Yorumları: 5,547
Konuları: 63
inşallah nihat gelecekler biri geçen gün int cafeye gitmiş birinin yardımıyla üye olmuş bir selam yazsaydın keşke dedim bilmiyorki yazmasını diyor, ama takipteler çalışıyorlar.hep beraber çok büyük bir aile olacağız inşallah.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
bahriyeli yazdı:inşallah nihat gelecekler biri geçen gün int cafeye gitmiş birinin yardımıyla üye olmuş bir selam yazsaydın keşke dedim bilmiyorki yazmasını diyor, ama takipteler çalışıyorlar.hep beraber çok büyük bir aile olacağız inşallah.
Aynı fikirdeyim..Tabii burada bize önemli görevler düşüyor.Özellikle yeni gelen üyelerimize çok hoşgörülü davranmak zorundayız.Çoğu foruma yazmaya yetecek kadar dahi pc kullanımını yeni öğreniyor.
iso 944 e öğretmek için bir saatten fazla msn de adım adım tarif ettim..Yine bile karıştırdı...

Yazacağım derken bilgisayarı bozdu..
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 966
Konuları: 69
.
aygroup yazdı:.
,,,,,,,.Forumumuzun
bu insanları nereden ve nasıl bulup ta
bir araya getirdiğini yine çözemedik.,,,
" Gordion Düğümü’nü bu tür bağlar
çözüyor " gibi geliyor bana Ahmet Ağabey,
Sanırım hepimiz biraz iskender’iz,,,
.
Niyazi - 1967 - 0+
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Ahmet abi ve orhanı kutlamamak mümkünmü böylesine buluşmalar arttıkça dostluklar dahada pekişiyor..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ilerya yazdı:.
" Gordion Düğümü’nü bu tür bağlar
çözüyor " gibi geliyor bana Ahmet Ağabey,
Sanırım hepimiz biraz iskender’iz,,,
.
Haklısın Niyazi...
Ortak müşterek noktalar bulabilen insanlar bir araya geliyorlar..Sonunda kaliteli toplumlar oluşuyor..
Gönül ,bu toplumun çok daha fazla nüfusa sahip olmasını arzu ediyor..
İlgine teşekkürler...Selamlar...
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Tebrikler Ahmet abi.Güzel kareyi bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Dostluğunuz daim olsun.

Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi ve orhanı kutlamamak mümkünmü böylesine buluşmalar arttıkça dostluklar dahada pekişiyor..

Sağolasın Adaşım...Teşekkürler...