Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rastgelsin.:)
MaVrUşGiL yazdı:Bülent beyin takibinede çok sevindim Smile kendilerini VİP üye olarak sitemizde paylaşımda bulunmaya davet ediyorum ki Nihat abide yönetimde konu açıldığında kendisinden saygıyla söz eder Gulumse umarım siz ve Bülent beyle yüzyüze tanışma şansımız olur.
Viplik ne demek estafurullah..
İlginize teşekkür ederim..Smile
Bülent Sepetçioğlu
1960 - iZMİR
Bul
kengin yazdı:1-buranın tüm yöneticileri ve modları imzasında Amatör Balıkçı - Amatör Balık Avı yazarak ortak paydada beraber hareket edicez diyen tüm forumlarda ( forumların kuralları dahilinde ) istedikleri gibi özgürce fikirlerini ve tecrübelerini paylaşabilsinler.
2-benim tabi olduğum ve ortak paydada birleştik diyen diğer forumların yönetici ve modları,tabi oldukları forumların linklerini imzalarında taşıyarak ( bu forumun kuralları çerçevesinde ) özgürce fikirlerini paylaşsınlar.
3-bir balığın korunması için,veya yapılmış olan bir balık katliamı için,veya yasak olan bir avcılık şekli için aynı anda ortak payda paylaşımı yapan forumlar,konuyu açsın.üyelerinin fikir ve tecrübelerini alsın.
4-tebliğ,kanun ve bunları uygulayıp yürüten kuruluşlarda bir eksiklik görülürse,bu forumlar beraber hareket ederek,tebliğin değişmesi için fikirleri toplayıp,birleştirerek ortak bir fikir ortaya sunsunlar.
5-kanun uygulayıcı kurumlar zayıf kalıyorsa;etkin hale gelmeleri için bu forumlar beraber hareket etsin.
6-örnek;sakaryada yasak ağlar atılıyorsa,bu forumlar bana ne demeden hep beraber buna karşı çıksın.konuyu aynı anda tüm forumlarda açıp,şikayetleri aynı anda yapsınlar.
örnek;trol izmir kıyısını yasak zamanda harap ediyorsa yine herkez beraber hareket etsin.
7-amatör balık avcısıyım diyerek kurallara uymayanlara beraber tepki verilsin.

birlikten kuvvet doğar diyorum.bir elin nesi var iki elin sesi var diyorum.Gulumse
5-6 forumun sahipleri,yöneticileri ve modları birbiriyle yarışmadan,savaşmadan,kavga etmeden,kişisel çıkar düşünmeden beraber hareket etsinler bak neler olur diyorum.
kötü örnekler silinsin diyorum.amatör/sportif balık avcılarının ve balıkların sırtındaki asalaklar temizlensin diyorum.
Bu maddelerin hiç birine itiraz eden çıkmaz herhalde, icraata gelince ; neler olur denemeden herhangi bir öngörü ileri sürmek zor. Tahammül sınırları dar olan hiç denemesin derim.Her birey karşılıklı saygı çerçevesinde kalmak şartıyla eleştirilere açık ise deneyelim derim.Ben eleştirilere açığım..
Yönetimin olmadığı yerde karmaşa doğar,özgürlüklerin de sınırlarının belirtilmesi gerekir.Bu sınırları koyacak olan da birleşen forum adminleri olmalıdır bence..
Bul
kengin yazdı:çok yazıyorum kafanızı karıştırdım sanırım.
1-buranın tüm yöneticileri ve modları imzasında Amatör Balıkçı - Amatör Balık Avı yazarak ortak paydada beraber hareket edicez diyen tüm forumlarda ( forumların kuralları dahilinde ) istedikleri gibi özgürce fikirlerini ve tecrübelerini paylaşabilsinler.
2-benim tabi olduğum ve ortak paydada birleştik diyen diğer forumların yönetici ve modları,tabi oldukları forumların linklerini imzalarında taşıyarak ( bu forumun kuralları çerçevesinde ) özgürce fikirlerini paylaşsınlar.
3-bir balığın korunması için,veya yapılmış olan bir balık katliamı için,veya yasak olan bir avcılık şekli için aynı anda ortak payda paylaşımı yapan forumlar,konuyu açsın.üyelerinin fikir ve tecrübelerini alsın.
4-tebliğ,kanun ve bunları uygulayıp yürüten kuruluşlarda bir eksiklik görülürse,bu forumlar beraber hareket ederek,tebliğin değişmesi için fikirleri toplayıp,birleştirerek ortak bir fikir ortaya sunsunlar.
5-kanun uygulayıcı kurumlar zayıf kalıyorsa;etkin hale gelmeleri için bu forumlar beraber hareket etsin.
6-örnek;sakaryada yasak ağlar atılıyorsa,bu forumlar bana ne demeden hep beraber buna karşı çıksın.konuyu aynı anda tüm forumlarda açıp,şikayetleri aynı anda yapsınlar.
örnek;trol izmir kıyısını yasak zamanda harap ediyorsa yine herkez beraber hareket etsin.
7-amatör balık avcısıyım diyerek kurallara uymayanlara beraber tepki verilsin.

