Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Palamut ve Akasya Tohumu Ektik
burada emegi geçen herkese teşekkür ederim,doğayı sevmek bu gerçekten şimdiye kadar dogayı sevdigim halde fakat hiç fidan ekmedim,bundan sonra her halde bazı şeyler geçde olsa ne yaparsam kardır,biraz enişteden yardım alıp başlamam lazım.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
elleriniz dert gormesin arkadaslar .Alkis aslinda organizasyonlarda agac dikmeye elverisli olan yerdelerde bir de agac dikilse harika olur.
burdan Serkan arkadasimiza tesekkurler hic usenmeden Istanbuldan Eskisehire tohumlari gondermisAlkis
1980 Sirinyer Izmir
Bul
ne diyebilirimki kutlarım arkadaşlar çok güzel bir paylaışım olmuş serkana ve sizlere teşekkürler alkışlar arkadaşlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Hepinize ayrı ayrı biz teşekkür ederiz, aynı şeyi sitemizde bulunan herkes yapar diyorum o kadar zor bir tarafı yok sadece tohumları (çekirdek ve meşe palamutu) tornavida yardımı ile açtığımız deliklere 2 şer tane koyduk ve üstlerini tekrar kapattık zaten toprak nemli idi, saolun varolun..
Başta Serkan olmak üzere uzun ve arap emeğinize sağlık.AlkisAlkisAlkisİnşallah altında çay yudumlamakta nasip olur.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Başta Serkan olmak üzere uzun ve arap emeğinize sağlık.AlkisAlkisAlkisİnşallah altında çay yudumlamakta nasip olur.

inşallah koca ustam beraber yudumlarız nasipse Smile
bu arada hoş geldin rapor yokmu raporWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ELİNİZE KOLUNUZA SAGLIKAlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Palamut tutarmi? Albatros-gr 38 5,835 17-01-2009, 22:45
Son Yorum: Albatros-gr
  kalender ve tarabyada lüfer palamut LeVrEkCi 24 5,272 17-10-2008, 16:45
Son Yorum: fotokopici
  Üsküdar'da palamut avı aahmet 14 3,469 24-04-2007, 14:35
Son Yorum: ekselans3458
  Palamut Hangi Tüye daha çok geliyor-Yardım.. than58 13 3,894 11-10-2006, 23:19
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi