Yorumları: 739
Konuları: 50
kardeşim tebrikler bereketli olsun şu makınana da hastayım ahnı cok net resimler çekiyor fotomu telefonmu merak ettim ben telefon ile cekıyorum cok berbat cıkıyor bide koprüde tam olarak nereye mevki alıyorsun
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
abi bereketli olsun balık tüm hızıyla devam ediyor korkuyorum çinekop kalmıyacak
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
robinson987 yazdı:kardeşim tebrikler bereketli olsun şu makınana da hastayım ahnı cok net resimler çekiyor fotomu telefonmu merak ettim ben telefon ile cekıyorum cok berbat cıkıyor bide koprüde tam olarak nereye mevki alıyorsun
Teşekkürler Bekir Bey. Resimleri telefonumla çekiyorum. güneşli havada çekimleri çok iyi gerçekten. Modeli Sony Ericsson W810i
Ben herzaman köprüde çinekopu karaköy boğaz tarafında tutarım. tabi mevsiminde haliç tarafı dahil heryerde çıkıyor.
tomy77 yazdı:abi bereketli olsun balık tüm hızıyla devam ediyor korkuyorum çinekop kalmıyacak 
Yok Osman tüm hızıyla devam etmiyor artık. yavaş yavaş kesiyor balık. bunda havaların sıcak gitmesi etkili oldu sanıyorum.
Albatros-gr yazdı:Birol boyle durumlar buradada oluyor... akintilarin bir rolu olurmu diye dusunuyorum....
Olabilir tabii. poyraz varken benim olduğum yer balık yapıyordu mesela.