29-02-2008, 20:51
Yaw sen warya seeen istinyeye niye bir oltamalzemeleri açmıyorsuntekneler önünde zaten deniz önünde boğaz önünde baba desen tam ona göre gelip takılabileceği bir yer
İğne bağlama makinası hakkında
|
29-02-2008, 20:51
Yaw sen warya seeen istinyeye niye bir oltamalzemeleri açmıyorsuntekneler önünde zaten deniz önünde boğaz önünde baba desen tam ona göre gelip takılabileceği bir yer
09-07-2008, 13:49
Aranız yeni katıldım.. Makina çok hoş, ancak bir amatör balıkçı her türlü düğümü ve iğne bağlamayı bilmeli, teknoloji düşmanı kesinlikle değilim kendimizi geliştirmemiz lazım diye düşünüyorum.
09-07-2008, 14:27
kul yapısını bırak bence yarıyolda bırakır seni bir gün.kendin elle bağlamayı ören
![]()
10-07-2008, 01:08
bilgi için teşekkürler
18-12-2008, 11:39
tam benlik bir makinaymış.
18-12-2008, 12:03
evet nihatın dediği gibi öğrenmek daha güzel her gün bişey öğreniyorsun.
18-12-2008, 13:29
ustam doğru söylüyorsunda çevremizde bu işle uğraşan kimse yokki
![]() inşallah burda öğrencez artık ![]()
23-12-2008, 02:53
ben de acemi balıkçıyım,ilk olarak nasıl yapacağım diyerek meraklanıyordum. Öğrendikten sonra iğne bağlama olsun diğer tüm düğümler bağlama çok zevk veriyor. artık boş zamanlarımda bile yeni düğümler araştırıp deniyorum. Bence makinaya gerek yok bunlar para tuzağı; alırsın abicim makinayı kolaya alıştırır, arkasından bozulur iş başa düşer zorlanırsın. benim tavsiyem kendin yap hem eğlen, hem alınterinin zevkini çıkar derim.
![]()
06-01-2009, 21:11
sevgili arkadaşlar iğne bağlama makinası ile ilgili bilgi vermek istiyorum.bir arkadaşımda görüp hoşuma gittiği için bende aldım.bunu aldım diye iğne bağlamasını bilmiyormu oldum.şunu belirtmek istiyorum,balık tutarken beni en sinirlendiren olay takım kopmasıdır.ellerim kirli iken iğne bağlamak beni son derece rahatsız ediyordu.hava kararmaya başladığında iğneyi ve misineyi görememek de aynı sıkıntıyı veriyordu.vermiş olduğum bu paranın karşılığını fazlasıyla alacağımı düşünüyor alıp almamakta kararsız olan arkadaşlara ise tavsiye ediyorum.iyi iğne bağlamıyor diye yazan arkadaşa katılmıyorum.süper bağlıyor hiç iğne çözülmesi olmadığınıda iddia ediyorum.son olarak iğne bağlamak hiç bu kadar keyif vermemişti diyorum.ben kefalcı ibo olarak hepinize saygılar sunuyorum.
06-01-2009, 21:34
vayyy be iğne bağlama makınası haaaa yahuuuu kesin çin malıdır haa
![]()
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|