06-01-2012, 23:26
bahriyeli yazdı:ohh ohh ne güzel keyifler alınmış imrenmemek elde değil her zamanki gibi balıklarda süper devamına diyorum süpersiniz.İso, sen yılbaşında yolu açtın

gezginci emmi maydonozda
|
06-01-2012, 23:26
bahriyeli yazdı:ohh ohh ne güzel keyifler alınmış imrenmemek elde değil her zamanki gibi balıklarda süper devamına diyorum süpersiniz.İso, sen yılbaşında yolu açtın ![]() ![]()
06-01-2012, 23:41
ALTAYLI yazdı:Kamil kardeşim, bizimle birlikte olmak, neşe-i sohbetle ortama keyif katmak böyle bir kaptan varken her daim ben pupa yelken demeye hazırım bre. ![]() ![]() 06-FB-58
06-01-2012, 23:50
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
06-01-2012, 23:55
Kamil ILIPINAR yazdı:böyle bir kaptan varken her daim ben pupa yelken demeye hazırım bre.ÇİMARİVA ![]()
06-01-2012, 23:57
Albatros-gr yazdı:Maydanoz team supersiniz.... olurmu akrabam biz orada yemeklik tutduk kırmızıları ankaralık olsaydı benim oltalar gopezden başkasını yakalamazdı inan ![]() ![]() ![]() ![]() 06-FB-58
07-01-2012, 00:13
Vallaha helal olsun gezginci emmi.
Muhabbete, keyfe, balık bahanesiyle gidiyorsun. Herkes yapamaz. Maydonoz ekibiyle de süper keyif olmuş güzel balıklar almışsınız. Tüm ekibe tebrikler. Afiyetle. KEyifler daim olsun. ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
07-01-2012, 00:41
yalçın ve ercan abim süpersiniz.maydanoz tim iş başında bir tane gprs edinin artık zamanında mera bulunsa kim bilir neler olacakmış.. ertürk ede selamlar
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
07-01-2012, 01:03
araphüso26 yazdı:yalçın ve ercan abim süpersiniz.maydanoz tim iş başında bir tane gprs edinin artık zamanında mera bulunsa kim bilir neler olacakmış.. ertürk ede selamlar Bu hafta alıyorum abicim. Açk deniz için olmazsa olmaz oldu artık. Allahtan fotodaki balıkçı arkadaş telefonla kıyıya yakın bir kerteriz tarif etti de balığı boğduk. 5 mil dışarı çıkmaya gerek kalmadı ![]()
07-01-2012, 10:56
Güzel bir buluşma olmuş, bu harika ortam için her birinizi ayrı ayrı tebrik ederim. afiyetler ola.
![]()
07-01-2012, 11:19
ellerinize saglık mükemmel tek kelimeyle harika bazıları yakalar pişirir yer içer zevk alır bizde böyle seyreder zevk alırız sağolun arkadaşlar iyiki varsınız
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|