Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eskişehirziyareti
gobekbalığı yazdı:bu muhabbeti kaçırdığıma çok pişman oldum emeğine sağlık ahmet abiSnifsinfSnifsinf

Canın soğolsun muharremim inşallah birdahaki ziyaretlerde sende olursun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ANTALYALI07 yazdı:selim abi çok güzel bir ziyaret olmuş.gönlüne sağlık,rıdvan dayımlada tanışmışsındır, resimlerde gördüm çok güzel ortam olmuş,paylaşım için teşekkürler.

Aytek dayınla selim abi daha önceden tanışıyorlardı zaten yani yeni tanışmadılar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Alkisuzunum muhabbetiniz video daki karanlığı kaldırmış Alkis
ALLAH muhabbetinizi ve dostluğunuzu bozmasın
arabım yanındaki abinmi AlkisAlkisAlkis
Bul
gobekbalığı yazdı:bu muhabbeti kaçırdığıma çok pişman oldum emeğine sağlık ahmet abiSnifsinfSnifsinf

evet muharrem sen nerdesin Babybakalım bu güzel ortamda yoksun cezalısın ona göre uzun ve arap cezanı keserBobo
Bul
Walla videoyu keyifle izledim selim abi iyi etmişsin tavşan avınamı başlasak yoksa Bobo
Bul
bucalıfikret yazdı:Alkisuzunum muhabbetiniz video daki karanlığı kaldırmış Alkis
teşekkür ederim abi benim abim yok sizlerden başkaSiyirdimkırmızı kazaklı olan bey selim abinin abisi siyah yelekli olanda selim abinin eniştesi rıdvan başkan ahmet ve ben vardık Wink
abi ben muharreme cezadan önce biletini kesecem sen merak etme ama ogün çalışıyordu birşey diyemedim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Walla videoyu keyifle izledim selim abi iyi etmişsin tavşan avınamı başlasak yoksa Bobo

aman sakınhaNayirolamazvalla oda bir hastalık kurtulamassın sonra hem balıktan daha masraflıHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bucalıfikret yazdı:Alkisuzunum muhabbetiniz video daki karanlığı kaldırmış Alkis

Eyvallah fikret reisim bir gün sende çık gel muhabbetin kralı bizde Happy
H.A.R.U.N yazdı:Walla videoyu keyifle izledim selim abi iyi etmişsin tavşan avınamı başlasak yoksa Bobo

Harunum ayıp ediyosun istediğin zaman başlayabilirsin..Hadiordan aman evrakların tam olsun yoksa arap'a yakalanma SiyirdimSiyirdim
video çok keyifli paylaşım için teşekkürler.insan çıkıp gelmek istiyor sırf muhabbet olsun diye Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi