Yorumları: 22,029
Konuları: 258
shipmen yazdı:abi güzel av olmuş tebrik ederim mığrı mürende var eti lezzetsiz oluyor ama olsun öbürküler ise kedi balığı köpekbalığı ailesinden denizlerde sığ kesimden çok derinlere kadar inip yaşayabilen bir tür fazla göç etmez boyu 1.5 m kadar olabilir eti lezzetli olup yenilebilir ama orhan abi sana tavsiyem yeme neden diceksin çünkü o balığı ilk tuttuğunda daha canlıyken kuyruk sapını kesip kanını akıtmalısın knında dolayısı ile etinde amonyak benzeri azotlu bi bileşik var sonradan kessende kanı tam akmaz ayrıca yaşarken kesince kasıldığından dolayı kanı dışarı kolay akar böyle tüm vücudunda kan durağan olduğundan sirke falan işe yaramaz yeme derim saygılar
Serdar kokunun nedenini öğrenmiş oldum,teşekkür ederim

müren sanki mığriden daha lezzetli ne dersin
Bornova - izmir
bucalı yazdı:Orhan abi tebrikler..sanırım şişte yapıyorsun o balıkları. bu arada 0,60 misina kullanmanın nedeni ne abi?
Kedi balığını bilmemde diğerlerinin tavası,ızgarası yapmasını bilenlere

misinayı teknem küçük olduğundan ince misina rüzgarla çabuk karışıyor bu nedenle,klipsden sonrasını ince kullanıyorum
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun orhan abi çeşitlenmeler başlamış afiyet olsun rastgele.
Teşekkür ederim Nihat
FuRkAn * yazdı:Maşallah Orhan Abi rastgelsin
Teşekkür ederim Furkan
Bornova - izmir
eşref sürek yazdı:Orhan abim bu kadar çeşitli balığı yakalamanın zevkini yaşamışsın kalamarlar harika gözüküyor bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Balık çeşitlenince yakalamasıda,yemeside ayrı zevk veriyor.Teşekkür ederim Eşref
araphüso26 yazdı:valla bu hafta rapor rekoru kırılacak her halde hadi hayırlısı babacım harika av yapmışsın helal olsun

Dediğin gibi raporlar çok iyiydi

teşekkür ederim Hüseyin
Krizoberill yazdı:Balıkları çeşeit yapmışsın orhan abi harika görünüyorlar valla. Afiyet bal şeker olsun
Teşekkür ederim Ahmet
Bornova - izmir
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
çeşit olmuş,güzel olmuş..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 106
Konuları: 8
orhanekmekci yazdı:Serdar kokunun nedenini öğrenmiş oldum,teşekkür ederim
müren sanki mığriden daha lezzetli ne dersin
nedemek abi rica ederim,orhan abi ikisinide boşver sen yılan balığı varya yediğim en lezzetli balıklardan biri hatta açıkça söyleyeyim lüferle çekişir lezzet konusunda mığrıyı görünce aklıma geldi gerçekten harika bişey =) müren dersen abi didimde bi abimiz vurmuştu tulum çıkardılar yağda kızarttılar ama fena değildi 100 sene yemesem aramam =))))))))))))))
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
bereketli olsun orhan abi yine çeşit bol herzamanki gibi kalamarlarda yerini almış tepside

[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın afiyet olsun.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
kovboy yazdı:tebrikler güzel av
Teşekkür ederim Mesut
SerenaY66 yazdı:orhan abi tebrikler.meran artık çeşit yapmaya başlamış.Buna çok sevindim.saldırgan dediğinizi önce anlayamadım.fotoğraflardan köpekbalığı olduğunu dahi çözememiştim.ama yorumlardan anlaşıldıki bunları jaws mış.rastgele.
Teşekkür ederim İlker
Bornova - izmir
shipmen yazdı:nedemek abi rica ederim,orhan abi ikisinide boşver sen yılan balığı varya yediğim en lezzetli balıklardan biri hatta açıkça söyleyeyim lüferle çekişir lezzet konusunda mığrıyı görünce aklıma geldi gerçekten harika bişey =) müren dersen abi didimde bi abimiz vurmuştu tulum çıkardılar yağda kızarttılar ama fena değildi 100 sene yemesem aramam =))))))))))))))
Yılan balığının lezzetini bilmemmi

mıgri aynı türden olsada cok kılcıklı
Bornova - izmir