Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha.oglum ve balik
Av da, fotoğraflar da çok güzel. Maşallah oglun da çok sevimli. Büyüsün çok can yakacak gibi duruyor. Smile))
Bul
selam kardesim eline emegine yüregine saglik daha önceki resimlerinide giptayla izledim simdi kendi kendime diyorum keske ben de oralarda olsaydim 25 senedir isvicredeyim 15 sene önce bir firsat oldu nerdeyse bizde avusturalya yollarina düsecekdik ama kismet degilmis simdi sen orada bizim gözümüz oldun aslan parcan harika bir delikanli allah bagislasin baliklara söylenecek söz yok gecen hafta gidecegini yazdiginda ben de dönecegin gönü sabirsizlikla bekledim valla ne yalan söyliyim ama gönül isderdi daha cok resimler görmek insallah birdahaki sefere .kardesim sana isvicreden kucak dulusu sevgi ve selam yolluyorum lütfen kabul et. Bol sans.
Cemal hakan
Bul
babası gibi balıkçı olmuş desene yandık.artık ilerde o da senin gibi bilmediğimiz balıkları fotolayacak ve biz imrenerek bakacağız.avustralya gibi dünyanın bir ucundan bizi sitemizi temsil eden sizlere teşekkür ederim.Türkiyeden baktığın zaman ben böyle görüyorum.
Bul
ben avusturalyaya gidiyorummmmmm abi süpersin fotolarda çok güzel teşekkürler
Bul
oncelikle butun balikci dostlara cok tesekkurler ederim,nacizane elimden geleni,paylasimlatrimi,benimsemeniz benim her zaman dogru sitede bulundugum,duyarli dostlarim.abilerim.olmasi bir kat daha heyecanlandirdi,gonul isterdiki burada buranin sularinda av partileri duzenlemek,bilgi alisverisinde olmak teminnimdir,neyseki sitemiz sayesinde biraz birliktelik yasiyoruz,sitemizde emegi gecen ve siteyi kurun oncu arkadaslara yeniden tesekkur eder,kutlarim,ayrica ogullarim demokan ve atakan icin yazilan yazilara tesekkur eder elimden geldigi kadari ile topluma yararli faydali evlat yetistirmeye gayret ediyorum,butun babalara butun evlatlara,vatan icin toplum iyi ornek olmasi dilegimle butun insanlara uzun ve mutlu gunler temenni ederim.....
Bul
cemal hakan yazdı:selam kardesim eline emegine yüregine saglik daha önceki resimlerinide giptayla izledim simdi kendi kendime diyorum keske ben de oralarda olsaydim 25 senedir isvicredeyim 15 sene önce bir firsat oldu nerdeyse bizde avusturalya yollarina düsecekdik ama kismet degilmis simdi sen orada bizim gözümüz oldun aslan parcan harika bir delikanli allah bagislasin baliklara söylenecek söz yok gecen hafta gidecegini yazdiginda ben de dönecegin gönü sabirsizlikla bekledim valla ne yalan söyliyim ama gönül isderdi daha cok resimler görmek insallah birdahaki sefere .kardesim sana isvicreden kucak dulusu sevgi ve selam yolluyorum lütfen kabul et. Bol sans.
Cemal hakan

cok tesekkur ederim cemal abi,butun dileklerimiz mutluluklarimiz su 3 gunluk dunyada nese ve saglik mutlulukla olsun,ben turk um insanima vatandasima,elimden geldigimce paylasimlarimi sunuyorum,toplumun saglikli insani doga ile balik ile deniz ile barisik olmasi,saglikli neslin basarinin kotu aliskanliklarin olmucagini dusunuyorum.tekrar tesekkkuler basarilar...saygilar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hergün bir balık Boşa geçen günlere inat. avcıhakan 14 2,501 11-07-2014, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  aynı avlak aile ile balık avcıhakan 16 3,228 27-02-2013, 16:01
Son Yorum: avcıhakan
  BALIK POSTERLERİ Boğaziçi 13 4,898 24-01-2013, 17:31
Son Yorum: serifoglu48
  sivas kılıçkaya birkaç balık avcıhakan 9 2,893 17-08-2012, 14:05
Son Yorum: avcıhakan
  Kısmette Varsa Uçmak; Engel Değil , Balık Olmak :) polat_can 6 2,239 09-04-2012, 20:05
Son Yorum: ALTAYLI
  Balık yeminde yeni yöntem :) polat_can 10 2,304 09-04-2012, 10:31
Son Yorum: YaKaMoZ
  iskenderun-hatay balık avı resimleri ozoca51 13 5,925 31-12-2009, 19:18
Son Yorum: Can ARSLAN
  Derya Kuzulari Abi Kardes Balik avi Master 22 3,799 18-11-2009, 11:40
Son Yorum: fish or die
  gel pisi pisi, süper bi balık jackdavid 28 4,751 03-03-2009, 09:41
Son Yorum: fotokopici
  balık resimler fotokopici 30 5,378 12-02-2009, 21:39
Son Yorum: efese

Hızlı Menü: