16-03-2012, 16:29
hayırlı yolculuklar Reis..
görüştüğün arkadaşlarada çok selam..

ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
A Rh (+)
3 gün Antalya gezisi
|
16-03-2012, 16:29
hayırlı yolculuklar Reis..
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
16-03-2012, 16:30
LeVrEkCi yazdı:murat mahçup ettin beni bide o kadar beklemişsin teşekkür ederim.otele yerleşip kahvaltı ettim biraz dolaştım sahilde fırtına var zaten uçak piloto 60km ile esen fırtına var diye anons etti indikten sonra.resmen uçuyor burası. Rica ederim NIHAT abicim ne yaptimki ben zevkle bekledim abi senin sansindan 2 gundur basladi firtina insallah yarina kalmaz...
16-03-2012, 16:37
tahsinmersin yazdı:resime bakarmısınız,iki delikanlı ikisi de bir birinden yakışıklı. Rica ederim TAHSIN abi ne yaptimki ya alt tarafi 5 dakika ayakustu sohbet firsati yakalayabildim insallah kismetse gorusecegiz daha...
16-03-2012, 16:38
YaKaMoZ yazdı:Rica ederim NIHAT abicim ne yaptimki ben zevkle bekledim abi senin sansindan 2 gundur basladi firtina insallah yarina kalmaz... hava yatsada biraz, bir şeyler yapsak yav,nihat abi senin şansına havaya bakarmısın. ![]()
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
16-03-2012, 16:44
ANTALYALI07 yazdı:hava yatsada biraz, bir şeyler yapsak yav,nihat abi senin şansına havaya bakarmısın. Biraz zor gibi ruzgarin kesilmesi ben balugi gectimde NIHAT abiyle biraz muhabbet etsek oda yeter bana AYTEKIN sana calismiyorsan ziyaretine gidebiliriz uygunsa...
16-03-2012, 17:33
YaKaMoZ yazdı:Biraz zor gibi ruzgarin kesilmesi ben balugi gectimde NIHAT abiyle biraz muhabbet etsek oda yeter bana AYTEKIN sana calismiyorsan ziyaretine gidebiliriz uygunsa...olur tabiki ama benim yarın saat 14:00 e kadar işim var belki erkende bitebilir,nihat abi şu toplantıyı halletsin boşa çıkınca buluşuruz olmassa.olmadı dediğin gibi ziyarete gideriz.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
16-03-2012, 17:34
OOOO antalyaya varılmış buluşma olmuş bile ben geç kalmışım,
Nihat dönüş yolun açık olsun ne diyeyim.. ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
16-03-2012, 18:10
![]() ![]() ![]() Uzun_ahmet yazdı:OOOO antalyaya varılmış buluşma olmuş bile ben geç kalmışım, ![]() ![]() ![]()
16-03-2012, 18:55
aytekin,murat benim yarın 01:00 den sonra toplantılar bitiyor aslında bitmiyorda yarın öğleden sonrakine girmeyeceğim,araba kiralayamadım burada otelde fiatlar 3 katı antalyadan emaille görüştüm buraya servis yok yani araba kiralama işim yattı.yarın konuşalım duruma göre bişey düşünelim sizede uyarsa tabii.ama lütfen iş ev sakın ertelemeler yapmayın olursa olsun olmazsa canımız saolsun.
ben şu iskelenin yanına olta sallayayım diyorum da yem ne bulurum onu bilmiyorum işte.restorana karedes ve tavuk soracam artık.
16-03-2012, 19:01
LeVrEkCi yazdı:aytekin,murat benim yarın 01:00 den sonra toplantılar bitiyor aslında bitmiyorda yarın öğleden sonrakine girmeyeceğim,araba kiralayamadım burada otelde fiatlar 3 katı antalyadan emaille görüştüm buraya servis yok yani araba kiralama işim yattı.yarın konuşalım duruma göre bişey düşünelim sizede uyarsa tabii.ama lütfen iş ev sakın ertelemeler yapmayın olursa olsun olmazsa canımız saolsun. NİHAT abi sen akşam ne yapıyorsun bugün bir planınız varmı toplantılarla ilgili... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Antalya da tanışma ve balıkavı hakkında.. | ANTALYALI07 | 93 | 10,914 |
04-12-2008, 22:47 Son Yorum: alperburdur |
|
antalya durum merkez balıkdurumu | RIFAT YAMAN | 9 | 1,982 |
24-02-2007, 13:21 Son Yorum: AFALA |
|
antalya organizasyonu......? | ANTALYALI07 | 9 | 2,186 |
11-01-2007, 04:01 Son Yorum: haydud |