Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ordudan somon avi
Mehmet ali abicim özlemişim seni be abi,
Sana yakışır abim benim bütün somonlar sana helal olsun afiyetler olsun..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
tebrikler m ali abi..süper balıklar bunlar çiftlikten kaçan somonlar değilmi??Siyirdim
Seerf
Bul
abi gerçekten özledik seni. bir video çalışması yapsan sesini sazını duysak şimdi iyi gelirdi gerçekten.özlem avı ikinci planda bıraktı abi özür ,av harika yemekten tattık bizde ellerine sağlık nice bereketli güzel avlara rastgele.selamlar saygılar.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
BALIK and OZAN yazdı:tebrikler m ali abi..süper balıklar bunlar çiftlikten kaçan somonlar değilmi??Siyirdim

Ozan'cım Ordu yeterince Kuzey'de değil mi ki Hadiordan Siyirdim

Şaka bir yana Kuzey Kutbuna gitmeden o zevki yaşamak lazım Ozan Wink , doğrusu benim fena canım çekti o balığı avlamayı Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Ozan'cım Ordu yeterince Kuzey'de değil mi ki Hadiordan Siyirdim

Şaka bir yana Kuzey Kutbuna gitmeden o zevki yaşamak lazım Ozan Wink , doğrusu benim fena canım çekti o balığı avlamayı Smile
valla benimde canım cekti,olsada tutsak..geçen haftalarda bizim bölgeye yakında dereye girmişti balıklar o zaman gitmedik..
Seerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler sayın balıkcımAlkissomonlar harika görünüyor.Bir şey soracağım bu balık önceleride karadenizde varmıydıGulumsebereketli afiyet olsunSeerf
sayın balıkçım bu balık önceleri karadenizde yoktu havuzlar kuruldu levrek ve somon üzerine bu havuzlar zamanla yunuslar tarfında patlatılınca balık karadenize yayıldı kışın havalar çok soğuk olunca kenara yaklaşıyor ve mepsle avlaması kolaylaşıyor normal yemede geliyor şu an tam mevsimi diyebiliriz.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Gulumse
doktor yazdı:Tebrik ederim Mehmet Ali abi çok güzel balıkçılık yapmışsın yakalamasıda çok zevkli olmuştur devamı daha bereketli olur inşallah saygılar sayın balıkçım.AlkisAlkis76
inşallah sayın balıkçım tutukça siz değerli arkadaşlarımla paylaşacamGulumse
İSTAVRİTCİ
Bul
turna yazdı:Adaşım ellerine sağlık, süper av olmuş, yemekler şahane inşallah bir yerlerimiz şişmez, sazı almışsın eline ama sesini duyamıyoruz.
inşallah yakında sazın sesdinine duyarsınızGulumse
İSTAVRİTCİ
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Mehmet ali abicim özlemişim seni be abi,
Sana yakışır abim benim bütün somonlar sana helal olsun afiyetler olsun..AlkisAlkisAlkis
ahmetim söz fazla tutarsam sanada gönderecemGulumse
İSTAVRİTCİ
Bul
BALIK and OZAN yazdı:tebrikler m ali abi..süper balıklar bunlar çiftlikten kaçan somonlar değilmi??Siyirdim
evet ama artık karadenizin somonları olmuşlar bazıları çiftlik standartının çok üstündelerGulumse
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ordudan barbun ve levrek avı istavritci 27 5,856 08-07-2009, 22:16
Son Yorum: Ege
  ordudan balık avı ve manzara istavritci 59 8,667 29-04-2009, 22:08
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi