Yorumları: 1,808
Konuları: 99
gobekbalığı yazdı:cahit abi ultra süper bir av olmuş gelibolunun neresi abi burası şu on gün içinde gitme ihtimalım varda çok canım çekti beaa tebrikler
Sevgili Muharrem,tam olarak isim vermem pek doğru olmaz.Bu merada avlanan kardeşlerimiz adına etik olmaz.Beni anlayacağını umuyorum.Sadece Boğaz tarafı olduğunu söyleyebilirim.Sevgiler..
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Kardeşim senin at çek ile balık tutma azmine hayranım.Senin bitmez tükenmez at çek denemelerini Allah bu güzel torikle ödüllendirdi.Seni bir kez daha tüm kalbimle kutlarım.Sevgilerimle.
Can dostum,kardeşim teşekkürler ediyorum.Senin Sinarit avına olan düşkünlüğün benim at-çek avımla örtüşüyor.Bende seni Sinarit avında seyretmekten büyük keyif alıyorum.Allah neşemizi,muhabbetimizi artırsın.Sevgiler kardeşime...
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
hay maaşallah kartpostallık olmuş torikler , elinize sağlık
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
çok güzel bir rapor eşliğinde harika torikler..epey yorulmanıza değmiş doğrusu tebrik ederim ustam.cahit abi ben üstadların raporlarına kesinlikle yazmam neden biliyormusun üstad olanlar kendi avlarını insanlara anlatmaktan başkasının avlarına bakmaz değer bile vermezler.sadece ben derler. sizi izliyorum ve siz her balık raporuna yorum yazma gayreti içindesiniz ve yazıyorsunuz bilgileri paylaşıyorsunuz ve raporlarınızıda işte benim üstadım siz gibi olmalı..rapor ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.. saygılarımla

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Cahit abi,bu güzel av ve rapor için ne denilebilirki.

Ellerinize emeğinize sağlık.Güzel paylaşımın ve içeriğindeki bilgiler için de ayrıca teşekkürler.Afiyet olsun
Merak ettiğim birşey var,rapalaları ağırlıksız mı kullandınız.Çok uzaktan almadınız sanırım balıkları.
Selamlar...
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
efese yazdı:hay maaşallah kartpostallık olmuş torikler , elinize sağlık
Teşekkürler ediyorum.Sağol.Sevgiler...
araphüso26 yazdı:çok güzel bir rapor eşliğinde harika torikler..epey yorulmanıza değmiş doğrusu tebrik ederim ustam.cahit abi ben üstadların raporlarına kesinlikle yazmam neden biliyormusun üstad olanlar kendi avlarını insanlara anlatmaktan başkasının avlarına bakmaz değer bile vermezler.sadece ben derler. sizi izliyorum ve siz her balık raporuna yorum yazma gayreti içindesiniz ve yazıyorsunuz bilgileri paylaşıyorsunuz ve raporlarınızıda işte benim üstadım siz gibi olmalı..rapor ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.. saygılarımla

Güzel sözleriniz için teşekkürler ediyorum..Üsdat kardeşlerim ellerinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar.Sizin yaptığınız avlar onları hep mutlu ediyor.İnanki sadece ben demezler.Onlar senin büyüğün.İncitme,kırma onları.Onlar yazmasada sen yinede yaz.Büyürsün...Sağlıcakla kal..Yanaklarından öpüyorum.Sevgiler.