi değerli insanlar ![]() ![]() ![]()
25-02-2013, 20:57
nihatkr yazdı:Dostlar selam. yaaa ben sana dedim abi beğeneceksin dedim karidesi ve beğendin..bu beni çok mutlu etti..ne zaman istersen daha güzelini yapabilirim..şarkı konusunda kendimi geliştirmem lazım..repertuarımı genişletmem ve sizleri daha çok memnun etmem gerekiyor..saygılar.. ![]()
25-02-2013, 21:12
muhteşem ekip bir araya gelince ereğlide lüfer şov olmuş,masanında hakını vermişsiniz teberik ederim afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
25-02-2013, 22:11
muhabbetin kıralı olmuş herkezi imrendirdiniz muhabbetiniz hiç bozulmasın
25-02-2013, 22:35
Böyle bir ortamı anlatmak bile çok zor. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler abilerimm,iyi ki varsınız ve iyi ki sizler gibi değerli abilerim var. Muhabbet, balıklar, şarkılar, yemekler, içecekler herşey süperdi. Ozan abi sesin hala kulaklarımda, evde sürekli videolarını izliyorum.. Sayenizde mükemmelin ötesinde bir hafta sonu geçirdim... Ben sizlere seve seve sakilik yaparım, sizlere sakilik yapmak bile çok büyük bir keyif. Bugün yine şehir dışında olduğumdan bende ki resimleri yarın yükleyebileceğim.
![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca Ozan abi, sakilik konusunda yardımların için çok teşekkürler ![]()
Sazanları özledim...
25-02-2013, 23:09
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi bana murki 1 video çekti hemde baştan sona iyi bir videoydu ama çektiğini sanıyormuş çekememişAmcaoğlu Ozan saklıyordur videoyu, yukarıdaki videoları senin videodan sonra çektim, onlar kayıtta. zor günler için saklıyor her halde. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|