30-09-2009, 13:47
orhan abi çok güzel bir av olmuş daha güzellerini bekliyoruz

mercanlarla barıştım
|
30-09-2009, 13:47
orhan abi çok güzel bir av olmuş daha güzellerini bekliyoruz
![]()
30-09-2009, 15:12
Orhan yassıda kırmızı mercan olsun çamurdan olsun. Çok yakışıklı bir av olmuş tebrikler
30-09-2009, 22:55
blue_zaire yazdı:abı tebrıkler..afıyet olsun motor kendını hıssettırmeye basladıHerhalde Fevzi,aynı zamanda tekneninde büyüdüğünü düşünürsen daha açıklara gidebiliyorum ![]() ![]() yalova tatar yazdı:ekmekçi baya güzelmiş Teşekkür ederim Erden ![]()
Bornova - izmir
30-09-2009, 23:07
u_boy yazdı:Orhan abi bereketli ve afiyet olsun..Teşekkür ederim Ümit ![]() maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş mercanların çok güzel,kalamarlarda bir harika yeni düzeneklerin hayırlı olsun.Mercanları rakısız yemiyesin sonra arkandan balıklar ağlar. Afiyet olsun.Ağlatırmıyım hiç Ahmet ![]() ![]() ![]() kasap100 yazdı:Orhan abicim işte budur...Bahadır,bu boyda mercanların lezzeti bana göre çok farklı ![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
30-09-2009, 23:28
orhan baba yalçın ve ben birgün tekneyi ziyarete geliriz.
![]() ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
01-10-2009, 00:49
yalovalı77 yazdı:Orhan abi iyi bir av yapmışsın afiyet şeker olsun bu arada resimlerin hepsi harika eline emeğine sağlık.Teşekkür ederim Haşim ![]() bestvz yazdı:İnşallah,alışma döneminden sonra neden olmasın.Teşekkür ederim ![]()
Bornova - izmir
01-10-2009, 09:21
Orhan abi tebrikler. Mercanların güzelliğinin yanın da gönderdiğin manzara resimleri de insanın iştahını kabartıyor. sevgilerle rastgele.
01-10-2009, 10:58
MeRcAnCevat yazdı:orhan abi çok güzel bir av olmuş daha güzellerini bekliyoruzTeşekkür ederim ![]() ALTAYLI yazdı:Orhan yassıda kırmızı mercan olsun çamurdan olsun. Çok yakışıklı bir av olmuş tebriklerAynen katılıyorum Ercan ![]() Lakerda yazdı:Kaptan bereketli olsun,afiyetle..Teşekkür ederim kaptanım ![]()
Bornova - izmir
01-10-2009, 13:20
bucalıfikret yazdı:orhan baba yalçın ve ben birgün tekneyi ziyarete geliriz. İnşallah,burda olduğum bir gün beklerim ![]() ![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|