Yorumları: 11,006
Konuları: 243
faruk abi yine tavalığı çıkarmışşsın paragat olmasa da bereketli ve afiyet olsun birde şu sırtıya balık gelse tam olacak

[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 942
Konuları: 13

Tebrıkler Faruk Abı guzel bır av olmus.Tavalıklar cıkmıs.
Saygılarımla,
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Faruk her zamanki gibi yine kaliteli balık, yine iyi bir av yapmışsın tebrik ediyor ve afiyet olsun diyorum. Sırtı ile av alamaman resimdeki yerleri gördükçe beni çok şaşırtıyor. Kıyıya iyice yakın olarak 12'lik slikon ile 6-8 kulaç arası 3'lük fırdöndü bağla ve yaklaşık 25 kulaç bırakıp rölantinin çok az üstünde süratle çekim yapmayı denermisin. Biraz sabır gösterip en az bir saat kadar dolaşmanı tavsiye ederim. Eminim av yapıcaksındır. Bu işlemi 3-5 çıkışta dene olmazsa başka yöntemler ve malzemeler ile tekrar deneriz.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
blue_zaire yazdı:oohh masallah ne keyıf ama valla kıskanmamak elde degıl tebrıker abım afıyet olsun
tesekkurler Fevzi...hakikaten hava mihalefetine ragmen iyi geldi..3 saatte olsa
sizlerede rastgele
fish or die yazdı:faruk abi yine tavalığı çıkarmışşsın paragat olmasa da bereketli ve afiyet olsun birde şu sırtıya balık gelse tam olacak 

tavalik cikti..ah su paragat..ozledim yine
hakikaten sirti acaip kurudu

sizlerede bol balikli avlar
bestvz yazdı:
Tebrıkler Faruk Abı guzel bır av olmus.Tavalıklar cıkmıs.
Saygılarımla,
tesekkurler Fuat...cok sagol
sizlerede rastgele
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
ALTAYLI yazdı:Faruk her zamanki gibi yine kaliteli balık, yine iyi bir av yapmışsın tebrik ediyor ve afiyet olsun diyorum. Sırtı ile av alamaman resimdeki yerleri gördükçe beni çok şaşırtıyor. Kıyıya iyice yakın olarak 12'lik slikon ile 6-8 kulaç arası 3'lük fırdöndü bağla ve yaklaşık 25 kulaç bırakıp rölantinin çok az üstünde süratle çekim yapmayı denermisin. Biraz sabır gösterip en az bir saat kadar dolaşmanı tavsiye ederim. Eminim av yapıcaksındır. Bu işlemi 3-5 çıkışta dene olmazsa başka yöntemler ve malzemeler ile tekrar deneriz.
tesekkurler Ercan abi..
bu sirti sistemi hangi balik icin ve kac metere derinlikte yapmaliyim..cunku bizm burada sular sigi...birde taslik merada mi,yoksa normal sahilde mi..yani levrek icin mi?sirtinin uzerine hic agirlik koymuyormusun?
cok sagol sizlerede rastgele
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
Bereketli ve afiyet olsun abilerim..

Faruk abi ( ukalalık gibi olmasın sizlerin tecrüberiniz tartışılmaz ) hiç midye kullandınız mı ? yem olarak?
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
abi, greek team'den "yaşlı delikanlı"lar

çok çabuk karaya çıktılar. biz sizden sonra kovaları doldurduk. serkan raporu hazırlıyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bereketli olsun grek team

maşallahınız vargüzel av cılık olmuş.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 5,167
Konuları: 120

Tebrikler arkadaş ,ilk önce konunun başlığı için

senin aklına geldi Serkanın bizi fotoya alması ,çok güzel poz olmuş , ikinci olarak balıkçılık zevkini yaptığın için

Afiyetler

Benim mamunlarda Pazar sabahı ölmüşlerdi
Yorumları: 169
Konuları: 0
Faruk kardeşim, güzel bir av günü yaşamışsınız tebrikler

sevgi ve selamlar.
Alper 26.11.1958