birlikten kuvvet doğar diyorum.bir elin nesi var iki elin sesi var diyorum.Gulumse
5-6 forumun sahipleri,yöneticileri ve modları birbiriyle yarışmadan,savaşmadan,kavga etmeden,kişisel çıkar düşünmeden beraber hareket etsinler bak neler olur diyorum.
kötü örnekler silinsin diyorum.amatör/sportif balık avcılarının ve balıkların sırtındaki asalaklar temizlensin diyorum.Affet
yine uzun yazdım sanırım.Hehe
bülent beyle-nihat bey görüşseler iyi olur sanırım.Gulumse
iyi geceler.
Her satırı ile AlkisAlkisAlkislanmaktadır. Kısaca ülkemizin sağlık sorunları, eğitim, ulaşım vs vs diye başlarsak bu 3 ana olmazsa olmazlara nedense yüzlerce olamıyorlar çıkar. Düşüncelerinize ve hedeflerinize kesinlikle saygı duyuyor ve elimizden geldiğince bu yönde mücadele veriyoruz. Her forum kendi içinde dinamiklerini oluşturuyor ''Her toplum gibi'' ve kurallarını koruma altına alıyor. Forumlar arası yol arkadaşlığı ortak payda ve kurallarda yapılabilir. Ancak sahip olunan kültürel gelişmişlik bir süre sonra hırsların devreye girmesiyle kişisel egolara zemin oluşturuyor ve başlıyor kısır tartışmalar. İşte o zamanda işin özünden uzaklaşılıyor.
Doğa sever amatörler olarak katkılarınızı ve paylaşımlarınızı bekleriz. Teşekkür ediyorum76
Bul
ALTAYLI yazdı:Her satırı ile AlkisAlkisAlkislanmaktadır. Kısaca ülkemizin sağlık sorunları, eğitim, ulaşım vs vs diye başlarsak bu 3 ana olmazsa olmazlara nedense yüzlerce olamıyorlar çıkar. Düşüncelerinize ve hedeflerinize kesinlikle saygı duyuyor ve elimizden geldiğince bu yönde mücadele veriyoruz. Her forum kendi içinde dinamiklerini oluşturuyor ''Her toplum gibi'' ve kurallarını koruma altına alıyor. Forumlar arası yol arkadaşlığı ortak payda ve kurallarda yapılabilir. Ancak sahip olunan kültürel gelişmişlik bir süre sonra hırsların devreye girmesiyle kişisel egolara zemin oluşturuyor ve başlıyor kısır tartışmalar. İşte o zamanda işin özünden uzaklaşılıyor.
Doğa sever amatörler olarak katkılarınızı ve paylaşımlarınızı bekleriz. Teşekkür ediyorum76

keşke ercan bey.hırslarımız ve egolarımız olmasa.Snifsinf
marjinal uç bir fikir olduğunun,sıkıntılı ve zor bir süreçte bunların olabileceğinin farkındayım.fakat neden olmasın.bu kişilerin elinde.
insanlar birbirlerine saygı duyarak yaklaştıktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum.belkide çok iyimserim,bilmiyorum.
hepimizin ortak amacı bu güzel hobimiz ve gelecekte çocuklarımıza birşeyler bırakmaksa,neden ortak fikirlerde hareket edilmesin.
forumlar birleşsin,tek çatı olsun demiyorum.forumlar arası admin-yönetici ve modlar gelecek için ortak noktalarda buluşup,üyelerini beraber yönlendirsin diyorum.
neden nihat bey veya serdar bey imzasında forumunun ismini taşıyarak mod olduğum foruma/yada başka bir foruma fikrini ve bilgisini yazamasın.
herkez burada olamaz,olmaz,bazısı olmak istemez.ruhu uymaz.muhabbeti uymaz.amacımız amatör/sportif balıkçıları bilgilendirmekse,neden birbirimize saygı duyarak ortaklaşa bunu yapmıyalım.
benim imzamda forum linki yazsa ne olur ercan bey.sizi bu dostlarınızdan kim ayırabilir.
nihat beyin imzasında kendi forumunun linkiyle bizim foruma gelse ne olur.beni kim koparabilir oradan.
insanlar nerde olmak isterse,nerede huzur buluyorsa orada dursun.orada yazsın.ama amaçlar ortaksa beraber yapılsın.
kısır kavgaların ve en büyük benim yarışının doğaya bir faydası yok.ne yazık ki zararı var.

inşallah hayallerimiz gerçekleşir.önümüzdeki günlerde bu süreç netleşmeye başlar.sonuçları kötü olur üzülürüm açıkçası.
hepinize rastgelsin.Gulumse
Bul
biz buna varız kamil bey her yazdıgınıza katılıyor onaylıyor destekliyoruz.Seerf
Bul
kengin yazdı:keşke ercan bey.hırslarımız ve egolarımız olmasa.Snifsinf
marjinal uç bir fikir olduğunun,sıkıntılı ve zor bir süreçte bunların olabileceğinin farkındayım.fakat neden olmasın.bu kişilerin elinde.
insanlar birbirlerine saygı duyarak yaklaştıktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum.belkide çok iyimserim,bilmiyorum.
hepimizin ortak amacı bu güzel hobimiz ve gelecekte çocuklarımıza birşeyler bırakmaksa,neden ortak fikirlerde hareket edilmesin.
forumlar birleşsin,tek çatı olsun demiyorum.forumlar arası admin-yönetici ve modlar gelecek için ortak noktalarda buluşup,üyelerini beraber yönlendirsin diyorum.
neden nihat bey veya serdar bey imzasında forumunun ismini taşıyarak mod olduğum foruma/yada başka bir foruma fikrini ve bilgisini yazamasın.
herkez burada olamaz,olmaz,bazısı olmak istemez.ruhu uymaz.muhabbeti uymaz.amacımız amatör/sportif balıkçıları bilgilendirmekse,neden birbirimize saygı duyarak ortaklaşa bunu yapmıyalım.
benim imzamda forum linki yazsa ne olur ercan bey.sizi bu dostlarınızdan kim ayırabilir.
nihat beyin imzasında kendi forumunun linkiyle bizim foruma gelse ne olur.beni kim koparabilir oradan.
insanlar nerde olmak isterse,nerede huzur buluyorsa orada dursun.orada yazsın.ama amaçlar ortaksa beraber yapılsın.
kısır kavgaların ve en büyük benim yarışının doğaya bir faydası yok.ne yazık ki zararı var.

inşallah hayallerimiz gerçekleşir.önümüzdeki günlerde bu süreç netleşmeye başlar.sonuçları kötü olur üzülürüm açıkçası.
hepinize rastgelsin.Gulumse
Kamil bey tüm bu ortak paydalar hepimizin çıkış noktası. Doğaya ve çevremize yararlı olmak ise varış noktamız. Size katılmamak mümkün değil. Arzu edilenler dernek kişiliği oluturulsa çok daha rahat gerçekleştirilir. Forumlar için inşallah dediğiniz gibi bir yol oluşur ve farklılık farkındalığı arttırır76
Bul
Kamil bey sitemize hoşgeldiniz.sizi tanımaktan memnun oldum.düşüncelerinize de saygı duyuyorum.
ben sadece basit bir üyeyim.dolayısılada basit düşünürüm.en çok huzuru bu form da buluyorum,ama paylaşımımı haluk beyin sitesinede yapıyorum.buraya üye olanın başka formlarda üye olamaz diye bir kuralı yok.yani bir üyemiz amatör balıkçılık adına gerekli gördüğü konuyu başka formunda da paylaşıyor.bir yumruk olmamız gerektiğinde her yerde oluyoruz.örneğin av yasağının 15 nisana uzatılmaması için yaptığımız kampanya gibi.limit altı lüferlerin tutulmaması ve tezgahlarda satılmaması gibi.bu gibi konuları sadece diğer formlarla değil mail yoluyla hiç bir yere üye olmayan arkadaşlarlada paylaşıyoruz.
aklımdan geçenler şu;ben bu sitenin şu an ki yönetiminden de ,işleyişindende,kurallarındanda memnunum.diğer formlardaki 5-6 adm.buraya giripte mudahale etme inisiyatifini gösterirse hoşuma gitmez,huzurum kaçar.
ama diğer adm.ler konuşup her adm.kendi formunda paylaşırsa olur.
kısaca sığındığımız bu yerin tadı kaçmasın her şeyi üye olarakta mod.olarakta paylaşırız.
sevgilerimle.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Kamil bey sitemize hoşgeldiniz.sizi tanımaktan memnun oldum.düşüncelerinize de saygı duyuyorum.
ben sadece basit bir üyeyim.dolayısılada basit düşünürüm.en çok huzuru bu form da buluyorum,ama paylaşımımı haluk beyin sitesinede yapıyorum.buraya üye olanın başka formlarda üye olamaz diye bir kuralı yok.yani bir üyemiz amatör balıkçılık adına gerekli gördüğü konuyu başka formunda da paylaşıyor.bir yumruk olmamız gerektiğinde her yerde oluyoruz.örneğin av yasağının 15 nisana uzatılmaması için yaptığımız kampanya gibi.limit altı lüferlerin tutulmaması ve tezgahlarda satılmaması gibi.bu gibi konuları sadece diğer formlarla değil mail yoluyla hiç bir yere üye olmayan arkadaşlarlada paylaşıyoruz.
aklımdan geçenler şu;ben bu sitenin şu an ki yönetiminden de ,işleyişindende,kurallarındanda memnunum.diğer formlardaki 5-6 adm.buraya giripte mudahale etme inisiyatifini gösterirse hoşuma gitmez,huzurum kaçar.
kısaca sığındığımız bu yerin tadı kaçmasın her şeyi üye olarakta mod.olarakta paylaşırız.
sevgilerimle.
tahsin bey hoşbuldum.
haluk bey kimdir.hiçbir fikrim yok.sitesinide bilmiyorum.( belki biliyorum sahibinin kim olduğunu bilmiyorum)
işte sorunda da bu tahsin bey.
haluk bey buraya kendi linkiyle gelip kim olduğunu neden yazamıyor.belki ben o siteyi çok sevicem.o kadar çok site var ki.Snifsinf
amatör/sportif balık avcıları maymuna dönüyor.bide her sitenin birkaç ustası var,he babam tut,de babam tut.en iyi bizim site.en çok biz tutarız.en iyi biziz ( bu işi iyi,doğaya saygıyla,adam gibi yapanları tenzih ederim.).

neden siteler,sahipleri,modlar bir sanal ismin arkasına saklansın.bilgisi varsa,amacı birşeyler paylaşmak,öğretmekse.kendine güveniyorsa.sitesine güveniyorsa.dostlarına güveniyorsa.
neden her foruma kendi linkiyle gidip yazamasın.belki burada yazdıkları beni çok etkileyecek ve ileride en iyi dostu ben olucam.bunu kim bilebilir.ben haluk beyin fikirlerini bilmeden nereden bileyim sitesini.
ben diyorum ki kimse bir yere tıkılıp kalmasın.kimse üyeyi baskı altına almasın.kimse bizlerin ve balıkların sırtından para amacı gütmesin ( site giderleri vb.şeyler için reklam alınması gibi şeylere karşı değilim.ama bu reklamlar doğaya ve amatöre zarar verecek boyutlarda olmamalı.)
diyorlar ya siteler.biz en iyi doğayı koruruz,en çok bilgi bizde var,amacımız üyeleri doğru bilgilendirmek.
madem öyle kimse korkmadan adıyla,sanıyla,yaptıkları ve yapacaklarıyla çıksın meydana.her forum dediğim şekilde yönetici ve modlar arası serbest dolaşım ve yazma hakkı versin ( sitelerin kendi kurallarına uyulması şartıyla.).tüm sitelerin amacı doğayı korumaksa,geleceği,balıkları, üyeleri düşünmekse neden kapılar kapanıyor.beni neden nihat bey'in veya haluk bey'in tecrübe ve bilgisinden mahrum bırakıyor.nihat bey kişiliğini/özünü ( forumunu ) ortaya koymadan tabi ki gelip yazmaz benim olduğum foruma.bu en doğal hakkı.ben onun forumuna ve kendine saygı duyarsam,gelip bilgisinide paylaşır,tecrübesinide,fikrinide.yasak zamanda trolle ( veya herhangi bir sakıncalı avlanma tipiyle ) mücadele edeceğim zamanda forumumla sizinle beraberim der.
şimdi haluk bey dediğim şekilde linkiyle burada olabilse,forumuna zınk diye gidebilecez.veya nihat bey linkiyle orada olsa,sizin nasıl hoşunuza gidiyorsa bu forum; belkide birçok diğer üye gelip burada huzur bulacak.amaç kimsenin huzurunu kaçırmak değil,bilgi,tecrübe ve gelecek için beraber hareket etmek.nihat beyin tecrübelerine ben sahip değilim,oda benim tecrübelerime sahip değil.bilgimizi,yeteneğimizi ve tecrübemizi ortak paydada,çıkar gütmeden birleştirirsek.kaybedecek neyimiz var.altu üstü,basit amatör/sportif balık avcılarıyız.bir hobimiz var,doğayı yok etmeden onu yapmaya uğraşıyoruz.
bakın nihat beye ve arkadaşlarına.yüreklerinin büyüklüğünü görün.kendilerine,üyelerine ve dostlarına olan güvenini görün.mangal gibi gibi yürek var adamlarda.dediğim şekilde fikir birleşimleri ileride gerçekleşmemiş olsa bile burada yazılanlar bu forumla beraber,baki kalacak ve nihat bey bu forumuyla beraber,doğaya verdiği saygı ve yürekliliği ile tanınacak.
ne üye kaybı düşünüyor,ne reklam kaybı.doğa için,gelecek için ortak fikirlerde beraber mücadele edelim hiçbir sakıncası yok,deneyelim diyor.

