Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teşekkürler
Nihat tekrar geşmiş olsun Bals
Yücel ( babamartı) yada helal olsun baba adammış Alkis
Bul
Tekrar geçmiş olsun. İnşallah daha iyi olacak.
Bul
nihat abi geçmiş olsun,ameliyatta başarılı olmuş,dahada iyi olur inşallah,benimde geçen yıl babam bypass oldu,şimdi benden sağlıklı maşallah,ameliyat sonrası bakım çok önemli,büyük reis de en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır...dualarımız sizinle....allah kolaylık versin....
Bul
Harun yazdı:Nihat tekrar geşmiş olsun Bals
Yücel ( babamartı) yada helal olsun baba adammış Alkis

bu AlkisAlkisAlkis lar senin için harun abi, bu senin inceliğin ne mutlu bana eğer bir yardımım dokunduysa
baba martı yazdı:
Harun yazdı:Nihat tekrar geşmiş olsun  Bals
Yücel ( babamartı) yada helal olsun baba adammış  Alkis

bu  AlkisAlkisAlkis lar senin için   harun abi, bu senin  inceliğin  ne mutlu bana  eğer bir yardımım dokunduysa

Ne inceliği be yücel görmedinmi pek ince değilim ama gerçekten gurur duydum seninle senin gibi dostlarım olduğu için
abicim anlından öperim bu vatanın sizin gibilere ihtiyacı var
Bul
harun abi ona bakarsan bende battal boyumyaz geldi kilo vermemiz lazım denize girerken bizi görenler tusunami çıkacakmış bakıyolar heh heh heh
ameliyatın başarılı geçtiğine sevindim allahtan şifalar dilerim nihat reise selam söyle keyfine baksın sitres yok
Bul
Tekrar geçmiş olsun Nihat. Ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim. Allah babaya sağlık sıhhat versin inşallah. Sağlıklı nice nice yıllara inşallah.
Bul
Harun yazdı:
baba martı yazdı:
Harun yazdı:Nihat tekrar geşmiş olsun  Bals
Yücel ( babamartı) yada helal olsun baba adammış  Alkis

bu  AlkisAlkisAlkis lar senin için   harun abi, bu senin  inceliğin  ne mutlu bana  eğer bir yardımım dokunduysa

Ne inceliği be yücel görmedinmi pek ince değilim ama gerçekten gurur duydum seninle senin gibi dostlarım olduğu için
abicim anlından öperim bu vatanın sizin gibilere ihtiyacı var

valla yücelden allah razı olsun ameliyat günü ameliyatı 11 de sanıyordu bende öyle sanıyordum 10 gibi geldi sürpriz yaptı aslında amacı ameliyat öncesi reisi görüp gerekli bilgilendirmeyi yapmaktı saolsun geçde olsa ameliyatın ortasında ameliyata girdi hemen beni anons ettirdi bilgiyi verdi sonrada ameliyat bitince anons ettirdi kritik bölüm geçti dikiş kısmı başladı beni bilgilendirdi yücel olmasa en az sanırım 2 3 saat sonra haber alırdık.sonra ameliyatı yapan doç.dr azmi özler in odasına bizi çıkartıp ameliyat hakkında bilgi aldırdı onlada kalmadı 2-3 satte bir babamın yanına girip dudaklarını ıslattı babamın demesi su istiyorum vermiyorlar biri gelip dudaklarımı ıslatıyor allah razı olsun ondan dedi sonrada babamla konuşmuş makineden ayrıldıktan sonra görüntüsünü bize getirdi çok rahatladık dahası 23:45 gibi beni ve abimi 1 er dakika içeri soktu babamı görmemizi sagladı.
yani saolsun çok ilgilendi duamızı aldı allah ondan razı olsun 10 gündür burada yazdıklarımla sizleride meşgul ettim ilginize alakanıza çok çok tekrar teşekkür ediyorum inşallah bundan sonra herşey iyi gidecek bende burada olmaya başlayacagım .
Bul
ne mutlu bana eğer bir yardımım dokunduysa allah sizdende razı olsun nihat abi reis,ime iyi bakın selam söyleyin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  APNEA ya Teşekkürler Lapsetur 14 3,111 29-08-2008, 10:03
Son Yorum: fish or die
  teşekkürler dostlar bahriyeli 5 1,521 25-10-2007, 17:34
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi