Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
selimiyede tatil
arkadaşlar bu yıl tatilimi marmaris selimyede geçirdik fırsat buldukça kıyıdan avlandım bu güzellikleri görüntülemeye çalıştım umarım beğenirsiniz. daha önce resimleri gönderecektim fakat makinemi marmariste unutmuşum dün getirdiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abi gerçekten çok güzel bir yermiş eee balık zevkindende geri kalmamışın tatilin güzel geçtiği belli 2.resimdeki nasıl bişey öyle abi ucan balık gibi duruyor yanılıyormuyum
Bul
tatil güzel olmuş Big Grin
Bul
cok guzel goruntuler fıkret abı..
Bul
boranmursel yazdı:abi gerçekten çok güzel bir yermiş eee balık zevkindende geri kalmamışın tatilin güzel geçtiği belli 2.resimdeki nasıl bişey öyle abi ucan balık gibi duruyor yanılıyormuyum
evet arkadaşım bende kıyıda görünce şaşırdım köyün balıkcıları büyük balıktan kaçtığı için kıyıya geldiğini söylediler ve adı ucan blıkmış...
Bul
tatil güzel olmuş fikret abi teşekkürler resimler için
Bul
Fikret Allah içine sindirsin keyifli tatil olduğu muhakkak melanurları sırtı ile aldığını sanıyorum senden daha fazlasını bekleriz. Selimiye çok güzel bir yer ben ilk gittiğimde 80 yılıydı galiba doğru düzgün kalıcak yer bile bulamamıştık
Bul
resimlere bakılırsa tatil güzel geçmiş rastgele
Bul
evet fikret abi en çok uçan balığa bayıldım.balığın fotosunu güzel yakalamışsın.tebrik ederim.bu sene erdekten sonra ,kuşadasındaydım.erdekte yücel ve erden abi ile fetih gezisi yaptık.ama kuşadasında öyle olmadı.kıyı hariç bir tane balıkçı arkadaş bulamadım.şöle kıyıdan açılıp doya doya balık tutmak.bana en yakın sen olsanda yinede uzaktın abi.bizim siteye acilen kuşadası sorumlusu bulmamız lazım.aç susuz kaldık ya.:Smile))
Bul
ALTAYLI yazdı:Fikret Allah içine sindirsin keyifli tatil olduğu muhakkak melanurları sırtı ile aldığını sanıyorum senden daha fazlasını bekleriz. Selimiye çok güzel bir yer ben ilk gittiğimde 80 yılıydı galiba doğru düzgün kalıcak yer bile bulamamıştık
ercan abi merhabateşekkür ederim gayet güzelgeçti melenur senin tavsiye ettiğin kırmızı oynar gözlü silikonla aldım kefal kıyıdan evet ercan abi dediğin gibi o yıllarda kalınacak yerbile yokmuş ta ki özalın yolları yapmasıyla gelişmeye başlamış ercan abi şimdi gidip görmeni isterim cokgüzel apart lar yapmışlar bütün apartlar dolu ...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatil sonu ilk yayın avcıhakan 11 2,334 31-03-2014, 11:08
Son Yorum: sorunluyum
  marmaris selimiyede 1 hafta bucalıfikret 25 3,438 06-01-2008, 11:07
Son Yorum: fotokopici
  10/13--08--2007 turan köyü tatil avı yalova tatar 36 5,558 17-08-2007, 10:40
Son Yorum: yalova tatar
  fetiye çalış plajı tatil resimleri aahmet 14 4,017 16-08-2007, 11:47
Son Yorum: alien13
  Çanakkale/Karabigada Tatil kılçık 23 4,134 23-07-2007, 15:16