Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mercanlarla barıştım
orhan abi çok güzel bir av olmuş daha güzellerini bekliyoruz Seerf
Bul
Orhan yassıda kırmızı mercan olsun çamurdan olsun. Çok yakışıklı bir av olmuş tebrikler
Bul
Kaptan bereketli olsun,afiyetle..Seerf
Bul
blue_zaire yazdı:abı tebrıkler..afıyet olsun motor kendını hıssettırmeye basladı Alkis
Herhalde Fevzi,aynı zamanda tekneninde büyüdüğünü düşünürsen daha açıklara gidebiliyorumGulumseteşekkür ederimSeerf

yalova tatar yazdı:ekmekçi baya güzelmiş Alkis tebrikler Seerf muz ağacıda harikaAffet

Teşekkür ederim ErdenSeerf
Bornova - izmir
Bul
u_boy yazdı:Orhan abi bereketli ve afiyet olsun..
Motor olunca işin seyri değişti tabi..
Dahada güzel avlara inşallah..Alkis
Teşekkür ederim ÜmitSeerf

maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş mercanların çok güzel,kalamarlarda bir harika yeni düzeneklerin hayırlı olsun.Mercanları rakısız yemiyesin sonra arkandan balıklar ağlar. Afiyet olsun.Seerf
Ağlatırmıyım hiç AhmetSiyirdimdüzeneklere alışma dönemiGulumseteşekkür ederimSeerf

kasap100 yazdı:Orhan abicim işte budur...
Pembeler...Daha ne olsun.Diğerleri zaten klasiklerinden.
Pembeler de klasikleşme yolunda...İlginçtir pembelerin yakama keyfinin yanında bence lezzetleri ters orantılı.O yüzden her zaman gopezler iyi gider.
Bereketli ve afiyet olsun.Rastgele Alkis
Bahadır,bu boyda mercanların lezzeti bana göre çok farklıSeerftekneye alıncaya kadar verdiği keyfide tartışılmazGulumseteşekkür ederimAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhan baba yalçın ve ben birgün tekneyi ziyarete geliriz.SiyirdimBoboSeerfHehe
Bul
yalovalı77 yazdı:Orhan abi iyi bir av yapmışsın afiyet şeker olsun bu arada resimlerin hepsi harika eline emeğine sağlık. Alkis
Teşekkür ederim HaşimSeerf

bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Orhan Abı avların yenı motorunla daha da cesıtlenmeye
basladı .Allah nazardan korusun .
Daha bollarını senden gorecez gıbı gelıyor bana.

Saygılarımla,
İnşallah,alışma döneminden sonra neden olmasın.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi tebrikler. Mercanların güzelliğinin yanın da gönderdiğin manzara resimleri de insanın iştahını kabartıyor. sevgilerle rastgele.
Bul
MeRcAnCevat yazdı:orhan abi çok güzel bir av olmuş daha güzellerini bekliyoruz Seerf
Teşekkür ederimSeerf

ALTAYLI yazdı:Orhan yassıda kırmızı mercan olsun çamurdan olsun. Çok yakışıklı bir av olmuş tebrikler
Aynen katılıyorum ErcanSeerfteşekkür ederim.

Lakerda yazdı:Kaptan bereketli olsun,afiyetle..Seerf
Teşekkür ederim kaptanımSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan baba yalçın ve ben birgün tekneyi ziyarete geliriz.SiyirdimBoboSeerfHehe

İnşallah,burda olduğum bir gün beklerimSeerfGulumse
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi