Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir tane ama idare eder
kardeşim bereketli olsun zaten bızım tek hatamız bu bende aman banene ya demek aslında dememek gerekır belkıde jandarmayı aramak turk dilinde ispiyoncu olmak analamına geliyor diye düşünce de var hem acaba jandarma tırıvırı çağrısına kulak veriyormu acaba gelirmi gelin ce ne gibi uygulamalar var bunlardan hiç bi bilgim yok ama ben arardım aryamasam da düzgün bi lisanla o kişileri uyarmaya ıkna etmeye çalışırdım bereketli olsun avın şimdi vay be herkes üzerime geliyor buradan yazmak kolay diyebilirsin ama öyle değil kardeşim halk olarak üzerimize düşeni yapmak gerek
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
uğur bereketli olsun porsiyonluğu çıkartmışsın. telefonunada sevindim masrafsız kurtulmuşsun. jandarmayı da arasaymışın kafan rahat bitirecekmişsin gününü.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
robinson987 yazdı:kardeşim bereketli olsun zaten bızım tek hatamız bu bende aman banene ya demek aslında dememek gerekır belkıde jandarmayı aramak turk dilinde ispiyoncu olmak analamına geliyor diye düşünce de var hem acaba jandarma tırıvırı çağrısına kulak veriyormu acaba gelirmi gelin ce ne gibi uygulamalar var bunlardan hiç bi bilgim yok ama ben arardım aryamasam da düzgün bi lisanla o kişileri uyarmaya ıkna etmeye çalışırdım bereketli olsun avın şimdi vay be herkes üzerime geliyor buradan yazmak kolay diyebilirsin ama öyle değil kardeşim halk olarak üzerimize düşeni yapmak gerek
doğru söylüyon bekir abicim Seerf
Bul
fish or die yazdı:uğur bereketli olsun porsiyonluğu çıkartmışsın. telefonunada sevindim masrafsız kurtulmuşsun. jandarmayı da arasaymışın kafan rahat bitirecekmişsin gününü.
doğru söyleyon abicim de ne yapacan yaw insanlara acıdım ama birdaha görürsem acımam ben onlara her türlü uyarımı yaptım ama insanlar hazıra konmayı çok sevdiği için ne öyle kanca ile uğraşacam diyo atarım ağımı alırım balığımı diyo ama sonrasını düşenemiyo yaniBaby
Bul
tebrikler ugur tadısı bize biz araverdik balıga yagmurlar durasıya deklı ırmak sel oldu akıyor balıgada gidemiyoruz insallah havalardüzelir irmak eski yatagına dönerde gideriz
Bul
uğur balık tuttuğun iyi olmuş ama tatlısuda kepçede yasak haberin olsun....hem o balıkları bir gün yaşatmanda eminim kolay olmamıştır...yemlik ağ kullanabilirsin küçük balık için..... karne içinde tebrikler Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bobo
ztfh yazdı:tebrikler ugur tadısı bize biz araverdik balıga yagmurlar durasıya deklı ırmak sel oldu akıyor balıgada gidemiyoruz insallah havalardüzelir irmak eski yatagına dönerde gideriz
inşallah tez zamanda gidersin abicim balıklarıda sitede oynatırık artıkSeerf
Bul
araphüso26 yazdı:uğur balık tuttuğun iyi olmuş ama tatlısuda kepçede yasak haberin olsun....hem o balıkları bir gün yaşatmanda eminim kolay olmamıştır...yemlik ağ kullanabilirsin küçük balık için..... karne içinde tebrikler Rose
abicim kepçenin yasak olması çok saçma yav biz sanki onunlar 500 gr lık balık yakalamayacakya bizim işimiz kepçe ile sudan sazan çokarmak yani bazende gümüş çay balığı gibi balıkları yakalamktır.balıkları şöyle yaşattım bizim eskiden süs balıkları vardı o akvaryumun içine koyuyorum motoruda açınca 15 güne yakın yaşıyo o çay balıkları ama gümüş balığı fazla yaşamıyo en fazla 2 gün yaşadabildim.Wink
Bul
Uğur tebrikler..şunu unutma acıma acınacak hale düşersin..ilerde tutacak balık kalmayınca tabi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Uğur tebrikler..şunu unutma acıma acınacak hale düşersin..ilerde tutacak balık kalmayınca tabi.
doğru söylüyon abicm ben onlara bir şans verdim 2. yi vermemSeerfBaby
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,470 15-01-2016, 08:42
Son Yorum: yaser2sultan
  bu rapor hafta ici oldu gerci idare edin:) Ruhan Ozgen 15 3,773 24-11-2006, 20:04
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi