Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ege'de Tekne Avı'na Davet.
levrekci yazdı:ege sıra sizde hafta sonu güzel bir organizasyonda sizlerden bekliyoruz

Nihat'cım 29 Nisan'daki organizasyonu ertelediğimiz için zaten içimde bir ukte vardı, bu 3 Haziran'ı ise büyük konuşmayayım iki elim de kanda olsa gitmem lazım.

Kaynarpınar'ın sezonunu biz açtık , ardını getiremedik. Millet şakır-şakır balığa çıkıp fotoğraflarını yolluyor, ben de burada kuduruyorum çıkamadığım için.
Bul
YörükEfe yazdı:Merhaba  Dostlar.

29.04.2007  Pazar günü Kaynarpınar'dan tekne ile çıkılacak olan balık avı organizasyonu { o gün 5 - 7 şiddetinde rüzgar hızı olduğu için } bir sonra ki yakın tarihe ertelenmiş idi.
Bir sonraki organizasyonu 3 Haziran 2007

Pazar günü gerçekleştirelim diyorum , ne dersiniz ?

Arkadaşlar.
3-Haziran 2007  Pazar Günü yapılacak olan tekne ile balık avı organizasyonundan bazı detayları açıklamak istedim.

ORGANİZASYIN YERİ : Karaburun İlçesinin KAYNARPINAR Beldesidir.
AV DÜZENİ : Pazar Sabahı saat 06,00'da Çıkış--Akşam 21,00'de dönüş. {Sabah ve akşam suyunu almak için}
GÜVENLİK VE İZİN : Tekne kaptanları tarafından liman ve barınak görevlilerince izinler ve güvenlik tedbirleri alınacak.
(( NOT : Katılımcı arkadaşların balık avlama belgelerini yanında bulundurmaları,))
SAĞLIK TEDBİRLERİ : Liman ve Barınak Sağlık Görevlileri ile Belde'nin  Sağlık Görevlilerinin tedbirleri ve Kendi tedbirlerimiz.
ÜCRET VE FİATLANDIRMA : Tekne başına fiatı 120 Ytl. olup, Kişi başına 30 Ytl.dir.
GRUPLAR : Gruplar 4 ' er kişilik olup ; 2 grupdan oluşacakdır.
(( 3 grubu 2'ye indirdik. Çünki o tarihde ancak 2 adet tekne boşda kaldığı için.))  

KULLANILACAK YEMLER : Boru kurdu , Sülünez , Mamun ve Sardalya. Toplu olarak temin edelim denir ise toptancıdan temin edilir.

[[ Daha değişik yem kullanacak arkadaşlar kendileri temi edebilirler.]]
Tekne Avı'na  katılımda bulunacak tüm dostların paylaşımlarını beklerim.

BİRİNCİ  GRUP              
1- YörükEfe
2- bucalı
3- Cafer
4- Cefer'in Abisi

İKİNCİ  GRUP
1-xxl üstad
2-
3-
4-
bu organizasyonun paralı bir organizasyon oluşu hiç hoş degil bana ters bunun site yönetimiyle alakası yok sadece kendi fikrimi belirtmek istedim.kolay gelsin
Bul
ÜCRET VE FİATLANDIRMA : Tekne başına fiatı 120 Ytl. olup, Kişi başına 30 Ytl.dir.
GRUPLAR : Gruplar 4 ' er kişilik olup ; 2 grupdan oluşacakdır.
(( 3 grubu 2'ye indirdik. Çünki o tarihde ancak 2 adet tekne boşda kaldığı için.))
Aynı sekilde banada ters arkadaşlar bu tür seyleri sitede yapmıyalım arkadaşlar
Bul
Arkadaşlar zaten organizasyonlarla ilgili yönetimce yeni kararlar aldık ve kurala bağladık. Yarın bunları yayınlıyacağız
Bul
Cengiz abi ve Nihat abi ters olan neydir açıklarmısınız?
Bul
evet doğrudur.... bizler turist değiliz arkadaşlar bu tip organizasyonlar sırf kaynaşma amaçlı olmalı bence ücretlendirmede nerden çıktı benimde gözümden kaçmış
Bul
Fisherman yazdı:Arkadaşlar zaten organizasyonlarla ilgili yönetimce yeni kararlar aldık ve kurala bağladık. Yarın bunları yayınlıyacağız

