Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
harika mırmır yemi
Fikir iyi denemek lazım. Paylaşım için teşekkürler.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
fikir güzel yaa ama şu sim nasıl pek anlayamadım bi resim olsaydı cok ıyı olurdu ama yontem tutar diye düşünüyom
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Tekelere sıkalım bu simi yakışıklı teke olsunlar
Harun tekeyi nereden bulacak, bulsan da süslesek bile zeytin kokar onlar.
Bul
pul yöntemini mırmırda kullanıyorum ama taze boru kurdu takıyorum mırmır için vaz geçilmez bir yöntem
Bul
yalova tatar yazdı:demek bunuda deneyelim yem öldü bi daha iş yapmaz demek yok difrize atalım kurusun üzerini sarı simle kaplayıp tekrar kullanalım
erden boru kurdunu kuaföre götürüp güzel bir makyaj yaptırıp denesek ölüsünede dirisinedengelir herhalde.helal olsun çok parlak bir fikir.Happy
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
murkican yazdı:İlginç ve güzel, yakında yeme güzel gözükmesi için makyaj da yapacağız. Bir de balığı kandırabilsek. Paylaşım güzel, denemeye değer.Tebrikler.
murat bunu turnada denesene eğer randıman verirse simler ve pullar bendenGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
deneyen oldumu acaba bu yöntemi ? ben meslela nasip olursa 12- 13 temmuz ancak gidebilicem. deniyeyim bari.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ibrahim3036 yazdı:pul yöntemini mırmırda kullanıyorum ama taze boru kurdu takıyorum mırmır için vaz geçilmez bir yöntem

ibrahim pul yöntemini sende bir anlat bakalım yukarıdaki tarife uyuyormu?resimlerin varsa onlarıda eklede gözlerimiz bayram etsinRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
iyi fikir sağol
GulumseDoĞRuSeDaTSmile
Bul
slm bu mırmır yemı ney
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mırmır için ege kıyılarında tavsiye lütfen. blue_zaire 7 3,040 12-09-2007, 19:04
Son Yorum: sobreviviendo
  İzmarit, İspari , Mırmır Boğaziçi 10 4,048 12-11-2006, 01:37
Son Yorum: pasalı_mug

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi