07-04-2010, 17:24
Emeklerinize sağlık tebrik ederim , harika bir balık umarım daha iyileri de nasip olur tekrar tebrikler...
![[Resim: ax.png]](http://i600.photobucket.com/albums/tt88/uzman42/ax.png)
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
tahsin den 4/4 lük levrek
|
07-04-2010, 17:24
Emeklerinize sağlık tebrik ederim , harika bir balık umarım daha iyileri de nasip olur tekrar tebrikler...
![]() ..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
07-04-2010, 20:29
tahsinmersin yazdı:bende teşekkür ederim.Verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederim Tahsin.. ![]()
07-04-2010, 22:06
Maşallah süper levrek
![]() ![]() ![]() ![]() Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
07-04-2010, 23:25
Tahsin'cim çok güzel bir levrek,seni tüm kalbimle kutlarım.Devamı inşallah daha da güzel olur.Sağlıcakla kal.
08-04-2010, 21:34
Lakerda yazdı:Verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederim Tahsin..arkadaşın cepten çekilen resim sanırım biraz mera hakkında fikir veririr, hemde eksik kalan bu resimleri aktarmış olurum. resimlerken zorlandığımızda çekilen tartı eksik çıkmış tekrar tekrar ölçüldüğünde 4.820 gelmiş.burada 40 gr.eksik gözüküyor.
08-04-2010, 21:39
Tahsin bu fotolarda cok guzel..
![]() tabii fotolari guzel yapan ..o elindeki pasa.. ![]() rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
08-04-2010, 21:39
Burak Karadeniz yazdı:Tahsin'cim çok güzel bir levrek,seni tüm kalbimle kutlarım.Devamı inşallah daha da güzel olur.Sağlıcakla kal. teşekkür ederim burak abim.temenniler içinde sağolun,sizlerde levreksiz kalmayın.
08-04-2010, 21:41
Albatros-gr yazdı:Tahsin bu fotolarda cok guzel.. ![]() ![]() ![]()
08-04-2010, 21:45
Kamil ILIPINAR yazdı:harika tahsin mütiş bir gece olmuş arabanın hatırına bak kısmetde ne çıkmış tek kelimeyle harikasınçok doğru diyon benim güzel emmim.benimde aklımdan öyle geçti. uzman42 yazdı:Emeklerinize sağlık tebrik ederim , harika bir balık umarım daha iyileri de nasip olur tekrar tebrikler...çok çok teşekkürler ismail.tuttuğumdan daha iyisi sanada nasip olsun. Emrah77 yazdı:Maşallah süper levrekteşekkür ederim emrah.sağolasın.
08-04-2010, 21:54
yycolak yazdı:Şekerim o ne öyle maşallah.Dikkat et sen onu yerken o seni yemesin.Çok güzel bir balık eline,ustalığına,bileğine sağlık.Sende Fikoya uymuşsun.Tebrikler.Ekledim seni aynı listeye.Dostlarımızı hep böyle gazlarla tanıyoruz evelallah.çok teşekkür ederim benim akide şekerim. şekerim beni aynı listeye ekleyemezsin bir kere benim yerim ayrı. ![]() şerpa yazdı:süper bir av olmuş. Tebriklerteşekkür ederim şerpa kardeşim. fish or die yazdı:Tahsin abi hikaye zihnimi fotolarda gözlerimi bayram ettirdiahh benim güzeller güzeli mod.um teşekkür ederim.hafta içine denk gelirsen bir gün beraber de gideriz.teşekkürler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|