tamam yayınlarız da ben fikrimi yazmak istedim bana ters oldugunu belirtmek istedim teknesi olan varsa çagırır digerlerini hepberaber gidilir balıga ege organizasyonu aşagı yukarı 15 gündür konuşuluyor belkide daha fazladır ilk seferlerde ben fiat falan konuşuldugunu hatırlamıyorum siteyi ticari amaçlı kullanmıyacagız diye prensip kararımız var biz kullanmıyacaksak başkalarıda kullanmamalı tabiki üyeerimiz para kazanmak amaçlı yapmıyor ama sonuçta birileri para kazanıyor bu bana ters yoksa düzenleyenler iyi niyetli olabilir ben birileriyle balıga çıkacaksam gelin dostlarım teknemle giderim yderim yada hiç sesimi çıkartmam bucalı sanada cevap olarak yazmış oldum inşallah anlayışla karşılarsınız bana ters olması yanlış anlamına gelmesin belki yanlış bişey yok ama bana ters zaten belirttimde yönetimle alakası yok dedim kendi fikrim dedim ki yarından itibaren butip konulara tedbir olarak gerekli kuralları açıklayacagız saygılar
Bul
Merhaba arkadaşlar ben stenize bu gün üye oldum beraberimde bir arkadaşla birlikte ve hatta arkadaşlarla birlikte organizasyonlarınıza dahil olmak istiyoruz.Ancak böylesi amatör balık avı organizasyonlrında bu miktardaki ücrenlendirme bizim için yüksek olduğu gibi,amatör ruhunada ters.Biz arkadaşlarla daha büyük guruplar halinde daha makul organizasyonlar yapıp Foçada balığa çıkıyoruz.Bize uyacak organizasyonlarınız olursa sizlere katılmak sizlerle tanışmak ısteriz.
Bul
siz bizim kar amaçlı falan mı organizasyon yaptığımızı düşünüyorsunuz ya.. çok yanlış düşünüyorsunuz. ayıp sizin yazdıklarınız. Muharrem abiyi ben çok iyi tanıyorum. ne onun nede benim 3-5 kuruşa ihtiyacımız yok. ben şimdiye kadar sitelerde benim teknem var gelin balığa çıkalım diyen birini görmedim hep tekne kiraladık. karaburun/kaynarpınardada tekne fiyatları 120 ytl'dir. isteyene teknecilerin telefonlarını özelden atabilirim. müşteri gibi arayıp fiyat öğrenebilirler. saygılarımla..
Bul
Selam Barış kardeşim; balık avına gönül vermiş insanların böyle bir şeye tenezzül edeceğini hiç zannetmiyorum.Balı avında harcadığımız paralarla en kaliteli balığı satın alır afiyetlede yeriz.Yanlız sizlere tek tavsiyem tekneciyle iyi pazarlık edin:ben Kaynarpınarlı sayılırım.Orada hem evim hemde teknem var.Tekne kiralayan çok kimse de yok size söylenen fiyat çok yüksek.Size bu fiyatı kim verdi?Gerekirse yardımcı olayım.Yanlız Şöyle bir durum var Muharrem bey duyurusunda akşam 21.00 e kadar yazıyor bu şekilde ise doğrudur.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne turları için gerekli belge. LeVrEkCi 15 2,455 31-12-2014, 11:33
Son Yorum: bucalıfikret
  Nişan Törenine Davet. HAŞİM77 17 2,362 29-08-2014, 17:12
Son Yorum: tahsinmersin
  Belgesiz tekne sahiplerine firsat Salih Reis 23 6,330 22-12-2011, 17:51
Son Yorum: LeVrEkCi
  Seferihisar Sığacık Tekne Detayları fish or die 28 5,317 28-05-2009, 15:27
Son Yorum: harun77
  Çeşme Dalyan Tekne Detayları fish or die 95 12,394 19-04-2009, 13:37
Son Yorum: deepSea
  Seferihisar Tekne Detayları fish or die 27 4,448 12-03-2009, 12:22
Son Yorum: fish or die
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,033 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  Tekne ile ilgili Fuar BOOT-Düsseldorf 2007 Adanali1 24 5,613 15-01-2007, 21:11
Son Yorum: Adanali1
  TEKNE BOYA BAKIMI RANGER_ 1 1,951 24-04-2006, 11:03
Son Yorum: activist

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi