Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AV BELGESİ...
72Eğer bu belgeniz yoksa bütün takımlarınıza el koyuyorlar ve 1000YTL'de ceza kesiyorlar, haberiniz olsun.Olmayan var ise hemen alsın,sonradan pişman olmayın
Bul
2005 tarihinin haziran ayında 23 ytl verip bu belgeden bende edindim...alındıktan sonra 2 yıl geçerli...bu belge olmadan avlanamazsın dediler, ceza kesiyorlar dediler hepsi fasa fiso...devletin cebine para girsinde nasıl girerse girsin...ayrıca bu belgeyi bulundurmak zorunda değilsiniz...ben iki senedir kullanıyorum,inanınki ne soran nede isteyen oldu...işin ilginç yanı akşam ezanından sonra bir gurup gelirdi gece eşkina karagöz vururlardı kendilerini şikayet ettim 4 sefer ne gelen oldu ne giden...böyle bir kurum işte...bence boşu boşuna almayın gerek yok...ayrıca 37/2 (1 eylül tarihinden itibaren geçerli olan) konu almışlar gerçi 37/1 de de almışlardı...büyük harflerle yazayım BU BELGENİN ALINMASI veya AVCILIK SIRASINDA BULUNDURULMASI ZORUNLU DEĞİLDİR....bu belgenin alınması belirtildiği gibi zorunlu değil almak istiyorsan al...yasak av yaptığın zaman devlet belgene el koyarmış iki yıl süreylede belge vermezmiş...ne kadar komik bir durum değilmi arkadaşlar....saygılar
Bul
almanıza gerek kalmadı aranmıyor yasak zamanı yasak. olsa da olmasada fark etmiyor
Bul
arkadaşlar bu avcılık belgesi birden fazla konu olarak açılmıştır.konuları dağıtmamak için birleştirme yaptık.Bundan sonraki amatör balıkçı belgesi konusuna burdan yazalım.
Bul
Herkeze selam arkadaşlar bu ülkede bu vatanda bu bayrak altında nefes alıyorsak kasancımızı ,ailemizi,ve sevdiklerimmizi bu kutsal ,,,, bence,,,,topraklarımızda özgürce yaşayabilirsek zevkimiz için ,,,bence ,,,,istenen evrak ve dökümanları istenen maddi aidatı yatıralım vatandaş olarak başımız ağırmasın ....sonra araştıralım tümtör balıkcı belgesi almış arkadaşlar bizim verdiğimiz aidatlar ,,,paralar,,, nereye arcanıyor veeee tüm amarör balık cılar için bulunduğumuz yörede ve beldede istek ve azularımızı kanunlar doğrultusunda makam ve mercilerden... Kıyıları mızın, temiz, kayık kaldırma, kıyıda ava alma demirin üzinde,,,,,, yani kısaca benim tarifim deniz içinde aparatla sandalı yukarı almak ,,,denize bağlantılı küçük akar suları kollayarak sıvı atık fosfettik ve sanayi atık izlememiz lazım ki gereken mercilerden yatırdığımız belge harçlarımızın nereye gittiğini sorbilelim adalet üstündür kanunsusların adalet gelebilir bundan bundan şüphen olmasın balıkcı arkadaşlarım hepinizin oltası dilediğiniz arzu ettiği niz av la gani gani dolsun iyi avlar
Bul
Arkadaşlar bu belge sorulur veya sorulmaz yol yakınken almak gerekir,çünkü
böyle bir belge var.İleride ne olacağı belli olmaz birde kurs olayı çıkarırlar,şukadar
saat kursa devam mecburiyeti getirirler.Onun için fazla uğraşmadan(1 fotoğraf-ikametgah
kimlik fotokopisi ve 5 ytl ye)bu belgeyi almak gerekir.
Her şey gönlünüzce olsun bol şaslar rastgele.
Bul
bizim tuzla istanbulda..denizde dahi sahil güvenlik.bu belgeleri soruyor artık teknenin ruhsatı olsa dahiii.....sahilde taşlardan yakalayanlarada sorulmaya başlandı ..bence bu belge lazım ne demiş atalarımız..ne şeytanı gör ne salavat getir....
Bul
37/2 sirküler ile bu belge kalktı.Almak ihtiyaridir,ama yok diyede kimse işlem yapamaz.Yaparsa bunun hukuki dayanağı yoktur ve şikayetçi olunduğunda,görevli suçlu duruma düşer.
Bul
Bende belgenin aslını vereyim
Resmii gazateden

Resmi Gazete’de Yayımlanma
Tarih: 24.08.2006
Sayı: 26269 Sayılı

DENİZLERDE VE İÇ SULARDA AMATÖR (SPORTİF) AMAÇLI SU ÜRÜNLERİ AVCILIĞINI DÜZENLEYEN 37/2 NUMARALI SİRKÜLER

İKİNCİ BÖLÜM
Amatör Balıkçılık Yapılması

Türk vatandaşlarının amatör balıkçılık yapmaları
MADDE 3- (1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler, bu sirküler ile getirilen yasak, sınırlama ve sorumluluklara uymak şartıyla amatör balıkçılık yapabilirler. Bu kişilere müracaatları halinde, veriliş tarihinden itibaren iki yıl geçerli olmak üzere, il ve ilçe müdürlüklerince “Amatör Balıkçı Belgesi” verilir. Bu belgenin alınması veya avcılık sırasında bulundurulması zorunlu değildir.(2) Gönüllü amatör balıkçılık kuruluşları, üyelerinin belge alma işlemini topluca yaptırabilirler.
(3) Amatör Balıkçı Belgesi, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde amatör balıkçılık avcılığına izin verilen her yerde geçerlidir. Belgenin kaybı halinde beyan üzerine yenisi verilir.
(4) Amatör Balıkçı Belgesi aşağıdaki forma uygun olarak düzenlenir
Bul
amatör balıkçı belgesi şu anki kanunlara göre mecburi değil şu anda tarım bakanlığı belge alanlar sayesinde
amatör balıkçı sayısını öğreniyor başka hiç bir fonksiyonu yok verdiğiniz paranında ne olduğu belli değil benim vardı yenilemek için gittim bu bilgi verildi fakat yakın bir gelecekte yeni bir kanun mecliste imiş bundan sonra mecbur olacakmış ama bir hatırlatma tekne ile açılanlar için sahil güvenliğin isteklerini
göz ardı etmeyin can yeleği,yangın söndürücü,can yeleği, belgeler (tonilato)
saygılar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amatör Balıkçı Belgesi SerenaY66 16 4,719 15-06-2006, 10:30
Son Yorum: turna_06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi