19-03-2009, 20:33
istavritler şahanymiş birol paylaşımlarnı damını bekleriz fiyet olsn
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
18.03.09-Boğaziçi İstavrit Raporum
|
19-03-2009, 20:33
istavritler şahanymiş birol paylaşımlarnı damını bekleriz fiyet olsn
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
19-03-2009, 21:39
Yalova'da dün hava bugünkü kadar olmasa da oldukça soğuktu.Boğaz'daki durumu düşünemiyorum bile..Avdaki becerinden ayrıca, sendeki şu azimi de kutlamak istiyorum Birol.
![]() İstavritler de çok güzelmiş,maşallah kuyumcu vitrini gibi pırıl pırıl.. Bereketli ve afiyet olsun..
19-03-2009, 22:12
turankoylu yazdı:istavritler şahanymiş birol paylaşımlarnı damını bekleriz fiyet olsnTeşekkürler. Sizede rastgelsin. Lakerda yazdı:Yalova'da dün hava bugünkü kadar olmasa da oldukça soğuktu.Boğaz'daki durumu düşünemiyorum bile..Avdaki becerinden ayrıca, sendeki şu azimi de kutlamak istiyorum Birol. Teşekkürler Mehmet Bey. Dün sabah hafif karayel eserken fena değildi ama öğleden sonra buz gibi lodos esmeye başlayınca zorlandım gerçekten ![]() meğer o lodosun arkası kar getiriyormuş o yüzden bukadar soğuk esmiş.
20-03-2009, 01:50
birol bereketli av olmuş eline sağlık
20-03-2009, 02:02
adem77 yazdı:birol bereketli av olmuş eline sağlık Sağol Adem. Rastgele sanada.
20-03-2009, 10:09
birol eline sağlık güzel bir av olmuş afiyet olsun.
![]()
20-03-2009, 11:02
dincobey yazdı:birol eline sağlık güzel bir av olmuş afiyet olsun. Teşekkür ederim. Rastgele.
20-03-2009, 20:03
birol bugün istinyede oltayla balık tutan adamda birkaç kova çinekop varmış o tekneyle avlanıyor ama onda balık oldugu dönemde sendede balık oluyordu yarın hava güzel görünüyor denemek lazım
![]() bende kalenderde yeni makineyi denerim ögleden sonra büyük ihtimalle.
20-03-2009, 20:24
güzel av olmuş balıklar harika eline sağlıkk
![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
20-03-2009, 23:52
LeVrEkCi yazdı:birol bugün istinyede oltayla balık tutan adamda birkaç kova çinekop varmış o tekneyle avlanıyor ama onda balık oldugu dönemde sendede balık oluyordu yarın hava güzel görünüyor denemek lazım Nihat bilemiyorum ki geçen gün 10-15 sefer rapala attım 1 tane yaprak irisi geldi. yemliyi hiç denemedim. ama istavrit çok açıktaydı. çinekop olsa istavrit biraz yakında olurdu. o sandal belki salıpazarı-üsküdar civarından tutuyordur. oralarda var çünkü balık. ama azimle yemli denense belki gelir bilinmez. yarın kuvvetli poyraz görünüyor. en müsait yer aşiyan olacaktır. zaten moral eğitimden yukarda kılçık yoktu geçen gün. çınaraltındada attım biraz olta. hiçbişey gelmedi. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|