bu forumun sahibinin,yöneticisinin,modlarının ve üyelerinin önünde saygıyla eğiliyorum.forumlarla ilgili gelecekte ne olacağının önemi olmadan.

tüm amatör/sportif balık avcılarına saygılarımla.
rastgelsin.Gulumse
Bul
Kamil bey her sorulana aynı sorunları yazarak cevap veriyorsunuz!!!
Bakın genel kanı evet haklısınız destekliyoruz mesajını almış durumdasınız ve bu konuyu hala burada bizim sitemizde tartıştırıyorsunuz Rolleyes.

Fikirleriniz sitemizde büyük bir destek gördü ve sizi beklemekteyiz!

Gördüğünüz gibi sizinde Tahsin abininde fikirleri burada rahatça yazılabilir vede tartışma konusunda karşı karşıya gelinse bile karşı görüşe saygı duyulur.

Sizden diğer bir ricamda amatör balıkçılıkta yaşanan sorunları yazdınız bizde okuduk ama her cevabınızda tekrar tekrar güncellemeniz bir anlam ifade etmiyor!

Biz burada uyum içerisinde ve direk sonuca odaklı bir topluluğuz, yıllardan gelen tecrübelerle sorunlara vakıf vede hakimiz öneri ve faaliyetlere sonuna kadar varız.

Kusura bakmayın ama bu benim imzamdaki linkle değil bizim dillendirmediğimiz, eksik kaldığımız konuları bizlere...
Aynı şekilde sizin eksiklerinizide bizler sizlere aktararak sonuca taşırız.

Tekrar ediyorum, bizim kabülümüzdür sizde kendi içerinizde tartıştırarak sonuca giderseniz çok sevineceğiz.
Kolaylıklar dilerim...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
tahsinmersin yazdı:Kamil bey sitemize hoşgeldiniz.sizi tanımaktan memnun oldum.düşüncelerinize de saygı duyuyorum.
sevgilerimle.

Tahsin abi, bu konuda tabiki öncelik sizlerin yani bu siteyi aile yapan tüm dostlarımızın fikirleridir.
Memnuniyet ve huzurumuz karşılıklıdır Smile senin hiç bir çekincen olmasın çünki amatör balıkçılığa aykırı doğaya zarar verici ve kişisel haklara tecavüze ilk biz izin vermeyiz vede vermedikte Smile

Bizde kişisel kapışmaların olmadığını, 3-5 kişinin ağzına bakılmadığını 1 adet hamsi tututlsa bile bunu keyifle paylaşıp konuştuğumuzu Seerf
sirkülere aykırı durumu tespit etmek için yönetimden çok normal üyelerin otokontrol yaptığını görüyor vede biliyoruz.

Sen rahat ol sayın abim, bizim huzurumuz kaçmaz Sefiom ortada kontrollü vede yapıcı bir oluşum için çaba var o kadar.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rastgelsin...yeni kullanici.. YaKaMoZ 31 4,350 04-07-2007, 18:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  Herkeze rastgelsin... ishak BALLICA 10 2,898 06-11-2006, 12:05
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Herkeze rastgelsin ? denizkurdu1990 5 1,925 26-10-2006, 18:56
Son Yorum: GÖKSEN