Yorumları: 4
Konuları: 0
merhabalar uzun suredır avlarınızı takıp edıyorum bende bogazda sureklı avlanmaktayım yaklasık 2 aydır ara vermıstım ama sızın balıkları gorunce tekrar gıtmeye karar verdım ve 17 subat gunu sabah erken saatlerde bogazdaydım ama ne yazıkkı sızın gıbı ıyı bır av yapamadım sadece 1 adet sarıkanat yakaladım eger suzun ıcın bır mahsuru yoksa bogazda nerde avlandıgınızı yazarmısınız
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
mrtgry yazdı:merhabalar uzun suredır avlarınızı takıp edıyorum bende bogazda sureklı avlanmaktayım yaklasık 2 aydır ara vermıstım ama sızın balıkları gorunce tekrar gıtmeye karar verdım ve 17 subat gunu sabah erken saatlerde bogazdaydım ama ne yazıkkı sızın gıbı ıyı bır av yapamadım sadece 1 adet sarıkanat yakaladım eger suzun ıcın bır mahsuru yoksa bogazda nerde avlandıgınızı yazarmısınız
mert bey aramıza hoşgeldiniz,
şu anda bogazda hemen hemen heryerde çinekop çıkıyor fakat balık çok açıkta ,dün bende kalenderde çok açıktan çinekop daha yakından istavrit tuttum.
sen nerelerde avlanıyorsun?
birde kullanıcı panelinden yaş bilgilerini girermisin lütfen.teşekkürler
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
mrtgry yazdı:merhabalar uzun suredır avlarınızı takıp edıyorum bende bogazda sureklı avlanmaktayım yaklasık 2 aydır ara vermıstım ama sızın balıkları gorunce tekrar gıtmeye karar verdım ve 17 subat gunu sabah erken saatlerde bogazdaydım ama ne yazıkkı sızın gıbı ıyı bır av yapamadım sadece 1 adet sarıkanat yakaladım eger suzun ıcın bır mahsuru yoksa bogazda nerde avlandıgınızı yazarmısınız
Balık çok açıkta. En az 90 hatta 100 metre atmak gerekiyor. boğazın derin (40-45 mt.)olan heryerinde bulabilirsiniz. kasım-aralıktaki gibi sığ sularda kalmadı artık balık.
merhaba yaptıgınız avlar harıka uzun suredır takıp edıyorum sızı ozellıkle subat ve ocak ayı avlarınızdan sonra bende dayanamadım ve 17 subat bende bogaza gıttım ama ne yazıkkı sadece 1adet sarıkanat alabıldım eger mumkunse bogazda hangı noktadan avlanıyorsun soylersen ıyı olur
bogazda genelde emırgan da avlanmaktayım ama 17 subatta tavsıye uzerıne duvar dıbıne gıttım burası bebekten sonra bp ıstasyonu var orada kalıyor
mrtgry yazdı:bogazda genelde emırgan da avlanmaktayım ama 17 subatta tavsıye uzerıne duvar dıbıne gıttım burası bebekten sonra bp ıstasyonu var orada kalıyor
Duvar dibi sığdır. Balık artık sığlıklarda değil. Duvar dibi yerine 100 metre arnavutköye doğru giderseniz teknelerin ordan güzel çinekop alabilirsiniz. zira rapalaya iyi balık geliyor orda.
şimdilik size bukadar yardımcı olabileceğim.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
mrtgry yazdı:bogazda genelde emırgan da avlanmaktayım ama 17 subatta tavsıye uzerıne duvar dıbıne gıttım burası bebekten sonra bp ıstasyonu var orada kalıyor
bp nin orada da çinekop alınır fakat bildigim kadarıyla orada akıntı çoktur,yinede ağır kurşunla açığa atabilirseniz balık alırsınız,
aldıgımız duyumlara göre balık(çinekop sarıkanat)2 köprü arsında sıkışmış kalmış ne aşağı ne yukarı oynamıyormuş,tekneler arada balığı sonarda görüyormuş ama ağ atma yasagı nedeniyle ag atamıyorlarmış.duvar dibi ve hisarda balık almanız mümkün.emirgandan bayadır geçiiyorum istavritten başka bişey tutan görmedim.kalenderde çinekop yapıyor özellikle sabahları istavrit akşam üstü çinekop yapıyor.
