Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezonun ilk paragati
Faruk Abim yeni paragat sezonu hayırlı olsun , gelecek avların da bereketli olsun Alkis Güzel başlangış olmuş , ancak şu planktonlar hakikaten de çok betermiş Hadiordan Ben ona denk gelirsem deniz temizlenene kadar avlanmam Siyirdim Daha önceleri denk gelmişti ama çok fena yapıyor benim içimi Mahcup

İlk paragat şerefine , afiyet olsun abim Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Albatros-gr yazdı:YERSEN`I bilirim....dun aksam bizim burada muhabbet yapiyorduk..
neyi yemedin abi..
anlayamadim..
Nihat cikardi bu limonata muhabbetini.....
telif haklari ona aitSiyirdim

Nihat abinin dediğini Siyirdim oda zaten muhabbet olsun diye demiştir emin ol o dahil kimse yemedi (buda nijeryalı futbolcu, yoksa bile ben uydurdum oldu Happy)
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abinin dediğini Siyirdim oda zaten muhabbet olsun diye demiştir emin ol o dahil kimse yemedi (buda nijeryalı futbolcu, yoksa bile ben uydurdum oldu Happy)
bilmiyorum...
limonata galiba,uzum suyu ile karisik olacak ..oralarda(almanyada)
geldigimde size fotosunu eklerim..buraya
yersen`e gelince..bir tane yansen vardi..benim aklim ona gitti..
bende futbolculari pek tanimam ama neyse
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
thunderbolt yazdı:Faruk Abim yeni paragat sezonu hayırlı olsun , gelecek avların da bereketli olsun Alkis Güzel başlangış olmuş , ancak şu planktonlar hakikaten de çok betermiş Hadiordan Ben ona denk gelirsem deniz temizlenene kadar avlanmam Siyirdim Daha önceleri denk gelmişti ama çok fena yapıyor benim içimi Mahcup

İlk paragat şerefine , afiyet olsun abim Seerf
coktesekkurler Nedim..
sizlerede hayoirli sezonlar..
bu plakton bu fazlalikta durdukca,paragat zor atarim..halen parmaklarim aciyor....
sizlerede plaktosnsuz avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Alkis Ehh arkadaş sen paraketanı denemeden yapamazsın Happy kuyruk paraketa için her zaman kalkık Happy plakton mılakton da olsa yine atacan ,çünkü o senin zevkin 76 bir dahaki sefere trofelere 76
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Ehh arkadaş sen paraketanı denemeden yapamazsın Happy kuyruk paraketa için her zaman kalkık Happy plakton mılakton da olsa yine atacan ,çünkü o senin zevkin 76 bir dahaki sefere trofelere 76
tesekkurler Aretlik..
fakat bu seneki plakton biraz fazla,isleri zora sokuyor..
kaybolmadigi veya en azindan azalmadigi takdirde tekrar atacagimi sanmiyorum..
fakat aklim hep orada haklisin..
rastgele
Bul
Faruk abi oldukça zahmet çekmişsin ama sonuçta denizle içiçe olmak ve sporla yaşamak ömüre ömür katıyor. Fotoğrafların için teşekkürler Alkisdenizi gördükçe bizlerin de içi açılıyor. Rastgelsin abicim.76
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
Atakan_YeniFoca yazdı:Faruk abi oldukça zahmet çekmişsin ama sonuçta denizle içiçe olmak ve sporla yaşamak ömüre ömür katıyor. Fotoğrafların için teşekkürler Alkisdenizi gördükçe bizlerin de içi açılıyor. Rastgelsin abicim.76
tesekkurler Atakan..

yukarida yazdiklarina aynen katiliyorum....
balik tutmak cok guzelde,orada(denizde)olmak cok-cok guzel...
sizlerede rastgele
Bul
abi, yani sen şimdi paragat attıkça gençleşiyor musun?..Siyirdim
niçin hala parmaklarım ağrıyor demiyorsun?HappyHappyHappy
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:abi, yani sen şimdi paragat attıkça gençleşiyor musun?..Siyirdim
niçin hala parmaklarım ağrıyor demiyorsun?HappyHappyHappy
yesil yazilar dogru...Alkis
kirmizi yazilar yanlisHadiordanSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sezonun ilk mırmırı mariner8 26 5,380 11-05-2011, 01:13
Son Yorum: mariner8
  Sezonun İlk Sarıkanatları nihatkr 34 5,268 23-09-2010, 18:34
Son Yorum: FuRkAn *
  sezonun ilk kalamarı mariner8 27 5,306 11-06-2010, 14:00
Son Yorum: dincobey
  lapinavcısı'ından sezonun ilk balıkları.... (23nisan) lapinavcısı_brs 24 5,317 04-05-2010, 12:40
Son Yorum: lapinavcısı_brs
  Sezonun İlk Tavalıkları mariner8 28 4,018 18-04-2010, 19:43
Son Yorum: bucalıfikret
  imaret'te sezonun ilk balıkçılığı naxos 5 36 4,907 11-03-2010, 17:16
Son Yorum: Burak Karadeniz
  sezonun ilk mırmırı(benim için) HIDIR 39 5,306 04-09-2009, 02:27
Son Yorum: uzman42
  turna sezonun ilk avı kovboy 19 4,361 04-05-2009, 16:57
Son Yorum: yalova tatar
  çorum çomar barajında bu sezonun ilk sazanları balıkcı uğur 19 3,897 16-07-2008, 23:58
Son Yorum: ilerya
  sezonun ilk turna avı kovboy 26 6,056 17-04-2008, 09:30
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi