Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüfer sülalesi ve ben
ALTAYLI yazdı:Cahit kaptan öyle bir zamanda konu açtınki aklımız başımızdan çıktı gitti. Konuya eklenenlerle tam kurt vaziyetine döndüm. Çok keyifli bir paylaşım oldu. Umarım daha keyiflilerinde daha bereketlilerinde de buradan paylaşırız. TeşekkürlerAlkisTekirdağ da avlanmak ta ayrı bir keyiftir tabiiiiiiSeerf

Balık deyip geçmeyelim.Hepimizi siteye kitledi.Sadece onu konuşuyoruz.Onu seyrediyoruz.Bütün dostluklar onun sayesinde bir kez daha perçinlendi.Öyle değil mi? Dostluklarımız daim olsun...
Bul
Ellerine,emeklerine sağlık Cahit Abicim.Çok eskilere götürdün benide.Bir zamanlar o prensesleri İzmit Körfezinde 4-5 kulaç suda bile yakalayabiliyorduk.Şimdilerde yıllardır İzmirin balık tezgahlarında bile denk gekemiyoruz.Hem ağzım sulandı hem içim burkuldu nereden nereye.Hey gidi günler hey...Tekrar tekrar teşekkürler.Alkis
Bul
Cahit Acun yazdı:[Resim: no1l.png]

[Resim: no6.png]

[Resim: no3f.png]

[Resim: gece1.png]

[Resim: gece3.png]

[Resim: gece4.png]
AMATÖR BALIKÇILIĞA GÖNÜL VERMİŞ TÜM DOSTLARIM İÇİN...
Allah herkese nasip etsinAlkis
Bul
yycolak yazdı:Ellerine,emeklerine sağlık Cahit Abicim.Çok eskilere götürdün benide.Bir zamanlar o prensesleri İzmit Körfezinde 4-5 kulaç suda bile yakalayabiliyorduk.Şimdilerde yıllardır İzmirin balık tezgahlarında bile denk gekemiyoruz.Hem ağzım sulandı hem içim burkuldu nereden nereye.Hey gidi günler hey...Tekrar tekrar teşekkürler.Alkis

Sevgili Yalçın,Marmarada kalmadı artık.Bu sene Paşabahçe-Çubuklu arasındaki koyda Mavruka ile aldım.Kıyıdan çapariyle ve gece de rapala ile biraz birşeyler alabildim.Dediğin gibi pek tadı kalmadı.Eski günlerimi çok arıyorum.O günler bir daha geri gelir mi bilmem.Şimdilerde Marmara denizinin dışında her yerlerde Lüfer arıyorum.
Bul
Dr.Güner yazdı:Allah herkese nasip etsinAlkis

Kardeşim,benimde dileğim budur.Herkes mutlaka Lüfer avlamanın tadına varsın.Herkese rast gelsin...
Bul
ALTAYLI yazdı:Cahit kaptan öyle bir zamanda konu açtınki aklımız başımızdan çıktı gitti. Konuya eklenenlerle tam kurt vaziyetine döndüm. Çok keyifli bir paylaşım oldu. Umarım daha keyiflilerinde daha bereketlilerinde de buradan paylaşırız. TeşekkürlerAlkisTekirdağ da avlanmak ta ayrı bir keyiftir tabiiiiiiSeerf
ahh bir gelsende tekirdağda lüfer tuttursam en süslüsünden GulumseSeerf
Bul
Sevgili Cahit Kardeşimin açtığı konuya birazda benim katkım olsun istedim.
Saros'da uzun olta canlı zargana ile yakaladığımız lüfer avlarından kısa iki video kaydını aşağıya ekledim.Beyeneceğinizi umarım.Sevgilerimle.

[SIZE="4"]http://video.google.com/videoplay?docid=...3797656222

http://video.google.com/videoplay?docid=-7659185854336431644#[/SIZE]
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Cahit Kardeşimin açtığı konuya birazda benim katkım olsun istedim.
Saros'da uzun olta canlı zargana ile yakaladığımız lüfer avlarından kısa iki video kaydını aşağıya ekledim.Beyeneceğinizi umarım.Sevgilerimle.

http://video.google.com/videoplay?docid=...3797656222

http://video.google.com/videoplay?docid=...4336431644

Kardeşim,videolar harika.Defalarca seyrettiğim bu videoları bıkmadan usanmadan yine seyrettim.Eline emeğine sağlık.Raporumu güzelleştirdin.Sağol...
Bul
Cahit Acun yazdı:Sevgili Yalçın,Marmarada kalmadı artık.Bu sene Paşabahçe-Çubuklu arasındaki koyda Mavruka ile aldım.Kıyıdan çapariyle ve gece de rapala ile biraz birşeyler alabildim.Dediğin gibi pek tadı kalmadı.Eski günlerimi çok arıyorum.O günler bir daha geri gelir mi bilmem.Şimdilerde Marmara denizinin dışında her yerlerde Lüfer arıyorum.

Paşabahçe İspirto fabrikasının küçük bir iskelesi vardı Cahit Abicim.Kırmızı kurtla bir kefaller tutuyordum akıllara zarar.Sen beni öldüreceksin yahu Cahit Abim.Tam damarıma damarıma basıyorsun.Nerelerden buluyorsun Allah Aşkına.Yoksa biz tanışıyormuyuz.76Şaka bir yana harikasın Abim.İyiki varsın.Alkis
Bul
yycolak yazdı:Paşabahçe İspirto fabrikasının küçük bir iskelesi vardı Cahit Abicim.Kırmızı kurtla bir kefaller tutuyordum akıllara zarar.Sen beni öldüreceksin yahu Cahit Abim.Tam damarıma damarıma basıyorsun.Nerelerden buluyorsun Allah Aşkına.Yoksa biz tanışıyormuyuz.76Şaka bir yana harikasın Abim.İyiki varsın.Alkis

Sevgili Yalçın,Paşabahçe-Çubuklu koyunda tam siloların karşısına geldiğimde mavrukamı o derin sulara bırakırım.80-100 Metre arasında değişen derinliklerde,o mavrukama Lüferin vuruşu öyle muhteşemdir ki,senin deyiminle akıllara zarar.Hele yukarı çekerken kurtulmak için verdiği mücadele hepsinden muhteşemdir.Tekneye aldığımda bana bakışı,kafa tutuşu ve asaleti herşeye değer.Gerçek bir kraldır o.Bu krallığı fazlasıyla haketmiştir.Ailemin beşinci üyesi.İnşallah birgün ağabey-kardeş avlanma fırsatı buluruz.Çokta mutlu olurum.Kendine iyi bak.Kucak dolusu sevgiler.İyi ki varsın.İyi ki bizimlesin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cahit acun 2013 lüfer avlarim Cahit Acun 21 3,506 05-02-2014, 09:27
Son Yorum: Cahit Acun
  Lüfer'lerle dans.. Cahit Acun 31 4,225 02-11-2013, 22:17
  Doğum günümde deniz ana'nin hediyesi...lüfer'ler Cahit Acun 15 2,602 27-10-2013, 07:58
  At-çek lüfer avim Cahit Acun 29 4,647 25-10-2013, 09:00
  Lüfer'lerin gecesi.. Cahit Acun 27 5,043 08-10-2013, 12:49
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Lüfer resitali Cahit Acun 23 3,238 04-10-2013, 14:01
  Spin ile Lüfer avım Cahit Acun 27 4,215 13-09-2013, 13:30
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 4,036 11-09-2013, 17:16
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,974 03-09-2013, 08:41