Yorumları: 2,401
Konuları: 20
iki aile bir haftalıgına turla çalış plajına gittik arabayla gitmedigimiz için fazla bir yer gezmedik oralardan bir kaç resimde ben göndereyim dedim balık olarak fazla birşey yoktu fakat gözlemlerime göre levrek ve çupra yavruları dolu eylül ekim ayında yarım kilo ile bir kilo arasında çupra çıkmaya başlıyormuş. tekne turu yaparkende büyük sürüler halinde zarganalar ve kupez balıgı boldu tabiki hanıma söz verdigimiz için olta takımı yanıma hiç almadım bir yandanda içim gitmedi degil yani neyse saglık olsun güzel keyifli tatilimiz oldu.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
tebrikler ahmet abi tatil güzel bişey yaw oltasızda olmaz ama sondan ikinci resim danaburnu mu kullanıyolar yemlik olarak
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
resimler çok güzel ahmet abi teşekkürler
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Ahmet abi güzel yerde tatil yapmışın balıkta tutmadan yapamamışın....
Güzel resimler....
cengiz o balıkları ben tutmadım tatil kısa oldugu için balıga çıktınmı tatili ikiye bölmüş oluyorum eşimin bir haftalık izni oldugundan onun hakkı oldugu için zamanımı ona ayırdım ben her istedigim zaman balık keyfini yapabiliyorum yoksa tatilde devemlı olta götürürdüm bu sefer söz verdik.
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
güzel resimler,paylasım için tesekkürler..
erden onlar dana burnu degil dere agzında oda büyüklüğünde çevirip bir tarafı açık içinden kepceyle toplayıp satıyorlar mabun diyorlar
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
eyvallah abi yeni bi şey öğrendik sayende
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Çalış mevkii Fethiye girişinde çok güzel geniş ve uzun kumsala sahip bir tatil beldesi. Bir kaç kez orada kaldım.Resimdeki dereden şehir merkezine yapılan tekne gezisi de ayrı bir zevkli.
Malzeme götürmediğinize göre resimlerdeki balıklar başkalarının avları herhalde Ahmet Bey.Ne olursa olsun, ben bir kaç m. el oltası da olsa yanıma alırdım. Sonra insan gittiği yerde balık tutanlara öylece bakakalıyor...
Saygılar.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
ahmet çok harika tatil yaptığını zannetmiyorum çünki yanında balık tutacak bir metre misinan dahi olmadığını biliyorum lakin yinede yandan zevkini yaptığında fotolardan belli ancak o sinekgibi olanlar ne kaç numara iğneye geliyor onları hangi yemle alıyorlar.