Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyük kalamarcı Orhan Abi
Arkadaşlar afiyet şeker olsun. Bahadır artık kalamara takılacaksın desene.
Orhan abi ye de teşekkürler..
Bul
müthiş çok severim tarator sosuna daldırıp mideye indirmeye..gerçekten canımız çekti ellerinize sağlık..saygılar..
Seerf
Bul
aygroup yazdı:Afiyet osun Bahadır...

Bence Orhan Bey gibi Arkadaşlardan her eve bir tane lazım...AlkisTebrikler...

Selamlar...

yycolak yazdı:Ben Orhan abi sürpriz deyince gelecek olanı tahmin edip dün burada yazmıştım.
Sürprizi bozarsam Orhan Abi kızar diye.Cevap gelmedi ama bilmişim.Happy
Afiyet şeker olsun hepinize.
Orhan Abimin BÜYÜK BALIKÇI lakabı tam yerinde olur.
Hatta AZİMLİ BÜYÜK BALIKÇI TAM YERİNDE OLUR.
Sağlıklar.

istavritci yazdı:bahadır orhan beye birkez daha teşekkür ediyorum güzel avlarından dolayı fakat fotodakileri seyrederken ağzım sulanmadı dersem yalan olur

fish or die yazdı:oyooyyyy kalamarlar şahane gözüküyor bahadır abi afiyet olsun Seerf orhan abi eline emeğine sağlık gerçekten kalamar üstadısın

dincobey yazdı:şu muhabbetin güzelliğine bakın balıkçı dostlukları bir başka oluyor. allah muhabbetinizi arttırsın. Alkis

Uzun_ahmet yazdı:Bahadır sana afiyet olsun, Orhan babamıda bu inceliğinden dolayı kutluyorum, hoşsohbet bir muhabbet olmuştur ikinizde süpersiniz..

bucalıfikret yazdı:bahadır afiyet olsun orhan abi kalamarlar süpermiş teşekkürler...AlkisSeerf

Ege yazdı:nefis görünüyor vallahi,afiyet olsun..
orhan ustayı da tebrik etmek lazım,çok hoş bir sürpriz yapmış.. Alkis

ufuktan26 yazdı:Arkadaşlar afiyet şeker olsun. Bahadır artık kalamara takılacaksın desene.
Orhan abi ye de teşekkürler..

BALIK and OZAN yazdı:müthiş çok severim tarator sosuna daldırıp mideye indirmeye..gerçekten canımız çekti ellerinize sağlık..saygılar..

Güzel duygularını bizlerle paylaşan tüm dostlara teşekkür edeyorum.
Baş kahraman Orhan abidir.Tekrar AZİMLİ BÜYÜK BALIKÇIOrhan abiye teşekkürlerAlkisAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bahadır geçde olsa gördüm ve gördüğüe pişman oldum konuyu Siyirdimikinizde harikasınız AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bahadır geçde olsa gördüm ve gördüğüe pişman oldum konuyu Siyirdimikinizde harikasınız AlkisSeerf

Eyvallah Nihat'cımGulumseSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Orhan Abimiz "Büyük Kalamarcı" ünvanını çoktan haketmişti Alkis Sohbet , görüntüler ve vefalı insanlara teşekkürler Alkis Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bahadırım dün seni kızdırayım dedim başaramadım... afiyet olsun arkadaşım umarım alınmamışsındırWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
thunderbolt yazdı:Orhan Abimiz "Büyük Kalamarcı" ünvanını çoktan haketmişti Alkis Sohbet , görüntüler ve vefalı insanlara teşekkürler Alkis Afiyet olsun Seerf
Saolasın Nedim.Rastgele...
araphüso26 yazdı:bahadırım dün seni kızdırayım dedim başaramadım... afiyet olsun arkadaşım umarım alınmamışsındırWink
Hüseyin abim sana alınabilirmiyim hiç ayıp ettinBobo
Kalamarları afiyetle götürdüm.EyvallahSeerfAlkis

Bul
teşekkür ederim bahadır..zaten samimiyetine güvenmesem şaka yapmazdımWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bahadır eline sağlık harika olmuş teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  dünyanın en büyük deniz akvaryumları sirenia 9 4,134 18-10-2011, 17:24
Son Yorum: muratt
  BÜyÜk patron erdek'te...!!!! bucalıfikret 5 1,882 17-05-2010, 11:30
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  BÜyÜk reİs anisina fish or die 24 4,554 10-02-2010, 21:01
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  METEOR Orhan Güler'e aygroup 1 1,328 13-07-2009, 22:55
Son Yorum: meteor
  Sizlerle paylaşmak istediğim 2 büyük sevincim var alperburdur 41 5,922 11-06-2009, 09:49
Son Yorum: fish or die
  büyük balık yalova tatar 136 14,281 18-01-2009, 13:31
Son Yorum: alperburdur
  Greenpeace Küçük Balık yoksa Büyük Balık da Yok!_2 Lapsetur 3 2,706 16-01-2008, 17:47
Son Yorum: SerenaY66
  kaçan balık neden büyük olur baz 9 2,750 09-10-2007, 18:16
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi