27-04-2010, 00:42
Kafamız hep balıkla dolu olduğundan Kayınpederinin rahatsızlığını ancak konuyu bir kez daha okuyunca farkedebildim kusura bakma Bahadırcım.Büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin kardeşim.

Silikonlu(kefal sahtesi) sırtı takımı
|
27-04-2010, 00:42
Kafamız hep balıkla dolu olduğundan Kayınpederinin rahatsızlığını ancak konuyu bir kez daha okuyunca farkedebildim kusura bakma Bahadırcım.Büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin kardeşim.
![]()
27-04-2010, 08:39
bahadır abi yeni malzelerinin avcı olması dileklerimle,av sonucunu bekliyoruz artık.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
27-04-2010, 15:43
rauf yazdı:Sırtı,sıyırtma veya sahte yem(genelde rapala olrak tabir edilir) Hedef balığa ve av yapılan yöreye göre ufak tefek değişiklik gösterir.Ben kendi tecrubeme dayanarak bölgemde bulunan balıklara göre avlanma tekniklerim vardır.Akdenizde palamut yoktur bunun yanında yazılı orkinos palamutu vardır sınırlı sayıda tutulması zaruridir cingene palamutunu istanbulda 5 kilo sınırı olmasına karşın yazılı orkinosta 3-4 ile sınırlıdır. İlgin için çok teşekkürler Rauf abicim. Bir ara bu daldırıcıdan almıştım. Kullanan bir iki arkadaşım çok dönüyor demişti. Demek çıkarıp deneme zamanı geldi. Sanırım aşağıdaki ; ![]() Sağ üst köşede klipsli fırdöndü ile kullanın diye bir uyarı notu da var; ![]() Ayrıca dalan tip sahtelerle kullanıma uygun değildir diye yazıyor. Bunları da dikkate alarak deneyeğim. Selamlarımla, rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
27-04-2010, 15:46
orhanekmekci yazdı:Kayınpederine geçmiş olsun Bahadır,Allah şifalar versin.Bahcesininde maşallahı varmış meyveyi dalından koparmanın keyfide bi başka oluyorTeşekkür ederim Orhan abicim. Sizlere de rastgele... mariner8 yazdı:Bahadır arkadaş ilk önce kayınpederine geçmiş olsunTeşekkür ederim Ahmet abi, rastgele... Albatros-gr yazdı:Bahadir,daha ilk mesajimda,yazacaktim..fakat sahte muhabbetinden,unuttum..Rica ederim Faruk abi. Teşekkürler. yycolak yazdı:Kafamız hep balıkla dolu olduğundan Kayınpederinin rahatsızlığını ancak konuyu bir kez daha okuyunca farkedebildim kusura bakma Bahadırcım.Büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin kardeşim.Estağfurullah Yalçın abim.Teşekkür ederim. ANTALYALI07 yazdı:bahadır abi yeni malzelerinin avcı olması dileklerimle,av sonucunu bekliyoruz artık.Sağolasın Aytekin. İnşallah paylaşacağız.Sana da rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
27-04-2010, 15:51
Bahadır Sarıca yazdı:İlgin için çok teşekkürler Rauf abicim.Bahadir,bu KATAVITHISTIS(bizim burada boyle diyorlar) ile ben av yapmadim..netice aliyorlar mi,aliyorlar..dediklerine gore.. sadece sirti cekilirken cok mu,cok agir olurmus..dediklerine gore..ve balik tutuldugunda suyun yuzeyine cikarmis... ben sirtinin cok agirlasmasi durumuna kafam takildi..ve kullanmaya niyet etmedim.. kisacasi her seyde oldugu gibi olumlu ve olumsuz taraflari var
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
27-04-2010, 15:54
Albatros-gr yazdı:Bahadir,bu KATAVITHISTIS(bizim burada boyle diyorlar) ile ben av yapmadim..netice aliyorlar mi,aliyorlar..dediklerine gore.. Deneyip görelim Faruk abim. Kenarda atıl duruyordu, bir gün lazım olur deyip almıştım. Demek günü geldi ![]() ![]() ![]()
27-04-2010, 15:58
Bahadır Sarıca yazdı:Deneyip görelim Faruk abim. Kenarda atıl duruyordu, bir gün lazım olur deyip almıştım. Demek günü geldibir dene Bahadir..rastgelsin.. netice alacagin kesin.. ![]() benim senden ogrenmek istedigim(denedikten sonra)sirtinin ne kadar agirlastigi...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
27-04-2010, 16:01
Albatros-gr yazdı:bir dene Bahadir..rastgelsin.. Su kesiminin iyi olacağını tahmin ediyorum ama... Denemelerin sonuçlarını paylaşırım. ![]() Bu arada başka deneyimi olan yok mu ![]() ![]()
29-04-2010, 02:30
Var var ben varım.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şaka,şaka,şaka,şaka.....
20-12-2011, 17:11
Merhaba Bahadir bey,
Silikon kefalleriniz cok guzel ise yaraacagini dusunuyorum. Acaba markasi nedir ve nerden aldiniz ogrenebilir miyim? Tesekkurler rastgelsin TUNA KAYA |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silikonlu Levrek Çaparisi | Bahadır Sarıca | 44 | 7,913 |
23-09-2011, 15:36 Son Yorum: Bahadır Sarıca |
|
Yüzey sırtı takımı | Bahadır Sarıca | 14 | 5,575 |
12-05-2009, 00:53 Son Yorum: orhanekmekci |