Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meteor Orhan ile Aygroup buluşması..
inşallah nihat gelecekler biri geçen gün int cafeye gitmiş birinin yardımıyla üye olmuş bir selam yazsaydın keşke dedim bilmiyorki yazmasını diyor, ama takipteler çalışıyorlar.hep beraber çok büyük bir aile olacağız inşallah.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:inşallah nihat gelecekler biri geçen gün int cafeye gitmiş birinin yardımıyla üye olmuş bir selam yazsaydın keşke dedim bilmiyorki yazmasını diyor, ama takipteler çalışıyorlar.hep beraber çok büyük bir aile olacağız inşallah.

Aynı fikirdeyim..Tabii burada bize önemli görevler düşüyor.Özellikle yeni gelen üyelerimize çok hoşgörülü davranmak zorundayız.Çoğu foruma yazmaya yetecek kadar dahi pc kullanımını yeni öğreniyor.

iso 944 e öğretmek için bir saatten fazla msn de adım adım tarif ettim..Yine bile karıştırdı...HappyHappyYazacağım derken bilgisayarı bozdu..Siyirdim
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Erden..

İşin çok garip bir tarafı da var..Lokalimizde tabii olarak gelen arkadaşlar oluyor ve Orhan'ın kim olduğunu soruyor.Ben ,bu güne kadar sadece internetten konuştuk ilk defa görüşüyoruz diye söyleyince ,aramızdaki samimiyet açısından inanmadıklarını yüz ifadelerinden anlayabiliyorum..

Akılları böyle bir şeyi kabul etmiyor..HappyHappy

Abi bu çok normal , gelişen teknolojiyi böyle güzel amaçlar için kullanan azınlıktanız bizler Wink İnternet deyince çok başka amaçlar akıllarına geliyor çoğunluğun , ben de buna çok gülüyorum HappyHappyHappy76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler,sitemiz adına güzel bir kare dahaAlkisdevamını dilerimSeerf

Sağolasın Sevgili Arkadaşım..Seni de andık tabii..AlkisAlkis
Bul
thunderbolt yazdı:Abi bu çok normal , gelişen teknolojiyi böyle güzel amaçlar için kullanan azınlıktanız bizler Wink İnternet deyince çok başka amaçlar akıllarına geliyor çoğunluğun , ben de buna çok gülüyorum HappyHappyHappy76
doğru söze fazla denecek bişey yok AlkisSeerf
Bul
.

aygroup yazdı:.
,,,,,,,.Forumumuzun
bu insanları nereden ve nasıl bulup ta
bir araya getirdiğini yine çözemedik.,,,

" Gordion Düğümü’nü bu tür bağlar
çözüyor " gibi geliyor bana Ahmet Ağabey,

Sanırım hepimiz biraz iskender’iz,,,

.
Niyazi - 1967 - 0+
Ahmet abi ve orhanı kutlamamak mümkünmü böylesine buluşmalar arttıkça dostluklar dahada pekişiyor..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ilerya yazdı:.

" Gordion Düğümü’nü bu tür bağlar
çözüyor " gibi geliyor bana Ahmet Ağabey,

Sanırım hepimiz biraz iskender’iz,,,

.

Haklısın Niyazi...

Ortak müşterek noktalar bulabilen insanlar bir araya geliyorlar..Sonunda kaliteli toplumlar oluşuyor..

Gönül ,bu toplumun çok daha fazla nüfusa sahip olmasını arzu ediyor..

İlgine teşekkürler...Selamlar...
Bul
Tebrikler Ahmet abi.Güzel kareyi bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Dostluğunuz daim olsun.AlkisSeerf
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi ve orhanı kutlamamak mümkünmü böylesine buluşmalar arttıkça dostluklar dahada pekişiyor..AlkisAlkis

Sağolasın Adaşım...Teşekkürler...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  orhan afacandan selamlar ORHAN AFACAN 3 2,022 28-10-2014, 11:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  Ben Torik Orhan baba ben de aranızdayım. Torik Orhanbaba 79 8,347 01-11-2012, 22:05
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  aygroup-levrekci tanışması LeVrEkCi 53 6,027 12-09-2009, 00:07
Son Yorum: aygroup
  Ottoman fishing-Uzun ahmet Buluşması Uzun_ahmet 15 3,096 04-10-2008, 11:19
Son Yorum: naxos 5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi