Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
allah acemi versede hayırlısını versin
yalova tatar yazdı:he h e he allah kolaylık versin dimi köylüm işte bizde o dert yok sadece sandalda oda kalabalık olunca ,ara sıra akıntıda olta karışması onuda sırayla at çek ,stressiz işçilik
erden abi Gulumseistarvitler karadenize cıktı galiba bu arallar hiç rapor yok abi senden ,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
taykan doğru söylüyon kış kış lamadıkta ama ne oldu bende anlamadım kısmetse salı gününden itibaren raporlarım gelmeye başlar.açılıcam artık denize sters bastı kıyıdan seyretmek kesmiyo,İZMİR için balık yapmam lazım arkadaşlara sözüm var onlara marmara balığı yedircem

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:taykan doğru söylüyon kış kış lamadıkta ama ne oldu bende anlamadım kısmetse salı gününden itibaren raporlarım gelmeye başlar.açılıcam artık denize sters bastı kıyıdan seyretmek kesmiyo,İZMİR için balık yapmam lazım arkadaşlara sözüm var onlara marmara balığı yedircem
Erden izmire marmara balığı götür bizede izmir kurdu getir unutma kurt istiyorum arkadaş o dana gibi boru kurtlarından
Bul
yaww bende diyorum bana neden millet çelebi diyip duruyor şimdi anladıımmmmmm Siyirdim
Bul
ottoman fishing team yazdı:bazı insan ben ne diyorsam o dur diyo nuh diyo peygamber demeyiyo ,,,,,,,,,,nerelere gidiyorsunuz balıga bogazda durumlar nasıl,,,,,,,,,,,

valla ben emirgana gidiyorum ama pek öyle tadı tuzu yok,balık çok açıkta oda 5 tane 6 tane çekiyosun kol yormaya değmez.balık mayısın 15-20 sini bulur.en güzeli evde oturup takım yapmak kurşun dökmek.
Bul
kalıp kurşun kalıbımı?eğer öyleyse hafta sonu kurşunları getireyimde bi kurşun dökelim baya kurşun birikti evde
Bul
LeVrEkCi yazdı:kalıp kurşun kalıbımı?eğer öyleyse hafta sonu kurşunları getireyimde bi kurşun dökelim baya kurşun birikti evde

bendede baya kurşun var benim komşum hurdacı yakını var çuval çuval getiriyo. sende kalıp yokmu levrekçi.
Bul
Aramıza hoşgeldiniz,İst.lu arkadaşlara sabırlar diliyorum.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Aramıza hoşgeldiniz,İst.lu arkadaşlara sabırlar diliyorum.Rasgele.

sağol orhan abi hoşbulduk
Bul
yok yaww bi kalıp alamadım bende kurşun olmaz herzaan bazen ağlardan çıkıyor işte.baya bi birikti doldurdum bi kovaya duruyor öyle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu hafta sonu ne yakalayalım iki acemi bi arada :)) ekselans3458 7 2,369 24-04-2007, 22:37
Son Yorum: rusan
  allah düşmanımın başına vermesin xmtrk 7 2,883 22-08-2006, 00:59
Son Yorum: muhsinet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi