Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı
Cahit Acun yazdı:Canım kardeşim sen meğerse perişan olmuşsun.Acil Levrek avlaman lazım.Yada bir an evvel kendini denize atman lazım.Ben ortalığı mahvetmişim de haberim yok.Allah sabır versin.Görülmemiş bir özlem. Levreğe olan özlem bu kadar güzel dile dökülemezdi.Ne diyeyim?...

Ya üstadım hiç levrek avına çıkmadım. Olta bile sallamadım. Sadece sitede sizin paylaştıklarınız ve diğer paylaşımlar. Ben güzele dokunmadan aşık olmuşum. Bu nasıl bir tutku. Yanıyorum tutuşuyorum. Tutsam nasıl yanıcam Allah'ım bilir... Ya ben ne yapayım Mahcup
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
paylaşım için teşekkürler bişeyler daha bilgi dağarcığımıza katılmış oldu teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ah be abi ben o levreğin herşeyini özledim,levrek avına giderkenki heyecanı özledim,levrek tutmak için yem tutarken ah küçük bir ispari gelsede işim kolay olsa deyişimi özledim,levrek oltasını salarken ki heyecanımı özledim,balık geldikten sonra çekerken hadi be koçum hayırlısıyla bi gel deyişimi ve o anki kalbimin atış sesini özledim,5 kg üstü geldiğinde ayaklarımın tutmayarak sandala oturup o şekilde misinayı çekmeyi özledim,balık tekneye gelince attığım çığlığı özledim,o balığı diğer teknelerden gelen dostlarımın kutlamalarıyla onlara göstermeyi özledim,kıyıya gelince yapılan kutlamaları ve sahildeki insanların bakışların özledim,ve tabiiki masadaki halini özledimGulumseSeerfSeerf

Hiseni artık kimse kurtaramaz acilen bir levrek avı yapman lazım.yda doktorum,a müraöat yapda sana bir derman bulsun.Siyirdim76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
cahit ustam paylaşım için teşekkürler şu kış gününde milleti kaşındırıyorsun Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
maxtar yazdı:Ya üstadım hiç levrek avına çıkmadım. Olta bile sallamadım. Sadece sitede sizin paylaştıklarınız ve diğer paylaşımlar. Ben güzele dokunmadan aşık olmuşum. Bu nasıl bir tutku. Yanıyorum tutuşuyorum. Tutsam nasıl yanıcam Allah'ım bilir... Ya ben ne yapayım Mahcup

Yananı Allah görür be Metin.Sende bu tutku olduktan sonra yakındır paşayı kandırman Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Yananı Allah görür be Metin.Sende bu tutku olduktan sonra yakındır paşayı kandırman Seerf

İnşallah abim. Amiiin Affet
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
maxtar yazdı:İnşallah abim. Amiiin Affet

Ben de İstanbul a geldiğimde bol vaktim olursa bir sabah deneyeceğim.Gulumse

Sabah kalkabilirsem tabi..Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
tebrikler güzel av yapmışsınz. arkadaşlarda yardımcı olursa, bana gece kıyı avcılıgı ve yırtıcı balık avı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz ?
=)
Bul
fotokopici yazdı:paylaşım için teşekkürler bişeyler daha bilgi dağarcığımıza katılmış oldu teşekkürler.

Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağ ol.Sevgiler..
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:cahit ustam paylaşım için teşekkürler şu kış gününde milleti kaşındırıyorsun Siyirdim

Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağ ol.Sevgiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikili levrek'leri Cahit Acun 26 5,585 04-02-2015, 11:32
Son Yorum: Cahit Acun
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,800 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,425 01-10-2014, 23:29
  Şafak Levrek'leri Cahit Acun 38 5,375 18-07-2013, 19:53
  Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler Cahit Acun 55 19,896 13-08-2012, 11:50
Son Yorum: sedat3s77
  Kıyıdan Lüfer avı ve teknikleri Cahit Acun 44 5,525 14-02-2012, 22:01
  Hayalimizdeki Levrek kamışları Cahit Acun 28 3,703 02-11-2011, 21:26
Son Yorum: yycolak
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 8,949 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,331 26-12-2010, 23:09
  At-çek Levrek avcılığında dikkat edilmesi gereken hususlarSevgili arkadaşlarım,, Lev Cahit Acun 30 6,422 14-09-2010, 09:00

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi