Yorumları: 6,298
Konuları: 143
okay yazdı:aytekin bey keşke taşuçu tarafına geçseyin o tarafta güzel levrek çıkıyodu ama yinede güzel av olmuş bence
silifkeye gider gitmez soluğu taşucunda aldım zıpkınla dolaştım,ama malesef pek balık yoktu..levrekten eser yok,sadece lidakiler vardı,onlarda yaklaştırmadılar zaten,tek çare tatlısuydu yinede eğlencelik bişeyler yakaladık,taşucunun ilerisinde bir kamping vardı,ordada olta ile denemeler yaptık,burdada sokardan başka çok nadir lidaki vardı,ama olta ile yakalayamadık..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Çok güzel resimler Aytekin abi. Balıklar da güzelmiş. Geçmiş olsun. Paylaşım için teşekkürler
Sazanları özledim...
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Tatil gerçekten güzel başlamış,keşke sonucu da güzel olaydı.Sağlık olsun Aytekin inşallah birdahaki tatilinde acısını çıkarırsın herhalde.Avlandığın köprü Göksu üzerinde herhalde..
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
aytekin aksiliklere ragmen yinede güzel tatil yapmışsın balıklar içinde afiyet olsun.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
rusan yazdı:Çok güzel resimler Aytekin abi. Balıklar da güzelmiş. Geçmiş olsun. Paylaşım için teşekkürler
çok sağol rusan,son zamanlarda denizin keyif vermemesi ile tatlısuyada ilgim arttı,eylül itibari ile denizde balık olur sanırım,birazda denizin tadına bakalım
Lakerda yazdı:Tatil gerçekten güzel başlamış,keşke sonucu da güzel olaydı.Sağlık olsun Aytekin inşallah birdahaki tatilinde acısını çıkarırsın herhalde.Avlandığın köprü Göksu üzerinde herhalde..
evet mehmet abi nehir göksu,şehirin içinden geçiyor,aslında çok çeşitli balık varmış,son zamanlarda sadece bizim yakaladığımız iki tür çıkıyormuş,
sebebi nedir anlayamadım ama su içinde su aygırı var diyorlardı.bende su aygırı ne arar burda dedim.balık avlıyoken bir şey çıktı sudan ödüm patladı,benim boyuma yakın bir caretta gözlerime inanamadım,beni görünce hemen geri daldı,sanırım balık var ama caretta lardan rahatsız,göksunun denize aktığı yerden giriyor içeriye sanırım,denizle birleştiği yerde doğal alan ilan edilmiş bir yer var,balıkavı orda yasaklanmış,oralarda yumurta döküyor sanırım carettalar sonrada keşif yapıyorlar.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bereketli afiyet olsun Aytekinim,rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 65
Konuları: 14
dostlar kefalle tatlı su balıgı olan hamur pullusu da denilen israil sazanının genetik soyudur..yoksa kefalle alakası yokttur..
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
son resimler süper afiyet olsun
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
valla bereketli olsun ayrıca afiyetde olsun.