Nihat bey bu arada sızede bırkac sorum olacak
levrek konusunda ıyısınız sanıyorum 2 hafta once levrek avlamak ıcın marmara ergelısı botas yakının gıttık arastırmalarımızda en ıyı avın orda oldugunu bulduk ama ne yazıkkı cok kucuk kalkan dısında bırsey alamadık onuda zaten suya saldım
yem olarak boru kurdu kullandık ve rapala denedık sonuc husrandı anladıgım kadarıyla sızde o bolgede avlanıyorsunuz tekneyle cıkıyorsunuz galıba o bolgede kıyı avcılıgı nasıl olmalıdır
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Birol bereketli olsun sabahın ilk saatleri gerçekten çok güzel oluyor ben ezan saati av yerinde olmazsam sanki o gün birşeyler eksik oluyor sanki filimin başını kaçırmış gibi hissediyorum kendimi ve her zamanda av yerinde ezan saatinde olurum havanın aydınlanmasına yarım saat olduğunun işaretidir o ezan saati şafak atımı güneşin doğuşu doğanın uyanışı insanların hareketlenmesi hepsi ayrı bir roman
Resim işinde hak veriyorum o telaş o ilk atışlarda resim makina düşünmüyor insan en istediğin filime kilitlenmişin o arada çaycı gelir bağırır çağırır ama çayın en keyifli saatleri olmasına rağmen çay içmeyi bile istemem birde en güzel aylar bu aylar yazın güneş doğup bir kaç saat geçtikten sonra sıcak bayıltıyor adamı ama bu aylarda akşama kadar ava devam
aslında rapalada yedirirsinde iyi kıskandırman lazım aksiyon lazım
akıntı durumu nasıl 150 gr oturuyor galiba lodosta
H.A.R.U.N yazdı:Birol bereketli olsun sabahın ilk saatleri gerçekten çok güzel oluyor ben ezan saati av yerinde olmazsam sanki o gün birşeyler eksik oluyor sanki filimin başını kaçırmış gibi hissediyorum kendimi ve her zamanda av yerinde ezan saatinde olurum havanın aydınlanmasına yarım saat olduğunun işaretidir o ezan saati şafak atımı güneşin doğuşu doğanın uyanışı insanların hareketlenmesi hepsi ayrı bir roman
Resim işinde hak veriyorum o telaş o ilk atışlarda resim makina düşünmüyor insan en istediğin filime kilitlenmişin o arada çaycı gelir bağırır çağırır ama çayın en keyifli saatleri olmasına rağmen çay içmeyi bile istemem birde en güzel aylar bu aylar yazın güneş doğup bir kaç saat geçtikten sonra sıcak bayıltıyor adamı ama bu aylarda akşama kadar ava devam
aslında rapalada yedirirsinde iyi kıskandırman lazım aksiyon lazım
akıntı durumu nasıl 150 gr oturuyor galiba lodosta
Teşekkürler Harun Bey. Cidden yemek yeme vakti gelince bile öğlen zor ara verip yemeğe oturabiliyorum

Balık engel oluyor. sabah da güneş doğmadan çayımı içip güneşin doğmasıyla yem tutmaya ardından çinekopa atmaya başlıyorum. Rapalaya da geliyor geçen gün denedim. ama hep ufak boylar atladı. birde birkaç kere boş çekince sıkıldım yemliye döndüm at-çek balık varmış. ona rağmen rapalaya seyrek geldi. benim avlandığım yerde 140-150 gr. kurşun fazlasıyla yetiyor. tabii bazen akıntı coştuğunda yetersiz kalıyor ama genelde yetiyor.
Saygılar, Rastgele.