Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basket maci
Albatros-gr yazdı:onlarin yerini bir bul..her sene ayni yerden ayikla-ayikla al..
ciddi soyluyorum....kiyiya yakin taslik meralarda sirti gez..fakat butun incelik sirtinin dibe yakin gezmesi

Abi arabayı şimdi aldım.HAfta sonu terslik olmassa ve Kemal abiyi sırtıya ikna edebilirsem(amma çok şart gerekiyor yaSiyirdim) önce zargana tutup bir araştırma çekeceğim inşallah...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
u_boy yazdı:Faruk abi maçın detaylarını beğendiğin için teşekkürler.Abi bir şey soracaktım , şimdi sen paragat atarken iğnelerin bir tanesinin yerine sahte balık bağlasan ve öyle sallasan sence nasıl olur sonucu veya sahte balık paragatı olur mu?
olmaz Umit..dusuncen yerinde her sey deneye-deneye ortaya cikar..
fakat sahte denizde avlanirken tekne en azindan 3 mil hiz ile gidiyor..
ve sahta gercek balik hareketleri yapiyor..
paragata baglasan oylesine durur orada,akintili yerede atsan,o akinti o sahtaya yeterli haraketleri yapacak gucu vermezki...
sadece burada dalyan girislerinde,dalyan sahipleri..girise slikon bagliyorlar..fakat dalyan girislerinde su(bir iceri-bir disari)nehir gibi akiyor...ve levrek aliyorlar
yani dusuncen yerindeAlkis,fakat paragat icin degil
Bul
kasap100 yazdı:Abi arabayı şimdi aldım.HAfta sonu terslik olmassa ve Kemal abiyi sırtıya ikna edebilirsem(amma çok şart gerekiyor yaSiyirdim) önce zargana tutup bir araştırma çekeceğim inşallah...
kazasiz belasiz kullan arabani..
zargana ile lufer mi arayacaksin?
rastgelsin
Bul
Albatros-gr yazdı:kazasiz belasiz kullan arabani..
zargana ile lufer mi arayacaksin?
rastgelsin

Saolasın Faruk abi.Umarım bir daha sorun olmaz.
Bir aydır hanımın arabasıyla canım çıktıSiyirdim(Duymasın duyarsa değiştirelim der şimdiHappy)

Canlı zarganayla sinarit arıyacağım abi.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Teşekkür ederim Faruk abi bilgilendirme için.

Birde abi aklıma birşey geldi sahte balıkları suya salmadan önce yemlerin içinde 1 gün kadar bekletsek kokusu sahteye sinse nasıl olur sence?
Nerden mi aklıma geldi okuğum bir kitapta bazı balık türlerin gözleri küçük olduğu için koku alma duyguları yüksek oluyormuş bazıların ki de tam tersi koku alma duyuları düşük görmeleri yüksek.Böylelikle her iki sınıfa da hitap etmiş olmazmıyız?
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
kasap100 yazdı:Saolasın Faruk abi.Umarım bir daha sorun olmaz.
Bir aydır hanımın arabasıyla canım çıktıSiyirdim(Duymasın duyarsa değiştirelim der şimdiHappy)

Canlı zarganayla sinarit arıyacağım abi.
insallah sorun cikmaz dedigin gibi..
o hanimin arabasi yorumunu silsen diyorum..ne olur-neolmazSiyirdimHappyHappy..bir yorum= bir araba ..denklemine donusmesinHehe
canli zargana ile cok kurnazca...aradiginiz yerde singrit varsa kesin alirsiniz..
cok severim balikta boyle buyuk balik AlkisAlkisAlkisicin oynamayi
Bul
u_boy yazdı:Teşekkür ederim Faruk abi bilgilendirme için.

Birde abi aklıma birşey geldi sahte balıkları suya salmadan önce yemlerin içinde 1 gün kadar bekletsek kokusu sahteye sinse nasıl olur sence?
Nerden mi aklıma geldi okuğum bir kitapta bazı balık türlerin gözleri küçük olduğu için koku alma duyguları yüksek oluyormuş bazıların ki de tam tersi koku alma duyuları düşük görmeleri yüksek.Böylelikle her iki sınıfa da hitap etmiş olmazmıyız?
simdi sahteye yem kokusu vermeyi diyorsan..sirtide kesin faydasi olurda
baligin yeme daldiginda koklama firsati olmuyorki(hareket halinda iken daliyor)..ha nasil faydasi olur.senin dedigin gibi etrafa koku yayar,ve dedigin bazi gorme hassasiyeti az olan baliklar tarafindan cabuk algilanir..
kisacasi kesin faydasi olur..balikcilik bittiginde o sahtenin uzerinden o kokuyu nasil cikarirsin..birde o varSiyirdimHappy
Bul
Albatros-gr yazdı:insallah sorun cikmaz dedigin gibi..
o hanimin arabasi yorumunu silsen diyorum..ne olur-neolmazSiyirdimHappyHappy..bir yorum= bir araba ..denklemine donusmesinHehe
canli zargana ile cok kurnazca...aradiginiz yerde singrit varsa kesin alirsiniz..
cok severim balikta boyle buyuk balik Alkisicin oynamayi

Ah be abicim benim eküride(Kemal abim) iş yok...Sırtıdan acaip sıkılıyor.Sabırsız...Abi seni buraya transfer edelim bizSiyirdim
Nedim de talip gerçi ama merak etme transfer ücretin dolgunHappyHappyHappy
Bu arada sen yenge ile ne yaptın, kopardın mı izni Bobo organizasyon için....
Çok güzel muhabbet olacak.Sen de gelirsen katmerli olur...

Bul
kasap100 yazdı:Ah be abicim benim eküride(Kemal abim) iş yok...Sırtıdan acaip sıkılıyor.Sabırsız...Abi seni buraya transfer edelim bizSiyirdim
Nedim de talip gerçi ama merak etme transfer ücretin dolgunHappyHappyHappy
Bu arada sen yenge ile ne yaptın, kopardın mı izni Bobo organizasyon için....
Çok güzel muhabbet olacak.Sen de gelirsen katmerli olur...
transfer icin menagerim ile lutfen konusunHappyHappyHappy
org.tarihine daha var..muhabbetini bile acmadim..dur bakalim gunler yaklassin...fazla detayli konusmaya firsat kalmasin..yani olayi oldu bittiye getirriz..he he he Happy
Bul
Albatros-gr yazdı:simdi sahteye yem kokusu vermeyi diyorsan..sirtide kesin faydasi olurda
baligin yeme daldiginda koklama firsati olmuyorki(hareket halinda iken daliyor)..ha nasil faydasi olur.senin dedigin gibi etrafa koku yayar,ve dedigin bazi gorme hassasiyeti az olan baliklar tarafindan cabuk algilanir..
kisacasi kesin faydasi olur..balikcilik bittiginde o sahtenin uzerinden o kokuyu nasil cikarirsin..birde o varSiyirdimHappy
Olsun çıkmayıversin.Sahtelerle özleşsinSiyirdim
Düşünsene abi levrek kefal yavrusunu sever onun kokusuyla sahtenin özleştiğiniWink
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi