Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At-çek ile Torik avım
doktor yazdı:Cahit abim tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsınız maşallah torikler süper bide avcılığı at çek takımla yapmışsınız ne zevk almışsınızdır gerçi anlatımınızdan da belli devamı daha bereketli olur daha da büyüğünü tutarsınız inşallah saygılar.AlkisAlkis76

Teşekkürler ediyorum Şerif kardeşim.Sağol.Sevgiler..
Bul
gobekbalığı yazdı:cahit abi ultra süper bir av olmuş gelibolunun neresi abi burası şu on gün içinde gitme ihtimalım varda çok canım çekti beaa tebriklerAlkis

Sevgili Muharrem,tam olarak isim vermem pek doğru olmaz.Bu merada avlanan kardeşlerimiz adına etik olmaz.Beni anlayacağını umuyorum.Sadece Boğaz tarafı olduğunu söyleyebilirim.Sevgiler..
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Kardeşim senin at çek ile balık tutma azmine hayranım.Senin bitmez tükenmez at çek denemelerini Allah bu güzel torikle ödüllendirdi.Seni bir kez daha tüm kalbimle kutlarım.Sevgilerimle.

Can dostum,kardeşim teşekkürler ediyorum.Senin Sinarit avına olan düşkünlüğün benim at-çek avımla örtüşüyor.Bende seni Sinarit avında seyretmekten büyük keyif alıyorum.Allah neşemizi,muhabbetimizi artırsın.Sevgiler kardeşime...
Bul
abicim gönülden tebrik ediyorum. emeğinizin karşılığını vermiş yaradan. harika bir av olmuş. tüm ekibi kutluyorum .güzel avlarınızın devamını diliyorum. rastgele...AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:abicim gönülden tebrik ediyorum. emeğinizin karşılığını vermiş yaradan. harika bir av olmuş. tüm ekibi kutluyorum .güzel avlarınızın devamını diliyorum. rastgele...AlkisAlkisAlkis

Sevgili İsmail çok teşekkürler.Sağol.Tüm ekipten sana sevgiler...
Bul
hay maaşallah kartpostallık olmuş torikler , elinize sağlık
Bul
çok güzel bir rapor eşliğinde harika torikler..epey yorulmanıza değmiş doğrusu tebrik ederim ustam.cahit abi ben üstadların raporlarına kesinlikle yazmam neden biliyormusun üstad olanlar kendi avlarını insanlara anlatmaktan başkasının avlarına bakmaz değer bile vermezler.sadece ben derler. sizi izliyorum ve siz her balık raporuna yorum yazma gayreti içindesiniz ve yazıyorsunuz bilgileri paylaşıyorsunuz ve raporlarınızıda işte benim üstadım siz gibi olmalı..rapor ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.. saygılarımlaAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cahit abi,bu güzel av ve rapor için ne denilebilirki. AlkisAlkisAlkis Ellerinize emeğinize sağlık.Güzel paylaşımın ve içeriğindeki bilgiler için de ayrıca teşekkürler.Afiyet olsun Seerf

Merak ettiğim birşey var,rapalaları ağırlıksız mı kullandınız.Çok uzaktan almadınız sanırım balıkları.
Selamlar...Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
efese yazdı:hay maaşallah kartpostallık olmuş torikler , elinize sağlık

Teşekkürler ediyorum.Sağol.Sevgiler...
Bul
araphüso26 yazdı:çok güzel bir rapor eşliğinde harika torikler..epey yorulmanıza değmiş doğrusu tebrik ederim ustam.cahit abi ben üstadların raporlarına kesinlikle yazmam neden biliyormusun üstad olanlar kendi avlarını insanlara anlatmaktan başkasının avlarına bakmaz değer bile vermezler.sadece ben derler. sizi izliyorum ve siz her balık raporuna yorum yazma gayreti içindesiniz ve yazıyorsunuz bilgileri paylaşıyorsunuz ve raporlarınızıda işte benim üstadım siz gibi olmalı..rapor ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.. saygılarımlaAlkisAlkis

Güzel sözleriniz için teşekkürler ediyorum..Üsdat kardeşlerim ellerinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar.Sizin yaptığınız avlar onları hep mutlu ediyor.İnanki sadece ben demezler.Onlar senin büyüğün.İncitme,kırma onları.Onlar yazmasada sen yinede yaz.Büyürsün...Sağlıcakla kal..Yanaklarından öpüyorum.Sevgiler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  The fastest in the sea...torik Cahit Acun 25 4,018 25-12-2013, 11:27
Son Yorum: Cahit Acun
  Torik Cahit Acun 20 3,051 09-12-2013, 09:51
  At-çek lüfer avim Cahit Acun 29 4,602 25-10-2013, 09:00
  Spin ile Lüfer avım Cahit Acun 27 4,173 13-09-2013, 13:30

Hızlı Menü: