Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gezginci emmi maydonozda
bahriyeli yazdı:ohh ohh ne güzel keyifler alınmış imrenmemek elde değil her zamanki gibi balıklarda süper devamına diyorum süpersiniz.AlkisSeerfAlkis
İso, sen yılbaşında yolu açtın Seerf biz de devam ettirdik abisi. Balık işin bir başka keyfi idi, sohbet muhteşemdi76 senin de kulaklarını çınlattık ha
Bul
ALTAYLI yazdı:Kamil kardeşim, bizimle birlikte olmak, neşe-i sohbetle ortama keyif katmak Seerfiçin yüzlerce KM'yi kat ederek gelmen emin ol bizim için değişilmez bir değer oldu. Sana GEZGİNCİ denmesi boşa değil. Katıldığn ortama kattıkların tek kelime AlkisAlkisnır. Ne zaman istiyorsan kapımız hep açıktr. Birlikte geçirdiğimiz günün özeti fotolardan okunsa da bu keyfi yaşayan bilir.Smile [B]BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE deyimi işte böyle ortaya çıkmış. Tekrar hoşgeldin. Sağ salim yuvana dönmüş olman ayrıca sevindirdi. Yorgunluk dediğin 2 günde çıkar. Yaşananların tadı yıllarca kalrAlkis76
[B]Yalçın
kardeşime bizleri misafir edebilmek için gösterdiği canı sıcaklık için ayrcaAlkisAlkis Sağolasın kardeşim. Sana az biraz zahmet verdikSnifsinf
Ertürk sen zaten bzim CONAN'ımızsın Sana da teşekkürler.
Her av seferimiz inşallah böyle keyifli olur

böyle bir kaptan varken her daim ben pupa yelken demeye hazırım bre.Wink
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Seerf hey 41 kere maşallah beeekibe bak bizede kısmet olur işallah yalçınım çadır kurmak için yer varmı senin bahçede ..imrendim vallahi bereketli olmuşş balığıda kırmışsınız. Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:böyle bir kaptan varken her daim ben pupa yelken demeye hazırım bre.Wink
ÇİMARİVA 76 durumunda bekliyoruz abisi
Bul
Albatros-gr yazdı:Maydanoz team supersiniz....Alkis
tabii bu defa Kamil`in de katkilari varAlkis
hem Kamil bakiyorum..terfi etmissin..gopezleri birakip kirmizilara baslamissin..helal olsun.Alkis
muhabbetiniz daim olsun beyler....
maydanoz team`in avlarini zevkle izlemeye devam edecegizSeerf
Maydanoz team`in baskani Yalcin..olmasi gerek ..benceAlkis

olurmu akrabam biz orada yemeklik tutduk kırmızıları ankaralık olsaydı benim oltalar gopezden başkasını yakalamazdı inan Siyirdimilerde maydonozdan bayağı bir şenlikli fotolar geleceğini umut ediyorum yavaş yavaş oranın şifresini çözüyor şekerimle ercan abi.bizmi misafire zeval olmaz canımm.şimdilik balıklarındişleri nasıl temizlenir onu öğreniyorum şekerimden.diş fırçasını görünce çok güldüm içten tabi Boboama işin inceliğiymiş Alkisgüzel fikir bundan sonra bende öyle yapacam balıklara.
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Vallaha helal olsun gezginci emmi.
Muhabbete, keyfe, balık bahanesiyle gidiyorsun. Herkes yapamaz.
Maydonoz ekibiyle de süper keyif olmuş güzel balıklar almışsınız.
Tüm ekibe tebrikler.
Afiyetle. KEyifler daim olsun.AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
yalçın ve ercan abim süpersiniz.maydanoz tim iş başında bir tane gprs edinin artık zamanında mera bulunsa kim bilir neler olacakmış.. ertürk ede selamlarAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:yalçın ve ercan abim süpersiniz.maydanoz tim iş başında bir tane gprs edinin artık zamanında mera bulunsa kim bilir neler olacakmış.. ertürk ede selamlarAlkis Rose

Bu hafta alıyorum abicim. Açk deniz için olmazsa olmaz oldu artık. Allahtan fotodaki balıkçı arkadaş telefonla kıyıya yakın bir kerteriz tarif etti de balığı boğduk. 5 mil dışarı çıkmaya gerek kalmadı76
Bul
Güzel bir buluşma olmuş, bu harika ortam için her birinizi ayrı ayrı tebrik ederim. afiyetler ola.Alkis
Bul
ellerinize saglık mükemmel tek kelimeyle harika bazıları yakalar pişirir yer içer zevk alır bizde böyle seyreder zevk alırız sağolun arkadaşlar iyiki varsınız
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi