Yorumları: 609
Konuları: 40
Cahit Acun yazdı:Canım kardeşim sen meğerse perişan olmuşsun.Acil Levrek avlaman lazım.Yada bir an evvel kendini denize atman lazım.Ben ortalığı mahvetmişim de haberim yok.Allah sabır versin.Görülmemiş bir özlem. Levreğe olan özlem bu kadar güzel dile dökülemezdi.Ne diyeyim?...
Ya üstadım hiç levrek avına çıkmadım. Olta bile sallamadım. Sadece sitede sizin paylaştıklarınız ve diğer paylaşımlar. Ben güzele dokunmadan aşık olmuşum. Bu nasıl bir tutku. Yanıyorum tutuşuyorum. Tutsam nasıl yanıcam Allah'ım bilir... Ya ben ne yapayım
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
paylaşım için teşekkürler bişeyler daha bilgi dağarcığımıza katılmış oldu teşekkürler.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
LeVrEkCi yazdı:ah be abi ben o levreğin herşeyini özledim,levrek avına giderkenki heyecanı özledim,levrek tutmak için yem tutarken ah küçük bir ispari gelsede işim kolay olsa deyişimi özledim,levrek oltasını salarken ki heyecanımı özledim,balık geldikten sonra çekerken hadi be koçum hayırlısıyla bi gel deyişimi ve o anki kalbimin atış sesini özledim,5 kg üstü geldiğinde ayaklarımın tutmayarak sandala oturup o şekilde misinayı çekmeyi özledim,balık tekneye gelince attığım çığlığı özledim,o balığı diğer teknelerden gelen dostlarımın kutlamalarıyla onlara göstermeyi özledim,kıyıya gelince yapılan kutlamaları ve sahildeki insanların bakışların özledim,ve tabiiki masadaki halini özledim

seni artık kimse kurtaramaz acilen bir levrek avı yapman lazım.yda doktorum,a müraöat yapda sana bir derman bulsun.

GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
cahit ustam paylaşım için teşekkürler şu kış gününde milleti kaşındırıyorsun
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
maxtar yazdı:Ya üstadım hiç levrek avına çıkmadım. Olta bile sallamadım. Sadece sitede sizin paylaştıklarınız ve diğer paylaşımlar. Ben güzele dokunmadan aşık olmuşum. Bu nasıl bir tutku. Yanıyorum tutuşuyorum. Tutsam nasıl yanıcam Allah'ım bilir... Ya ben ne yapayım 
Yananı Allah görür be Metin.Sende bu tutku olduktan sonra yakındır paşayı kandırman
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 609
Konuları: 40
ufuktan26 yazdı:Yananı Allah görür be Metin.Sende bu tutku olduktan sonra yakındır paşayı kandırman 
İnşallah abim. Amiiin
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
maxtar yazdı:İnşallah abim. Amiiin 
Ben de İstanbul a geldiğimde bol vaktim olursa bir sabah deneyeceğim.
Sabah kalkabilirsem tabi..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 10
Konuları: 2
tebrikler güzel av yapmışsınz. arkadaşlarda yardımcı olursa, bana gece kıyı avcılıgı ve yırtıcı balık avı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz ?
=)
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
fotokopici yazdı:paylaşım için teşekkürler bişeyler daha bilgi dağarcığımıza katılmış oldu teşekkürler.
Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağ ol.Sevgiler..
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Kamil ILIPINAR yazdı:cahit ustam paylaşım için teşekkürler şu kış gününde milleti kaşındırıyorsun 
Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağ ol.Sevgiler..