Yorumları: 15,531
Konuları: 117
H.A.R.U.N yazdı:Evet Orhan abi yağda kızartarak kılçıkları yakıyorlar galiba buna benzer bir hikaye duymuştum ama tam tarifini bilmem
Kılçıksız balık tabiiki olmaz istisnalar dışında ama birde çileden çıkartan kılçık durumu var mış yemediğim için atıp tutmıyayım sayın sazancı arkadaşlar daha iyi bilir
nasipse erdekte tadına bakarsın harunum

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
H.A.R.U.N yazdı:Evet Orhan abi yağda kızartarak kılçıkları yakıyorlar galiba buna benzer bir hikaye duymuştum ama tam tarifini bilmem
Kılçıksız balık tabiiki olmaz istisnalar dışında ama birde çileden çıkartan kılçık durumu var mış yemediğim için atıp tutmıyayım sayın sazancı arkadaşlar daha iyi bilir
Harunum sazanın ekstra kılcığı var lezzetli balık ama çocuklarım küçükken yedirmedim.Yayın balığını ise gözü kapalı ye.
Bornova - izmir
araphüso26 yazdı:saygılar bizden orhan abim şu kalamarı görecem bakalım tadını hiçmi hiç bilmiyorum...inşallah öğreneceğim erdekte
İnşallah arabım ahtapot şimdilik yok ama kalamarı ayırdım.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
orhanekmekci yazdı:Harunum sazanın ekstra kılcığı var lezzetli balık ama çocuklarım küçükken yedirmedim.Yayın balığını ise gözü kapalı ye.
Abi gözümüzü kapadık yayınada yayın yok ortada
H.A.R.U.N yazdı:Abi gözümüzü kapadık yayınada yayın yok ortada
Harunum gözün kapalı kalsın Kamil ağa sürpriz yapabilir.
Bornova - izmir
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
işte tulum böyle çıkarılır.hüseyin eline sağlık.
Yorumları: 966
Konuları: 69
Ahmet, Hüseyin elinize sağlık,
Tam tulum çıkarmışsınız,,,
teşekkürler,,,
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
arkadaşlar teşekkür ediyorum güzel konuya deginmişsiniz ellerinize sağlık.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
arkadaşlar bende sizlere teşekkür ederim.... bu video fikri uzunundu.faydalı olacak heralde arkadaşlara bende uzun ahmete teşekkür ederim

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
araphüso26 yazdı:arkadaşlar bende sizlere teşekkür ederim.... bu video fikri uzunundu.faydalı olacak heralde arkadaşlara bende uzun ahmete teşekkür ederim

Rica ederim arabım benimki sadece kameraya almaktı bütün sanatı sen icra ettin, yinede herkese yorumlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]