Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hus213 yeni üyemiz
Albatros-gr yazdı:Huseyin abi..ailemize hosgeldin
iyi paylasimlar

hoş bulduk kardeşim sende yunanistan yazmışsın görüntündeki teknende harika sinaritlerde bir başka güzel afiyet olsun daha büyük avlar diyorum rasgele
Bul
aahmet yazdı:hüseyin ağbi aramıza hoş geldin.

hoş bulduk kardeş elektirikçi yazmışsın otomu tesisatmı çupranda bir harikaymış istanbulda nerede yakaladın onu afiyet olsun nice çupralara diyorum rasgele.
Bul
aahmet yazdı:hüseyin ağbi aramıza hoş geldin.

kardeş seni bucalının resmi ile karıştırdım ama inşallah sende çuprayı yakalarsın
Bul
orhanekmekci yazdı:Aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim.

orhan kardeş hoş bulduk inşallah bir günde beraber çıkarız balığa nerelerde avlandığını yazarsan memnun olurum tekne varmı yokmu.bol avlar rasgele.
Bul
orhanekmekci yazdı:Aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim.

orhan kardeş sonradan fark ettim bornova yazısını bende bornovada evka 4 de oturuyorum sen bornavanın neresinde oturuyorsun.
Bul
hus213 yazdı:yalçıncığım teşekkür ederim seni hep orada görmek mutluluk verir hepimize diyorum çünkü diğer arkadaşlarada yazdım şarkıda da dediği gibi elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmıyacak diyorum.seni öpüyorum fakat bu kısa zamanda sanırım birazıcık hüseyin abini tanımışsındır ben yüz yüze görüşmekten daha çok hoşlanırım bu nedenden hele bir ramazan geçsin birbirimize daha yakın olacağımızdan emin olabilirsin öptüm seni hayırlı işler bir ekmeğe tenezzül etmiyenlerle karşılaş.

Buluşuruz Hüseyin abicim.Yakında bir organizasyon yapar kurtları dökeriz Egenin serin sularına.Teşekkür ederim abicim.76
Bul
yycolak yazdı:Buluşuruz Hüseyin abicim.Yakında bir organizasyon yapar kurtları dökeriz Egenin serin sularına.Teşekkür ederim abicim.76

yalçın öğlende gereken yerlere teşekkür ettikten sonra bornovada işim vardı indim. yapılması gereken olmamış bende tekrar atladım arabaya doğru metroya metroyla konak çıktım konak vapur iskelenin önüne oradan ver elini yayansahilde o sıcağın altında yürümek delilikten başka bir şey değil ama benim hoşuma gidiyor göztepe vapur iskelesine kadar güzel bir spor oluyor yürüdüğüm güzergah üzerinde gölgelik yerler var biraz dinleniyorum tekrar geiye daha yeni geldim bakyım bir şeyler karalamışsın bende bir şeyler tıngırdıyayım dedim iyi yaptımmı
Bul
hus213 yazdı:yalçın öğlende gereken yerlere teşekkür ettikten sonra bornovada işim vardı indim. yapılması gereken olmamış bende tekrar atladım arabaya doğru metroya metroyla konak çıktım konak vapur iskelenin önüne oradan ver elini yayansahilde o sıcağın altında yürümek delilikten başka bir şey değil ama benim hoşuma gidiyor göztepe vapur iskelesine kadar güzel bir spor oluyor yürüdüğüm güzergah üzerinde gölgelik yerler var biraz dinleniyorum tekrar geiye daha yeni geldim bakyım bir şeyler karalamışsın bende bir şeyler tıngırdıyayım dedim iyi yaptımmı

yalçın levrekçinin hikayelerini okudunmu okumadıysan oku gülmezsen benim seni gıdıkladığımı düşün muhakkak gülersin
Bul
Ben iki yıldan fazladır siteye yazılmış her yazıyı muhakkak okurum Hüseyin abicim mutlaka onlarıda okumuşumdur.Ama bazen gülerim bazen ağlarım.Zamanla sende yaşayacaksın bu gidişle.Burada çok içli-dışlıyız.Birbirimizi çok severiz.Seni zaten sevdik.Sende bizi seveceksin mutlaka..76Wink
Bul
hüseyin abicim aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim. bu büyük ailede çok güzel insanlar hepsi birbirinden değerli sizde öyle olacaksınız buarası bağımlılık yapıyor söylemedi demeyin..
sevgiler saygılar rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni üye okan6parmak 14 2,438 25-02-2015, 19:49
Son Yorum: mudanya
  İzmir Yeni Foça' dan selamlar armağan poyraz 15 2,769 26-09-2014, 11:12
Son Yorum: orhanekmekci
  yeni üyeden selamlar :) classone 15 3,126 18-06-2013, 22:09
Son Yorum: Albatros-gr
  yeni üye Bigracer Bigracer 36 3,169 30-03-2013, 01:00
Son Yorum: Bigracer
  yeni gelen arkadaslar ve eski abiler ve kardesler geri döndüm SpinAvcısı 22 3,307 11-02-2013, 16:47
Son Yorum: SpinAvcısı
  yeni üye oldum amatör balıkçı 22 3,620 13-11-2012, 17:37
Son Yorum: bucalı Murat
  sessizkuşçu yeni üye sessizkuşçu 22 2,930 11-10-2012, 12:34
Son Yorum: orhanekmekci
  naikon35 yeni üye naikon35 17 2,185 13-06-2012, 14:04
Son Yorum: naikon35
  Yeni Geldim AmatörBalıkcı19 40 4,378 02-06-2012, 20:46
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  Manisa team yeni üyelik ramazancoban 31 3,524 15-03-2012, 08:58
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: