Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Albatros-gr yazdı:onlarin yerini bir bul..her sene ayni yerden ayikla-ayikla al..
ciddi soyluyorum....kiyiya yakin taslik meralarda sirti gez..fakat butun incelik sirtinin dibe yakin gezmesi
Abi arabayı şimdi aldım.HAfta sonu terslik olmassa ve Kemal abiyi sırtıya ikna edebilirsem(amma çok şart gerekiyor ya

) önce zargana tutup bir araştırma çekeceğim inşallah...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
u_boy yazdı:Faruk abi maçın detaylarını beğendiğin için teşekkürler.Abi bir şey soracaktım , şimdi sen paragat atarken iğnelerin bir tanesinin yerine sahte balık bağlasan ve öyle sallasan sence nasıl olur sonucu veya sahte balık paragatı olur mu?
olmaz Umit..dusuncen yerinde her sey deneye-deneye ortaya cikar..
fakat sahte denizde avlanirken tekne en azindan 3 mil hiz ile gidiyor..
ve sahta gercek balik hareketleri yapiyor..
paragata baglasan oylesine durur orada,akintili yerede atsan,o akinti o sahtaya yeterli haraketleri yapacak gucu vermezki...
sadece burada dalyan girislerinde,dalyan sahipleri..girise slikon bagliyorlar..fakat dalyan girislerinde su(bir iceri-bir disari)nehir gibi akiyor...ve levrek aliyorlar
yani dusuncen yerinde

,fakat paragat icin degil
kasap100 yazdı:Abi arabayı şimdi aldım.HAfta sonu terslik olmassa ve Kemal abiyi sırtıya ikna edebilirsem(amma çok şart gerekiyor ya
) önce zargana tutup bir araştırma çekeceğim inşallah...
kazasiz belasiz kullan arabani..
zargana ile lufer mi arayacaksin?
rastgelsin
Albatros-gr yazdı:kazasiz belasiz kullan arabani..
zargana ile lufer mi arayacaksin?
rastgelsin
Saolasın Faruk abi.Umarım bir daha sorun olmaz.
Bir aydır hanımın arabasıyla canım çıktı

(Duymasın duyarsa değiştirelim der şimdi

)
Canlı zarganayla sinarit arıyacağım abi.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
Teşekkür ederim Faruk abi bilgilendirme için.
Birde abi aklıma birşey geldi sahte balıkları suya salmadan önce yemlerin içinde 1 gün kadar bekletsek kokusu sahteye sinse nasıl olur sence?
Nerden mi aklıma geldi okuğum bir kitapta bazı balık türlerin gözleri küçük olduğu için koku alma duyguları yüksek oluyormuş bazıların ki de tam tersi koku alma duyuları düşük görmeleri yüksek.Böylelikle her iki sınıfa da hitap etmiş olmazmıyız?
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
u_boy yazdı:Teşekkür ederim Faruk abi bilgilendirme için.
Birde abi aklıma birşey geldi sahte balıkları suya salmadan önce yemlerin içinde 1 gün kadar bekletsek kokusu sahteye sinse nasıl olur sence?
Nerden mi aklıma geldi okuğum bir kitapta bazı balık türlerin gözleri küçük olduğu için koku alma duyguları yüksek oluyormuş bazıların ki de tam tersi koku alma duyuları düşük görmeleri yüksek.Böylelikle her iki sınıfa da hitap etmiş olmazmıyız?
simdi sahteye yem kokusu vermeyi diyorsan..sirtide kesin faydasi olurda
baligin yeme daldiginda koklama firsati olmuyorki(hareket halinda iken daliyor)..ha nasil faydasi olur.senin dedigin gibi etrafa koku yayar,ve dedigin bazi gorme hassasiyeti az olan baliklar tarafindan cabuk algilanir..
kisacasi kesin faydasi olur..balikcilik bittiginde o sahtenin uzerinden o kokuyu nasil cikarirsin..birde o var

Yorumları: 1,987
Konuları: 27
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche