21-08-2009, 18:58
Krizoberill yazdı:Maşallah ınız var vallahi. Her zaman böyle oalalım birlik ve beraberlik içinde...
Sağol Kardeş hep birlikte İnşallah.
kasap100 ve fısh or die ziyaret
|
21-08-2009, 18:58
Krizoberill yazdı:Maşallah ınız var vallahi. Her zaman böyle oalalım birlik ve beraberlik içinde... Sağol Kardeş hep birlikte İnşallah.
21-08-2009, 21:23
şükür kavuşturana
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları yycolak yazdı:Fotalara biraz dikkatli bakın lütfen. Bu söze bayıldım,Murat'ın üste para ödemesi lazım değilmi ? ![]() Dostluğunuz baki kalsın arkadaşlar,çok güzel görüntüler bunlar.. Murat o havuzda balık yetiştirmeyi düşünmüyormusunuz ?Köprü üstünden olta ile güzel antrenman olurdu.. ![]()
21-08-2009, 22:37
yalçın abi isyan olurmu hiç biliyordum fotoların illaki geleceğini büyüklerimize laf söylemek isyan etmek sitem etmek olmaz
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
22-08-2009, 03:53
çok güzel resimler yalçın abi emeğinize sağlık.evliya çelebi gibi oldunuz fikret abiyle
![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
22-08-2009, 08:37
bucalıfikret yazdı:şükür kavuşturana Eyvallah Kardeş. İnşallah bundan sonra aksama olmaz. Çerçeveleri heykeldeki camcı yaptı. ![]()
22-08-2009, 08:40
Lakerda yazdı:Bu söze bayıldım,Murat'ın üste para ödemesi lazım değilmi ? Ah Mehmet Abicim. Bir görsen çalıştığı yeri... Gerçekten tam huzur evi gibi. Sessiz-sedasız,çalışma arkadaşları kibar... Allah düzenini bozmasın,Muratcığımın iş ortamı süper.
22-08-2009, 08:42
fish or die yazdı:yalçın abi isyan olurmu hiç biliyordum fotoların illaki geleceğini büyüklerimize laf söylemek isyan etmek sitem etmek olmaz Canım benim, Bazende sabırları zorlamamak lazım. ![]() Bende fazla geciktirdim. ![]() Ama kabahat Fikoda:gelip yapıverecekti.. ![]()
22-08-2009, 08:45
bahriyeli yazdı:çok güzel resimler yalçın abi emeğinize sağlık.evliya çelebi gibi oldunuz fikret abiyle Listede sizde varsınız İsmailcim. ![]() Orgdan orgna görüşmek bize yetmiyor. ![]() Sizleride bekleriz. ![]()
22-08-2009, 12:25
herkese teşekkür edeirm güzel dilekleri için Allah yardım etti güzel bir iş çalışma ortamı ve harika denecek eli öpülecek patronlar buldum.
![]() mehmet abi düğün yapanlar olmasa boşta olsa düşünürdüm bişeyler ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
u_boy (ümit) ziyaret | bucalıfikret | 37 | 5,048 |
16-08-2009, 22:43 Son Yorum: HIDIR |